LG LM670S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κι αλλη αναβαθμιση. Τι θα γινει καθε 3 μερες αυτη τη δουλεια θα κανουμε; :award:

Την εκανε κανεις;

Κι αλλη αναβαθμιση. Τι θα γινει καθε 3 μερες αυτη τη δουλεια θα κανουμε; :award:

Την εκανε κανεις;

Εγω την έκανα, αλλα δεν καταλαβα καμια διαφορα...

Παιδιά ερώτηση στο YouTube όταν μπαίνουμε απο Internet explorer και παίζουμε ένα βίντεο στην επιλογή widescreen γιατι δεν ανοίγει για να παίξει η εικόνα σε όλη την οθόνη ;

Re: Απάντηση: LG LM670S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά ερώτηση στο YouTube όταν μπαίνουμε απο Internet explorer και παίζουμε ένα βίντεο στην επιλογή widescreen γιατι δεν ανοίγει για να παίξει η εικόνα σε όλη την οθόνη ;

Αυτο το πετυχαινεις μονο μεσα απο την εφαρμογη του YouTube. Μεσα απο τον explorer δεν λειτουργει. Βεβαια στην εφαρμογη δεν λειτουργει και το ασυρματο πληκτρολογιο. Αυτα παρατηρησα εγω δλδ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: LG LM670S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αυτο το πετυχαινεις μονο μεσα απο την εφαρμογη του YouTube. Μεσα απο τον explorer δεν λειτουργει. Βεβαια στην εφαρμογη δεν λειτουργει και το ασυρματο πληκτρολογιο. Αυτα παρατηρησα εγω δλδ.

Thanks φίλε μου!!!

Ενημερωτικά,

το electroworld έχει βγάλει πολύ καλή προσφορά για την 55LM670 μαζί με 3D Bιντεοκάμερα DVX5F9.

Η τιμή της απλής 55LM670 είναι 1737 , ενώ με το κουπόνι πάει 1395
Με την κάμερα έχει μεν 2049 , όμως με το κουπόνι πάει 1435 ! Οπότε για 40 δίνει "δώρο" την κάμερα!

Εγώ προσπάθησα να αλλάξω την παραγγελία μου αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα, οπότε απλά αναμένω την Δευτέρα την σκέτη! Για κάποιον που το σκέφτεται όμως αξίζει με τα χίλια το πακέτο, αφού παίρνωντας την κάμερα στην ουσία κερδίζει πάνω από 150 ... ;)

Κουπόνι: UET73532

Στο media markt εχει στα 999 ευρω με δωρο xbox 360 την 42lm660s και την 47lm660s μηπως σε καποια απο τις δυο εχει λαθος τιμη στο site; το εχει ψαξει κανεις;

Εγω την έκανα, αλλα δεν καταλαβα καμια διαφορα...

Την εκανα δεν ειδα κατι... θα ελεγα να τα κανουμε προσεκτικα αυτα μιας και υπηρχε μια πληροφορια οτι με μελλοντικο update δεν θα μπορουμε να παιζουμε υποτιτλους απο usb...το διαβασα εδω μεσα σε αναβ/ση samsung tv..

Απάντηση: Re: LG LM670S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Λέτε να παίζει τίποτα τέτοιο; Γιατι αν γίνει πράξει σε κάποια αναβάθμιση την κάναμε !!!!!

Γεια σας παιδια νεος στο φορουμ αν και διαβαζω εδω αρκετα πραγματα

λοιπον με ενδιαφερει η συγκεκριμενη τηλεοραση
αλλα επειδη την θελω κυριως για gaming
θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει input lag ...

ευχαριστω :)

Γεια σας παιδια νεος στο φορουμ αν και διαβαζω εδω αρκετα πραγματα

λοιπον με ενδιαφερει η συγκεκριμενη τηλεοραση
αλλα επειδη την θελω κυριως για gaming
θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει input lag ...

ευχαριστω :)

Καλημέρα φίλε μου,

Εxω παρατηρησει ενα αναιπαισθητο lag αλλα δεν επηρεαζει καθολου τον τροπο παιξιματος μου, οπως δηλαδη επαιζα πριν με την εξαετιας samsung μου, ε ετσι και τωρα.

Τα παιχνιδια που παιζω μεσω pc ειναι F1 2011 , Dirt3 & Dead space 2

Καλημέρα φίλε μου,

Εxω παρατηρησει ενα αναιπαισθητο lag αλλα δεν επηρεαζει καθολου τον τροπο παιξιματος μου, οπως δηλαδη επαιζα πριν με την εξαετιας samsung μου, ε ετσι και τωρα.

Τα παιχνιδια που παιζω μεσω pc ειναι F1 2011 , Dirt3 & Dead space 2

σε ευχαριστω για την απαντηση

λοιπον ξαναγραφω εδω γιατι ειμαι μπερδεμενος
μετα απο αναζητηση βρηκα οτι η τηλεοραση εχει χρονο αποκρισης 2 ms και απο οτι ειδα και απο δω οι φιλοι που παιζουν βιντεοπαιχνιδια δεν ειχαν προβλημα με το lag.

Αφου λοιπον ειναι ετσι για σε ολες τις κριτικες της τηλεορασης αναφερεται ως αρνητικο οτι εχει input lag!?

Θα το εκτιμουσα αν καποιος ειδικος μου εξηγουσε γιατι εγω δεν ξερω και πολλα απο τεχνικα θεματα

ευχαριστω!

Ο θεωρητικός χρόνος απόκρισης του πάνελ, τα 2ms, δεν σχετίζεται με το input lag.
Δυστυχώς όλες σχεδόν οι LG έχουν υψηλό input lag κάτι που σαφώς επηρεάζει τα παιχνίδια, ιδίως τα πολύ γρήγορα.
Τώρα αν κάποιοι καταφέρνουν να το ξεπερνούν, μπράβο τους.

δε νομιζεις οτι εισαι λιγο απολυτος?
αλλες 3 lg που ειχα δοκιμασει σε φιλους (οχι την συγκεκριμενη) δεν ειχαν καθολου μα καθολου!

Αναφέρομαι στα μοντέλα με το παθητικό 3d που βγάζει η LG εδώ και 2-3 χρόνια.
Μήπως ήντουσαν παλιότερες αυτές που είχαν οι φίλοι σου?
Ο πιο εύκολος τρόπος να το διαπιστώσεις είναι να πας σε ένα μαγαζί να τη δεις από κοντά.
Τα μαγαζιά τώρα δεν έχουν ούτε ανθρώπους, ούτε μύγες. Βάλε μια κονσόλα και παίξε ένα γνωστό σου παιχνίδι.
Αν δεις ότι δεν ενοχλείσαι, προχώρα στην αγορά. Μια χαρά τηλεόραση είναι.:2thumb22sup:

οντως ηταν παλαιοτερες,
δε νομιζω ομως οτι θα με αφησουν να φερω πσ3 στο μαγαζι να το βαλω και να παιξω ...
εδω αμα εχεις τζαντα σου λενε να τη βαλεις μεσα σε κατι ντουλαπια.
αραγε μπορω να τους το ζητησω?

Μωρέ θα έχουνε και αυτοί ps3 για επίδειξη. Αν τους πιέσεις λίγο, πιστεύω θα σε αφήσουνε.
Πήγαινε 15Αύγουστο που δεν θα υπάρχει ψυχή, τι να πω...

καλη ιδεα ,
πλακα πλακα δεν ειχα σκεφτει οτι τωρα που ειναι αυγουστος δεν θα εχει τοσο κοσμο.

ευχαριστω φιλε