LG MS400H (Multimedia player recorder)

Status
Not open for further replies.
Στέργιο, χρόνια πολλά!!
Ο nikolaous (αν κατάλαβα καλά) το έχει αγοράσει.

Πάντως μπορεί να πληρώνεις κανένα πενηντάρι παραπάνω σε σχέση με το να αγοράσεις ξεχωριστές συσκευές, (media player + dvb-t δέκτη) αλλά από design σκίζει και είναι δύο σε ένα!

Ενδιαφέρον, αλλά για την ώρα δεν το βρίσκεις εύκολα.

Οι δύο δέκτες είναι τελείως ανεξάρτητοι, ή μιλάμε για δύο κανάλια που βρίσκονται στην ίδια συχνότητα, αλά Egreat DVB-T M33H ?

Φιλε Νικο μηπως μπορεις να μας πεις τι αρχεια video παιζει?
Παιζει τα παρακατω? AVI/MKV/TS/M2TS/MPG/DIVX/XVID/MP4/MOV/M4V/VOB
Θα ελεγες οτι ειναι καλυτερο απο το Fantec R2650?

Επειδή ψήνομαι να το πάρω, αν ο φίλος nikolaous ή όποιος άλλος το έχει το μηχάνημα, ας με βοηθήσει στα παρακάτω:

Στο Γαλλικό site της lg, λέει ότι έχει EPG. Μήπως έχουμε διαφορά στα πρότυπα και στην Ελλάδα κυκλοφορήσει ελαφρώς διαφορετικό μοντέλο;
Αυτό που αναφέρει H264 TS είναι το ίδιο με αυτό που αναφέρει η Digea;
Έχει ελληνικό μενού;

Δεν αναφέρει υποστήριξη mp4(video) και srt(υπότιτλοι).

Η διαφορά του 400 με 450 είναι μόνο ο σκληρός; Δηλαδή αν προστέσουμε σκληρό στον 400, θα έχει όλες τις προδιαγραφές (μενού κλπ) του 450;

Tnx -bye-

Γειά σας παιδιά,

σκέφτομαι να βάλω σε μαζική παραγγελία τον συγκεκριμένο δέκτη (ή και τον 450Η) από το εξωτερικό. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου για να τον συμπεριλάβω και αυτόν στην παραγγελία μου.

[email protected]
www.it-net.gr
6947 048630
2310 222573

Ελπίζω να μπορέσω να εξυπηρετίσω όλους όσους ενδιαφέρονται.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Που το υπολογίζεις σε τιμή?

Αγγλικό manual θα βρούμε πουθενά, να τον τσεκάρουμε λίγο καλύτερα?

Εμένα μου κάνει αν παίζει πχ ότι και το Egreat M34 που έχω ήδη...

Υπολογίζω λιγότερο από ότι θα στοιχίζει να το φέρει κάποιος απο το γνωστό Γαλλικό site. Η ακριβής τιμή θα βασιστεί στο πόσο μεγάλη θα είναι η παραγγελία. Ο λόγος που θα συμφέρει είναι και για να κερδίσουμε στα μεταφορικά, και στο να έχουμε καλύτερους όρους και πιο άμεσο service. Το ίδιο μπορώ να κάνω και για οτιδήποτε άλλο από Ευρωπαική ένωση, γιατί μέσω της εταιρίας μου μπορώ να κάνω ενδοκοινοτικές συναλαγές. Το έχω κάνει στο παρελθόν για Media Centre PCs της Elitegroup και δεν προλάβαινα να κάνω εισαγωγές!

Δημήτρης.

Ι.Τ ΝΕΤ

Last edited:
Από το http://www.cdiscount.com
γνώμες χρηστών-αγοραστών

Και όπως πάντα επικεντρώνουμε στα αρνητικά

1. Απουσία εισόδου AV/Scart p.x. Decoder SAT ή άλλη πηγή για recording
2. Μη δυνατότητα να αλλάξεις την σειρά των καναλιών.
3. Δεν δέχεται DVD Player (USB). (Δεν είναι DVD Player/Recorder όπως διαφημίζεται σε ξένα sites)

Last edited:
Από το link που παρέθεσε πιό πάνω ο Jimp, μεταφρασμένο στα αγγλικά.

icon_arrow.gif
Reception TNT

Sensitivity of tuner TNT: OK
Automatic classification of the chains: OK
Automatic substitution of chains SD by chains HD: NOK
Possibility of classifying the chains manually: NOK
Possibility of manually removing the nondesired chains: OK
Availability of the EPG: OK
Compatibility with the sound “Dolby DIGITAL +” of chains HD (respect of the 5.1): Stereo simple NOK

