Σε ποιό Media Markt ??
Οντως το παθητικο 3D ειναι πιο ξεκουραστο.
Απο την αλλη ομως 2,000 ευρω για μια μετρια τηλεοραση 47" 2D ειναι πολλα κατα την γνωμη μου παντα.
1999 ευρω την ειδα προσφατα σε φυλλαδιο του Κωτσοβολου.
Στο site την βλεπω ακομη παραπανω.
http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10098465
Ελπίζω με το νέο firmware να βελτιωθεί στον τομέα της εικόνας στο 3d (οι γραμμές που λες)...
ps. Vagg είδες και εσύ να δίνουν μαζί active γυαλιά με την 650s ή ήταν λάθος του καταστήματος στου Ρέντη?![]()
Έμαθα ότι είχαν "ξεχάσει" να ξεκλειδώσουν το firmware με το οποίο έρχεται η LG και για αυτό βλέπεις με χαμηλή ανάλυση. Όπως επίσης ότι με το νεο firmware θα διορθωθεί αυτό το πρόβλημα και θα βλέπεις 1080p σε κάθε μάτι.
καλησπερα και απο εμενα παιδια ..αγορασα και εγω την συγκεκριμενη τηλεοραση lg lw650s 42αρα..απο εικονα δεν το συζητω ειναι παρα πολυ ωραια ..αν και δεν εχω ρυθμιση τιποτα ακομα ..απλα αν ξερει καποιος με το 3d τι γινεται ..το βλεπω λιγο περιεργο και ειναι δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα κουραζει και λιγο ..παιρνει καμια ρυθμιση η οχι ..οσο για αυτο που λεει ο φιλος για το κοτλε δεν το βλεπω εχω παρολο που η αποσταση σχετικα ειναι κοντινη ..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.