) Δεν νομίζω οτι άξιζαν σχεδόν 320 ευρώ παραπάνω στιν ίδια διαγώνιο με βασική διαφορά μονο το MCI.
Διαφωνο φιλε μου το πσαχνω εδω και ενα μηνα ............. ιδιος στο ποδοσφαιρο εχει μεγαλη διαφορα .....και σε hd ....περιπου μια ωρα το εψαχνα σο mediamark του γερακα βλεποντας το μαλαγα -παο σε επαναληψη αλλα και στο sd υπαρχει διαΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΓΑΛΗ στο πως κυλανε τα γραμματα και οι τιτλοι ακομα και στις φτινιαρικα τουρκικα εχει ορατη διαφορα,,,,,,, αν και μαζεβω λεφτα για την 860 εκαι με βλεπω και μενα 670-760 ααααα ρε κουφαλα ΚΡΙΣΙ........................
Εμένα όχι γιατί ο φωτισμός αντίθεση και φωτεινότητα είναι χαμηλά για τα γούστα μου...
Να ρωτήσω όμως ρε παιδιά κάτι..
Θυμάμαι πέρισυ, έβλεπα κάτι demo της LG με παλιότερα μοντέλα.. Στεκόμασταν στο κατάστημα όρθιοι απέναντι και βλέπαμε τα φύλλα από το demo να κάνουν βόλτα μπροστά μας.. Εντυπωσιακή προβολικότητα..
Εδώ τα πράγματα άλλαξαν. Νομοίζω δηλαδή... Εχει μεγαλύτερο βάθος η εικόνα. Ναι. Όμως έξω από το καρέ ΔΕΝ βλέπω και σπουδαία πράγματα.
Επίσης, πρόσφατα είδα ένα πολύ καλό 3D demo στον κωτσόβολο με πολύ όμοφες κυρίες με μαγιό.. εντυπωσιακό..
Γνωρίζει κανείς που μπορούμενα βρούμε demo σαν αυτά;; (το παλιό και το καινούργιο)..;;;;;
Αυτό με την μικρή προβολικότητα είναι μόνο δική μου αίσθηση ή όλοι οι κάτοχοι το έχετε διαπιστώσει???
200 δολαρια??!?!?!?!?!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Απίστευτο!!!
Είναι με τα καλά τους???
Αποκλείεται να λειτουργει και κάποια άλλη κάμερα???
ρε παιδια τις τελευταιες μερες δεν μπορω να μπω youtube/fb μου γραφει συνεχως φορτωση!!!
ειμαι ο μονος?
.Μήπως παίζει ρόλο το μέγεθος της τηλεόρασης? (Από 32 ίντσες σε 42 σε απλά κανάλια digea χάνεται ποιότητα?'Ή απλά η SAMSUNG αν και 4ετίας βγάζει καλύτερα μαύρο-χρώματα από την καινούργια μου LG?
Αυτο με τα χρωματα το εχω προσεξει ειναι καπως και παιδευεσαι με τις ρυθμισεις αρκετα για να τα φερεις στα γουστα σου. αν και υπαρχουν διαφορες προτασεις ρυθμισεων καλυτερα να δοκιμασεις μονος σου τι θα σου αρεσει αι μη ξεχνας πως ολα συνηθιζονται...Καλησπέρα και από μένα παιδιά μόλις γράφτηκα στο forum και είμαι πρόσφατος κάτοχος της 42 LM670S...Πραγματικά μου λύσατε πολλές απορίες σχετικά με την τηλεόραση και είμαι πολύ ευχαριστημένος με τις 3d λειτουργίες, το γρήγορο surfing στο internet με το magic control, την ΗD ποιότητα...Απλά ήθελα να μοιραστώ και, διορθώστε με αν κάνω λάθος, ότι τα χρώματα στην τηλεόραση δεν με ικανοποιούν...Είχα πριν μια 32 samsung 4ετίας LCD και βλέπω ότι η εικόνα της στα απλά κανάλια της digea είναι πολύ καλύτερη.. (πιο βαθιά και ζωντανά χρώματα)..Το πρόσεξε ακόμα και η μάνα μου που δεν ξέρει γρι από τηλεοράσεις.....(Μόνο τούρκικα βλέπει...) Παίζω τώρα με τις ρυθμίσεις για μέρες αλλά νιώθω ότι τα χρώματα είναι "ξεβαμμένα" ακόμα και στις υψηλότερες ρυθμίσεις....Είμαι ο μόνος ή το βλέπετε και άλλοι αυτό?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.