Εδώ και τρεις βδομάδες έχει φίλος μου την 55LM670s, πολύ όμορφη συσκευή, με full εξοπλισμό, smart tv, internet browser και media player που έπαιξε απροβλημάτιστα ότι είχε στους σκληρούς δίσλους του με DTS και εξωτερικούς ελληνικούς υπότιτλους.
Το σαλόνι του είναι μεγάλο και φωτεινό, η απόσταση θέασης είναι από 3 μ έως 5 μ, με αρχική θέση των καναπέδων γύρω στα 3 μ.
Για να μπορέσουμε να ελαχιστοποιήσουμε το φαινόμενο των αντανακλάσεων στην οθόνη και το ξέπλυμα της, υποχρεωθήκαμε να αλλάξουμε την χωροθέτηση, καναπέδων-τραπεζαρίας, μιας και το έπιπλο που ήταν τοποθετημένη δεν μπορούσε να αλλάξει θέση.
Επίσης απαραίτητη ήταν και μετακίνηση των καναπέδων στα 5 μ , ώστε να μην είναι εμφανείς οι οριζόντιες γραμμές της ελλειπούς ανάλυσης στην μετατροπή 2D>3D (άρχισαν να εξαφανίζονται μετά τα 4μ). Η συσκευασία συνοδευόταν από 4 ζευγάρια γυαλιά + ένα ζευγάρι με κλιπ και όχι σκελετό (για διοπτροφόρους).
Στις 55" το clouding ήταν στα κλασσικά σημεία εμφάνισης του (ακόμα και μετά από χαμήλωμα του backlight), συνοδευόμενο και με ολίγον τι banding στο κάτω μισό της οθόνης (ακόμα και στο ERTHD-Τελικός CH LEAGUE), οι ρυθμίσεις που έχει είναι υπεραρκετές και δεν γνωρίζω κατά πόσο μπορούν να φανούν χρήσιμα στα χέρια επαγγελματία με ειδικό εξοπλισμό ώστε βελτιώσουν την κατάσταση
Ατάκα του φίλου μου (ο οποίος είναι ένας μέσος καταναλωτής χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις και χωρίς τρελές απαιτήσεις και είναι του δόγματος ότι πρέπει να ακολουθούμε τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας που κυκλοφορεί).....
- " Ρε συ, αυτή είναι η συννεφιά που μου έλεγες ?"
Το κυριότερο είναι ότι έμεινε ευχαριστημένος μιας και αυτός την πλήρωσε (και στην τιμή που πήρε την 55" ούτε του παπά, πως το κατάφερε δεν ξέρω και δεν μου λέει κιόλας).
και εγω την παρηγγειλα ...ειναι ομως κατοπιν παραγγελειας,επικοινωνησα μαζι τους και μου ειπαν θα κανει περιπου 3 εβδομαδες ,χωρις βεβαια να ειναι 100% σιγουρο...οποτε ας αναμενουμε αγωνιωδως...:antlers:
ποσα μετρα αποσταση εχεις?Οντως και σε μενα ειπαν 10 με 15 εργασιμες ημερες, τουλαχιστον να προλαβουνε την δευτερη φαση του Euro!!!
Ο καναπες ειναι στα τρια απολαυστικα για 55 ιντσες μετρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μολις μιλησα με lg και μου προτειναν σαν καλυτερη επιλογη την 47αρα...λες να εχουμε καποιο προβλημα με την 55αρα ?Στον κωτσοβολο στα σπατα που ειχε την 55αρα μολις μπαινεις εκατσα πιο κοντα απο τα 3 μετρα η τελοσπαντων 3 μετρα και δεν ειδα ουτε γραμμες ουτε τιποτα, απεναντιας εαν κατσεις στα 5 μετρα θα χαθει ολη μαγεια του παθητικου 3d..
και εγω εκει ειμαι περιπου,ομως με προβληματισε ενα προηγουμενο ποστ ,οτι πηγε καποιος τον καναπε στα 5 μετρα επειδη φαινοταν γραμμες...
Και εγώ την έκανα τελικά την παραγγελιά στις 47" στα 1195 με τον ίδιο τρόπο.
Απόσταση θέασης γύρω στα 3 μέτρα αλλά προερχόμενος από 29" crt νομίζω ότι θα μου έπεφτε πολύ μεγάλη η μετάβαση στις 55". Εξάλλου υπάρχει και αρκετό τηλεοπτικό στο menu (SD), ενώ ευελπιστώ να μπορώ να βλέπω και από δίκτυο (π.χ. youtube, vimeo) που δεν είναι πάντα καλή ποιότητα.
Θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή την τιμή δεν θα με απογοητεύσει. Περισσότερα αφού παραλάβω.
Πάντως και εγώ επιβεβαιώνω ότι σε 3D σήμα από bluray που είδα στην 55" σε κατάστημα μπορούσα να δω από απόσταση σίγουρα κάτω από 3 μέτρα χωρίς να διακρίνω οριζόντιες γραμμές. Προφανώς θα έχει να κάνει με την μετατροπή λοιπόν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.