icon_arrow.gif
Recording

Manual programming: OK
Programming by EPG before emission beginning: OK
Programming by EPG after emission beginning: NOK
Manual release of the recording on the chain viewed with choice of the duration: OK
Possibility of re-electing a recording: OK
Programming of one 2nd recording with departure before the end of 1st: OK
Video restitution as recorded: OK
Restitution its as recorded (5.1 for example): OK
Restitution subtitles as recorded (subtitles all languages): OK
Recording of 2 chains simultaneously (HD or SD): OK
Possibility of recording what already is started and stored in the buffer of timeshifting: NOK
Possibility of reading of a recording before the end of the recording: OK
Possibility of reading of a file during 1 recording: OK
Possibility of reading of a file during 2 recordings: OK
Not to commutate posting towards the chain recorded at the beginning of a recording
Stopping of the apparatus at the end of a recording which lit the apparatus: OK
No the stopping of the apparatus at the end of a recording if visualization file or chain in progress: NOK
Possibility of publishing the recordings (to cut the pubs…) : NOK
Recording of a video signal coming from an external apparatus (decoder, magneto…) : Normal NOK! because not of numerical analogical converter

icon_arrow.gif
Time shifting

Operation of the flashbacks or ahead: OK
Operation of the time shifting during the recording of a chain SD: NOK
Operation of the time shifting during the recording of a chain HD: NOK
Depth max of the time shifting: 6:00: OK

icon_arrow.gif
Compatible video formats

MKV: OK
ISO: NOK
VOB: NOK
DIVX: OK

icon_arrow.gif
Formats its compatible

MP3: OK
WMA: OK
SDR: OK
Dolby DIGITAL: OK

icon_arrow.gif
Compatible photo formats

JPEG: OK

icon_arrow.gif
Network

Access network by Ethernet cable: OK
Access network by wifi: Key OK wifi provided
Multi-media access to the files located on a distant PC (mode DNLA): OK
Copy of files of the MS400 towards PC: OK attention to do it since the ms 400, pas since the PC
Copy of files of a PC towards MS400: OK attention to do it since the ms 400, pas since the PC
Copy file of the MS400 towards key USB: OK
Copy file of a key USB towards the MS400: OK
Copy file of the MS400 towards DD USB: OK
Copy file of a DD USB towards the MS400: OK

icon_arrow.gif
Hard drive

Facility of insertion of the disc rackable (not beoin of tool, not need for cable): OK connection SATA
Possibility of insertion of the internal disc (to transform it into MS450H): NOK
Cut max hard drive = 1,5 To: OK

icon_arrow.gif
Others

Quiet ventilators: OK
Posting on the bill-poster opposite before useful informations during the reading of file: NOK
Assembly of all types of partitions (FAT, FAT32, NTFS, EXT3) on ports USB: OK

icon_arrow.gif
Technique

Type of graphics chip: Realtek RTD1183: OK
Possibility of update by TNT: OK
Possibility of update per network or USB: OK
Operate by remote control infra-red: OK

I make you divide with all my file of synthesis of the capacities of LG MS400H
I constituted this file starting from the answers of the “testers” of the forum Homecinema, I personally do not have still this apparatus.
what would be well it is that one can all update this file
that would avoid reanswering with the multiple identical questions that the forumeurs are posed

Επειδη το πήρα και εγώ (για δώρο στον κουμπάρο μου), να σας πω μερικά πραγματάκια που πρόσεξα:

1) Το teletext δεν δουλεύει

2) Το EPG (πληροφορίες προγράμματος) είναι στα αγγλικά αλλά δουλεύει καλά.

3) Οι δέκτες του είναι αρκετά καλοί (ελάχιστα χειρότεροι απο την τηλεορασή μου PHILIPS 37PFL9604H)

4) Η ποιότητα εικόνας στην αναπαραγωγή HD ταινιών είναι λίγο χειρότερη απο το WDTV που έχω (το παλιό πρώτης γενειάς), αλλά από δύναμη δείχνει καλό, έπαιξε χωρίς κολλήματα αρχεία που το WDTV δυσκολευόταν.

5) Μπορεί να γραφει ταυτόχρονα δυο κανάλια ή να γράφει ένα και να παρακολουθείς ένα άλλο, αλλά δεν μπορείς να γράφεις και ταυτόχρονα να κάνεις timeshift ένα αλλο κανάλι.

6) Δεν εχει ελληνικό μενου ούτε ελληνικές οδηγίες χρήσης (μόνο Αγγλικά - Γαλλικά)

7) Δεν μπορείς να τοποθετήσεις τα κανάλια σε διαφορετική θέση απο αυτή που τα έβαλε στην αρχή (πχ το mega στο 4 το Ant1 στο 5 κλπ)

8) Δεν έχει αναλογικές εισόδους για εγγραφή (πχ απο βίντεο)

9) Δεν έχει δυνατότητες EDIT σε αρχεία που εγραψες απο την τηλεόραση (πχ να κόψεις τις διαφημίσεις).

10) Το τηλεκοντρόλ είναι και δείχνει "φθηνιάρικο"

11) Ξεκινάει γρήγορα (σαν recorder και όχι όπως τα περισσότερα media players)

12) Με το δίκτυο δεν ασχολήθηκα καθόλου γιατί δεν είχα χρόνο...

