LG LM670S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

κοιτα, το truemotion το εχω στο smooth γιατι αναπαραγω απο HTPC με mpc-hc + Madvr + Lavideo + SVP (frame interpolation στα 60hz).

Κοινως δεν το εχω πειραξει γιατι δεν μου χρειαζεται. Παντως σε τηλεοπτικο το εχω στο smooth γιατι ετσι μας αρεσει(χαχαχαχαχαχα)

κοιτα, το truemotion το εχω στο smooth γιατι αναπαραγω απο HTPC με mpc-hc + Madvr + Lavideo + SVP (frame interpolation στα 60hz).

Κοινως δεν το εχω πειραξει γιατι δεν μου χρειαζεται. Παντως σε τηλεοπτικο το εχω στο smooth γιατι ετσι μας αρεσει(χαχαχαχαχαχα)

ok φιλος θα το δω αποψε και θα σου πω την γνωμη μου.. σε ευχαριστω πολυ κ παλι

σας βαζω και 2 φωτο απο ΕΡΤ HD τηλεοπτικο για να εχετε μια αποψη...

r2vktt.jpg

714c55.jpg

Last edited:
Μολις βγηκε το LG MAGIC για android! Καντε αναζητηση στο googleplay με LG magic. Το δοκιμασα και ειναι πολυ καλο! Εχει αμεση ανταποκριση και σου δινει και μια εικονικη "ροδελα" ολισθισης, πολυ πρακτικη οταν εισαι στον browser και σερφαρεις!

Μολις βγηκε το LG MAGIC για android! Καντε αναζητηση στο googleplay με LG magic. Το δοκιμασα και ειναι πολυ καλο! Εχει αμεση ανταποκριση και σου δινει και μια εικονικη "ροδελα" ολισθισης, πολυ πρακτικη οταν εισαι στον browser και σερφαρεις!

Ευχαριστoύμε για την ενημέρωση!

Φιλε jimmy μπραβο σου!!! Πολυ καλες επιλογες... Σε ευχαριστω παρα πολυ! :)

Να σαι καλα! Απο backlight bleeding πως πας στην καινουργια?

Να πω επισης πως οι ρυθμισεις δεν αφορουν θεαση τηλεοπτικου, αλλα Bluray και HTPC ετσι για να εξηγουμαστε...!

Να σαι καλα! Απο backlight bleeding πως πας στην καινουργια?

Να πω επισης πως οι ρυθμισεις δεν αφορουν θεαση τηλεοπτικου, αλλα Bluray και HTPC ετσι για να εξηγουμαστε...!

Ημουν τυχερος.. Καλυτερα απο πριν με λιγοτερη ανομοιομορφια..

Το παρών θέμα αφορά αποκλειστικά την LM670s , το ερώτημα του dfalir "47LM615s VS 42LM620s" μετάφέρθηκε σε δικό του νήμα στην κατηγορία "Αγορά νέας τηλεόρασης"..... 47LM615s-VS-42LM620s ....όπου μπορεί να συνεχιστεί η συζήτηση.

EDIT: Τζάμπα αντιγράφετε ρυθμίσεις από άλλες τηλεοράσεις.... Περί ρυθμίσεων μέσων απεικόνισης......

Last edited:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ LG 42LM670S ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ PS3 ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ TRUMOTION ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΓΝΟΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΜΙΑΣ LG 42LM670S ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ..ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ PS3 ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΟ TRUMOTION ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΗΠΩΣ ΓΝΟΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
Όταν παίζεις ps3 βάλτω στην θέση game mode.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ GAME MODE..ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ GAME MODE ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ SETTINDG ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΟΠΩΣ TRUE MOTION NA EINAI ΚΛΕΙΣΤΟ Η ΑΝΟΙΧΤΟ ??

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ.ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΗ TV ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ Η ΜΠΑΛΑ,ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΑΦΤΟ ΠΑΙΔΙΑ??ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ??ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

εκανε κανεις σας το νεο update Version 03.03.57? Ειδε καμια διαφορα με το 50?

Μηπως τελικα ειμαστε θυματα της κοροιδιας της LG;
Τελικά ειναι πραγματική 50/60ΗΖ;

παιδια τι γινεται με τοσ ps3; το βαζω game mode και τιποτα!!τρεμει ολοι η εικονα.καμια ιδεα καποιοσ?καμια βοηθεια?