LG LM760S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλημερα ηθελα να ρωτησω δεν εχω καταλαβει που πρεπει να εχω το true motion οσο πιο κοντα στο 10? παντως σε ποδοσφαιρο η μπαλα αφεινει μια θολουρα οπου και να το
βαλω(εκτος αν δεν εχει σχεση) και ποσα τελικα hz exei με τον παραδοσικο τροπο 50,100,η 200?

Βγάλτο το TrueMotion
200hz

ευχαριστω για την απαντηση το real cinema το εχετε ανοιχτο η κλειστο?με ανοιχτο καπως περιεργα μου φαινονται τα εργα(υποτιθεται σαν το σινεμα)στο σινεμα ετσι ειναι ?γιατι εχω να παω σινεμα κανα 4-5 χρονια...

Από τη μετάφραση του hdtelevizija.com...Movable resolution, or sharpness dynamics is a topic that has been very active period last year due to LG's TruMotion stop releasing movies exclusion algorithm for reducing blur and interpolation of images, so that the model is specified as 400 hercni (MCI), realized that the result was only slightly better 50 Hz TVs, we checked with two different diagonal series LM670S . LM765 has 800 MCI TruMotion refresh and active, and we managed to see about 700 lines of motion resolution tests Japan's FPD Benchmark test disc. Despite the increased resolution, what we in the test is bothered by ghosting, shadows or leave objects that have been a few moments in this place.

πιο κοντά στο 100Hz παρά στο 200Hz

Είναι γνωστό ότι είναι 100Hz η TV.
Στα 200Hz είναι οι σειρές 8,9

Tι να πω ? Αλλοι ( μεγάλα reviews αξιόπιστων sites) λένε 200 . Κανείς δεν λέει 100 . Ισως νάναι 120. (άλλοι πάλι λένε 240)
Αποφασίστε!!! :D

Tι να πω ? Αλλοι ( μεγάλα reviews αξιόπιστων sites) λένε 200 . Κανείς δεν λέει 100 . Ισως νάναι 120. (άλλοι πάλι λένε 240)
Αποφασίστε!!! :D
Δυστυχώς όπως η lm670 είναι 50hz (αποδεδειγμένα πλέον και απο εδώ) έτσι και η lm760 είναι 100hz.
Δείτε αυτό το review (CNET), για το αμερικάνικο μοντέλο (LG lm7600).
λέει
The LM7600 has a 120Hz panel, which combined with a scanning backlight equals, per LG, 240Hz. The LM7600 also offers the option to engage smoothing (dejudder) processing.
120,240 hz είναι στην αμερική (NTSC)
100,200 κλπ στην Ευρώπη (PAL)

Last edited:

Δεν θα έπρεπε:flipout:!

Στο Link που έδωσες (η πρώτη):
LG 55" Class (54.6" Diag.) 1080p 120Hz LED-LCD HDTV 55LM6700, στα χαρακτηριστικά γράφει:

1080p LED Plus
Cinema 3D Smart TV
Triple XD Engine
TruMotion 120Hz
Wi-Fi Built-in
ώπου TruMotion 120Hz=Trumotion 100Hz στα Ευρωπαϊκά μοντέλα.

Λάθος μου και έχασα το παράθυρο της τροποποίησης του μηνύματος. Γράφεις για την 6700 παραπάνω...

Τέλος πάντων δες εδώ για την LG LM6700 ότι είναι 50hz πραγματικά. Επίσης ΕΔΩ του τεστ του γάτου στην LG LM670s (βλέπε JL_?). Δυστυχώς με τον ίδιο τρόπο που έκανε η lg την 6700 120hz είναι και η 7600 240hz. Στην ουσία είναι 120 (100 για τα Ευρωπαϊκά μοντέλα LM760) με scanning backlight για μείωση του blur.

Εγώ όταν ανοίγω το link πάντως αυτά μου λέει : :D

LG 55" Class (54.6" Diag.) 1080p 240Hz LED-LCD HDTV 55LM7600

Maximum Resolution: 1920 x 1080
Aspect Ratio: 16:9
LED Technology: Edge LED Plus
Panel: IPS Panel
Model #: 55LM7600
Item #: N82E16889005321
Return Policy: View Return Policy

$2,599.99
See price in cart
Free Shipping

Καλησπερα ,

Εμεις τι θα πρεπει να κανουμε μηπως και ρυθμισουμε σωστα την tv ?????

Καλημέρα . Σήμερα την παράγγειλα κι εγώ απο το Πλαίσιο , στις 42" και περιμένω να την παραλάβω την Τρίτη....

Απάντηση: Re: LG LM760S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα ,

Εσύ έχεις την 960v, αν δεν κάνω λάθος.

Κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να ρυθμίσεις χωρίς ειδικό εξοπλισμό την τηλεόρασή σου, είναι αυτό που έγραψα και στους φίλους με την ES8000 και την ΗΧ850.... http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/105763-Ρυθμίσεις-για-Samsung-ES-8000-46

Υ.Γ. 1: Ειδικά για την 760s, o onlineN νομίζω ότι είναι ο πιο κατάλληλος να σου απαντήσει, μια και τώρα πλέον, έχει την εμπειρία και έχει δει, αν η αντιγραφή ρυθμίσεων διαφόρων LG που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και η ρύθμιση της δικής του LG με το δικό του set up και στον δικό του χώρο, είναι το ίδιο :grinning-smiley-043

Υ.Γ. 2: metalergr με το καλό να την παραλάβεις.

Καλησπερα ,

Φίλε όπως είπε κι ο czoun σε άλλα posts το μάτι σου κατ'αρχάς είναι ο πρώτος οδηγός.
Φυσικά η ρύθμιση της χρωματικής παλέτας παίζει ρόλο αλλά σημαντικό ρόλο επίσης παίζει ο χώρος και ο τρόπος που βλέπεις ταινίες και TV, επίσης και το ποσοστό της αναλογίας TV/movies.
Αλλη ρύθμιση στον φωτεινό χώρο , άλλη στον σκοτεινό.
Αλλη για ταινίες , άλλη για TV.
Εγώ έχω ρυθμίσει ( όχι ακριβώς εγώ.....:D ) 1 hdmi μόνο για τον player και τις ταινίες
Στην τηλεόραση έχω μετατρέψει λίγο τις ρυθμίσεις για φωτεινό περιβάλλον και για αποδεκτή εικόνα όλες τις ώρες της ημέρας.
Αλλη ρύθμιση

Σας έχει τύχει ποτέ η τηλεόραση να κάνει σπασίματα στην εικόνα, ειδικά στο κάτω τμήμα της;

Την έχω σε lan μέσω power plug. Δεν έχω κανένα πρόβλημα όταν κάνω κάτι stream απο dlna. Η εικόνα είναι παντα τέλεια. Την έχω συνδέσει και στο δορυφορικό πιάτο κατευθείαν, αν και βλέπω σπάνια τα δορυφορικά.

Όταν βλέπω κανάλια παρουσιάζεται το φαινόμενο των σπασιμάτων στο κάτω τμήμα, σαν παρεμβολές, και μερικές φορές το τηλεκοντρόλ δεν ανταποκρίνεται άμεσα. Η τηλεόραση είναι σαν να έχει lag σε όλα. Αναγκάζομαι να την κλείσω. Όταν ανοίγει είναι οκ, σαν να κανει restart το PC.

Παρατήρησα επίσης πως τα λαμπάκια στο power plug δεν σταματούν ποτέ. Η τηλεόραση γράφει συνεχώς activity στο δίκτυο. Τι στο καλό κατεβάζει (ή ανεβάζει); Δεν έχω εγκαταστήσει καμμία εφαρμογή ή παιχνίδι. Μόνο όσα έχει απο την lg.

Αυτά τα κόλπα δεν τα έκανε στην αρχή. Εμφανίστηκαν τελευταία, μετά το τελευταίο firmware update. Την έχω από τον Δεκέμβρη.

Μπορώ να δοκιμάσω κάτι ή πάει για το service της lg; Φοβάμαι μην την πάω εκεί και δεν κάνει τίποτα. Θα τραβήξω video την συμπεριφορα της την επόμενη φορά που θα το κάνει.

Το έκανα post και στην 670 από λάθος. Ίσως πρέπει να διαγραφεί απο εκεί.

Καλημέρα σε όλους.
Επειδή για την συγκεκριμένη tv ενδιαφέρεται ο αδερφός μου, θα ήθελα να μου πείτε πως τα πάει στο θέμα της κίνησης (ποδόσφαιρο-αθλητικά-γρήγορες σκηνές).
Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: LG LM760S : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα σε όλους.
Επειδή για την συγκεκριμένη tv ενδιαφέρεται ο αδερφός μου, θα ήθελα να μου πείτε πως τα πάει στο θέμα της κίνησης (ποδόσφαιρο-αθλητικά-γρήγορες σκηνές).
Ευχαριστώ.

εγω παιδευτηκα αρκετα μεχρι να βρω λυση για το ποδοσφαιρι στο θεμα θολουρας σε hd μιλαω,τελικα παρα πολυ καλο αποτελεσμα ειναι το blur sto 10 kai to judder sto 0 ειναι ρυθμισεις toy truemotion poy exei