lg lm760s

vasilis77

New member
2 July 2012
6
Παιδιά τι λέτε για την τηλεόραση του θέματος σε 47'' από το πλαίσιο....
Γενικά στο 1000ρικο υπάρχει κάτι καλύτερο?
Μιλάω για πλαίσιο λόγο δυνατότητας αποφορολόγησης.
ευχαριστώ προκαταβολικά.
ΑΑαα η τηλεόραση θα παίζει ταινιούλες..και φυσικά μπαλίτσα!

Υ.Γ...Αν έγραψα σε λάθος μεριά με συγχωρείτε αλλά είναι το πρώτο μου post, παρακαλώ οι mods να το μεταφέρουν.

Κοίτα την Sony 46HX750 , για εμένα καλύτερη σε εικόνα (κυρίως αντίθεση και κίνηση). Δες και την Panasonic 47ET5 , έχει παθητικό 3D με πάνελ της LG και είναι ισάξια έως καλύτερη από την 760 με 150 ευρώ χαμηλότερη τιμη με τα οποία μπορείς να αγοράσεις ένα καλό εξωτερικό media player.

Την είδα και μου άρεσε..αλλά με απέτρεψε ο πωλητής γιατί δεν είναι ισάξια σε gadjet...θέλω δηλαδή καλό media player..και να σερφάρω ικανοποιητικά.

Κοίταξε εγώ δεν είμαι πωλητής αρά δεν παίρνω "φακελάκια" και λέω την άποψη μου ελεύθερα.

Ικανοποιητικό σερφάρισμα σε τηλεόραση που να έχει την ευκολία και την ταχύτητα του PC δεν έχω δει σε κανένα μοντέλο , ούτε καν την ES8000 που είναι διπύρηνη.

Επίσης ο καλύτερος media player σε τηλεόραση που είναι των Samsung και πάλι θεωρείται της πλάκας μπροστά σε έναν εξωτερικό των 90-100 ευρώ.

Αν είναι να δώσεις 1200 ευρώ παίρνεις την Sony 46HX850 που είναι ανώτερη και από τις δύο. Ή παίρνεις την Panasonic ET5 που ελάχιστη διαφορά έχει στο 2D από την ΕΤ50 και είναι και καλύτερη στο 3D.