LG LX9500 47 ή Samsung LE 46C 650

dimzi

New member
26 December 2010
10
Καλημερα.

Μετα απο πολυ διαβασμα στο φορουμ κατεληξα στις 2 παραπανω επιλογες γνωριζοντας οτι ειναι περσινα μοντελα. Θα ηθελα την γνωμη σας μιας και ειμαι απο επαρχια και δεν υπαρχει η δυνατοτητα να τις δω live.

Η αποσταση θεασης ειναι απο 2,50 εως 4,50 μετρα (στενομακρος) και θα χρησημοποιηθει κυριως για τηλεοπτικο και καμια ταινια. Επισης σκεφτομαι να εχω μονιμα συνδεμενο το παλιο μου p/c το οποιο θα το εχω σαν media player.

Εγω κλεινω περισσοτερο προς την lg λογω πολυ καλου value for money.

Eυχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.

Η Samsung έχει 880 και η LG 999. Έχω δει στον κολλητό μου την LE46C750 (φαντάζομαι φοράνε το ίδιο πάνελ με την C650) και έχει πολύ καλή εικόνα και σε ταινίες και σε τηλεοπτικό.

Η Samsung έχει 880 και η LG 999. Έχω δει στον κολλητό μου την LE46C750 (φαντάζομαι φοράνε το ίδιο πάνελ με την C650) και έχει πολύ καλή εικόνα και σε ταινίες και σε τηλεοπτικό.

Με την διαφορα πως η C650 παροτι κορυφαια 2D μεσα στο 2010 δεν εχει 3D,(εαν σε ενδιαφερει) ενω στον αντιποδα η LG Infinia οντας μια απο τις κορυφαιες μεσα στο 2010 εχει 3d και σου δινει και 2 ζευγαρια γυαλια ενεργου κλειστρου.

Εγω θα επαιρνα την LG να χω και το 3d:a0210::a0210:

Καλες αυτες που αναφερεις αλλα για τηλεοπτικο και ταινιες στα ιδια λεφτα παιρνεις 50αρα πλασμα με καλυτερη εικονα.

Καλες αυτες που αναφερεις αλλα για τηλεοπτικο και ταινιες στα ιδια λεφτα παιρνεις 50αρα πλασμα με καλυτερη εικονα.
Διαβαζοντας το φορουμ με ειχατε σχεδον πεισει να παρω plasma, αλλα ειδα την u20, την s20 και την pk550 να παιζουν σε καταστημα και δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα με την εικονα τους. Μου φανηκαν καπως μουντες και ατονες σε σχεση με τις lcd.

Tελικα παρηγγειλα την lg απο το πλαισιο στα 999 ευρω. Θα επανελθω με εντυπωσεις μολις την παραλαβω.
Σας ευχαριστω για την πολυτιμη βοηθεια σας:ernaehrung004:

Διαβαζοντας το φορουμ με ειχατε σχεδον πεισει να παρω plasma, αλλα ειδα την u20, την s20 και την pk550 να παιζουν σε καταστημα και δεν μπορω να πω πως ενθουσιαστηκα με την εικονα τους. Μου φανηκαν καπως μουντες και ατονες σε σχεση με τις lcd.

Σε ενα μη "εκπαιδευμενο" ματι ετσι φαινονται.

Μεγεια την LX παντως.

Επειδη τις ειδες στο καταστημα γιαυτο, σπιτι σου θα ειχαν αλλη συμπεριφορα.
Μεγεια την TV ομως.
Καλες θεασεις.