ελπίζω να βοήθησα λίγο τους υποψήφιους αγοραστές...

Να συμπληρώσω και κατι ακόμη που δεν μου άρεσε καθόλου:

όταν κάνεις timeshift ένα κανάλι δεν μπορείς να αλλάξεις κανάλι γιατί τότε συνεχίζει το timeshift στο νέο κανάλι. ΤΡΕΛΟ ΕΝΤΕΛΩΣ δεν καταλαβαίνω πως έκαναν τέτοια πατάτα στην LG.

Να σημειώσω πως για κάποιον που έχει τηλεοραση με mpeg4 δέκτη αυτό δεν είναι πολύ σημαντικό γιατί δεν χρειάζεται να αλάξει κανάλι απο το LG αλλά για αυτούς που η τηλεόραση τους δεν έχει mpeg4 είναι σημαντικό διότι δεν μπορουν να κάνουν timeshift ένα κανάλι να το παγώσουν και να παρακολουθούν κάποιο άλλο.

Το πρόβλημα που έχω είναι το εξής : Εχω ενώσει στο δίκτυο του σπιτιού, το οποίο έχει το lg ms 400h καθώς και ένα wd live, έναν σκληρό wd world 2 tb με ethernet. Όταν o σκληρός δίσκος παίζει μόνος του χωρίς να περνάει το σήμα μέσω pc στις ταινίες δεν μου βγάζει υπότιτλους (όταν έχουν ξεχωριστούς υπότιτλους). Μέσω του pc και του προγράμματος nero essentials οι υπότιτλοι δουλέυουν άψογα. Γιατί θα πρέπει να έχω το pc πάντα ανοιχτό ? Έχει κανένας καμιά ιδέα ? Το wd live που έχω σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού δουλεύει κανονικότατα( με υπότιτλους) , ακόμα και με κλειστό pc.
please help..

1) Το teletext δεν δουλεύει

2) Το EPG (πληροφορίες προγράμματος) είναι στα αγγλικά αλλά δουλεύει καλά.

6) Δεν εχει ελληνικό μενου ούτε ελληνικές οδηγίες χρήσης (μόνο Αγγλικά - Γαλλικά)

7) Δεν μπορείς να τοποθετήσεις τα κανάλια σε διαφορετική θέση απο αυτή που τα έβαλε στην αρχή (πχ το mega στο 4 το Ant1 στο 5 κλπ)

9) Δεν έχει δυνατότητες EDIT σε αρχεία που εγραψες απο την τηλεόραση (πχ να κόψεις τις διαφημίσεις).

Επειδη ενδιαφερομαι ΠΟΛΥ σοβαρα να το αγορασω, μπορεις σε παρακαλω να μου πεις αν σ'αυτους τους 3 μηνες που περασαν βγηκε κανενα firmware update και διορθωσε καποιο απ'τα 'προβληματα' που αναφερεις παραπανω ??

Αληθεια το εφερε η επισημη αντιπροσωπεια στην Ελλαδα ή πρεπει να ψαξω σε ανεξαρτητους εισαγωγεις ?? Εσυ απο που το πηρες??

Επανέρχομαι στο θέμα μιας και άνοιξαν εδώ και ένα μήνα τα ψηφιακά στην Αθήνα και το μηχανάκι αυτό φαίνεται πολύ καλό...:)

Προς το παρόν χρησιμοποιώ ένα Windows 7 media center αλλά έχει αρχίσει και μου σπάει τα νεύρα με τις ιδιοτροπίες του οπότε σκέφτομαι να το στείλω στο καλό.

Όσο ψάχνω συνεχίζω να μην βρίσκω μηχανάκι που να αντιστοιχεί στο LG σε αυτή την κατηγορία τιμής. Ισχύει ή δεν ψάχνω αρκετά καλά??? :)

Απάντηση: Re: LG MS400H (Multimedia player recorder)

Μπορεις να δοκιμασεις και αυτο το αρχειο: http://dl.dropbox.com/u/132004/Planet_Earth_From Pole_to_Pole_1080p_sample_16ref.mkv
που ειναι με 16 frames να μας πεις να το παιζει ομαλα και τελος διευκρινισε μας αν κανει dts downmix. :worshippy::worshippy::worshippy:

:offtopic:

Από περιέργεια το κατέβασα και το δοκίμασα στο Xtreamer Pro το οποίο το έπαιξε * νεράκι, ούτε κιχ, ούτε το παραμικρό πιξέλιασμα.

Το αστεράκι το άφησα για το τέλος:

* ΔΙΚΤΥΑΚΑ :award:

:offtopic:

Προσωπικά ξαναέμεινα σε Windows 7 MC... Το interface τους δεν παίζεται και δεν συγκρίνεται με κανένα μηχανάκι οπότε συμβιβάστηκα με τις παραξενιές τους (παραξενιές = πρέπει να ανοίξω πρώτα το πρόγραμμα τηλεόρασης της κάρτας και μετά τα MC ώστε να παίξουν).

Status
Not open for further replies.