LG OLED 55CX αγορά ή όχι;

Re: LG OLED 55 CX αγορα η οχι;

Νομίζω πως η πιο συνετή επιλογή είναι η υπομονή για την επόμενη γενιά μέχρι να διώξουν τις πρώτες παιδικές ασθένειες. Εγώ μάλλον θα περιμένω την c 11 ή όπως αλλιώς την πει.

Στάλθηκε από το SM-N9860 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
C1 θα την πει καλώς εχόντων των πραγμάτων, σύμφωνα με τον Vincent Theo..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: LG OLED 55 CX αγορα η οχι;

Οντως για c1 αν θα λεγεται ετσι εχει γραφτει οτι θα εξαλειψει κατα πολυ burn in και συνολικο lifetime του πανελ

Re: Απάντηση: Re: LG OLED 55 CX αγορα η οχι;

Οντως για c1 αν θα λεγεται ετσι εχει γραφτει οτι θα εξαλειψει κατα πολυ burn in και συνολικο lifetime του πανελ
Το lifetime και αυτά που αναφέρεις νομίζω στη C2.. Από 2022 είχε πει σε κάποιο video.

Με επιφύλαξη..

όπου ακούτε πολλά κεράσια... και στις plasma λέγανε για τα επερχόμενα panel που δεν θα πάθαιναν σίγουρα με τίποτα burn in αλλά... :D

Εντάξει ...Το θέμα είναι να μην είναι γενικευμένο το πρόβλημα .
Για τον απλούστατο λόγο υπάρχει διαφορετική υλοποίηση του hardware από εταιρία σε εταιρία .
Ακριβώς το ίδιο έγινε και με τις plasma.
Η παρακάτω ζει κσι βασιλεύει μετά σπο 15 χρόνια χωρίς κανένα ίχνος burn in .
Καλύτερη και από pioneer?https://www.trustedreviews.com/reviews/hitachi-42pd9700-42in-plasma-tv

Εντάξει ...Το θέμα είναι να μην είναι γενικευμένο το πρόβλημα .
Για τον απλούστατο λόγο υπάρχει διαφορετική υλοποίηση του hardware από εταιρία σε εταιρία .
Ακριβώς το ίδιο έγινε και με τις plasma.
Η παρακάτω ζει κσι βασιλεύει μετά σπο 15 χρόνια χωρίς κανένα ίχνος burn in .
Καλύτερη και από pioneer?https://www.trustedreviews.com/reviews/hitachi-42pd9700-42in-plasma-tv
Και εμένα η δική μου Samsung plasma ps51e6500 δεν έχει πάθει burn in μετά από 8 χρόνια..

Re: Απάντηση: LG OLED 55 CX αγορα η οχι;

Δεν είναι, εφόσον είναι προγραμματισμένη η αλλαγή στο προσεχές μέλλον. Επίσης, ούτε η (οποιαδήποτε, καινούργια) κονσόλα αξίζει την αγορά... :flipout:

Αν δεν είναι πολύ μικρή για την απόσταση θέασης (και για προβολή υλικού σε 4K ανάλυση), κράτησε την VT30 για κάναν χρόνο ακόμα. Ούτως ή άλλως, είναι καλύτερη από την πλειοψηφία των τηλεοράσεων που υπάρχουν πλέον στην αγορά. Αγορά στο σύντομο μέλλον, μόνο αν θα είναι μεγάλη η αλλαγή στη διαγώνιο (για παράδειγμα, από 50" σε 65").

Μετα απο συζητηση και με αλλους προσωπικους φιλους νομιζω θα παω σε αυτη την εκδοχη! Ειμαι τοσα χρονια μαζι τησ μπορω να μεινω ακομα μερικους μεινες ωστε να προγραμματιστω να ψαχτω και να παω σε μια πιο μεγαλη οπως ειπες! Θα διαμορφωσω το χωρο μου και τα οικονομικα μου και ας ελπισω η επομενες να ειναι λιιιιγο καλυτερες απο τις προηγουμενες τηλεορασεις και αναφερομαι στο προβλημα με το VVR στα games! Ετσι κι αλλιως PS5 απο ειδα σε διαθεσιμοτηταμετα απο το φλεβαρη μας βλεπω οποιος δεν εχει κανει προπαραγγελια! Τρεμε κοσμε!!! :D

ευτυχώς που ακόμα κρατάει η σκούφια της, απροβλημάτιστα!!!!!
sorry για το off topic.

Απάντηση: LG OLED 55 CX αγορα η οχι;

παντως επειδη εχω σπασει τα τηλεφωνα και γω για προσφορες BF φαίνεται όλη η φάση να είναι μια μούφα και μισή γιατί δεν εχουν στοκάρει τηλεοράσεις λόγω κορονοιου και δεν προκειται να ρίξουν περαιτερω τις τιμές τουλάχιστον σε μοντελα όπως οι lg55 oled και sony kd55 full array. Τα αποθέματα των καταστημάτων σε τετοια μοντέλα είναι μικρα οπότε ισως να μην υπάρχουν σε λιγο διαθεσιμότητες.* όταν θα έρθει αλλή παρτιδα (από του χρόνου ίσως πέσουν περισσότερο οι τιμές) Σε πολυ ακριβές τηλεοράσεις ίσως βρεθεί μια καλή ευκαιρία την εβδομάδα BF

παντως επειδη εχω σπασει τα τηλεφωνα και γω για προσφορες BF φαίνεται όλη η φάση να είναι μια μούφα και μισή γιατί δεν εχουν στοκάρει τηλεοράσεις λόγω κορονοιου και δεν προκειται να ρίξουν περαιτερω τις τιμές τουλάχιστον σε μοντελα όπως οι lg55 oled και sony kd55 full array. Τα αποθέματα των καταστημάτων σε τετοια μοντέλα είναι μικρα οπότε ισως να μην υπάρχουν σε λιγο διαθεσιμότητες.* όταν θα έρθει αλλή παρτιδα (από του χρόνου ίσως πέσουν περισσότερο οι τιμές) Σε πολυ ακριβές τηλεοράσεις ίσως βρεθεί μια καλή ευκαιρία την εβδομάδα BF
Οι προσφορές πριν ένα μήνα με συνδυαστικές εκπτώσεις και δωροεπιταγή από την LG πολύ δύσκολο να βγουν στην BF..

Φίλος αγόρασε LG OLED 65GX στα 2200 + 150 giftcard από Πλαίσιο + 300 prepaid από LG..

Τελική τιμή : 1750

Άλλο μέλος του forum πάνω στην αλλαγή των τιμών, χτύπησε από public 55CX 1500 -20% επιστροφή Eurobank +100 Prepaid από LG

Τελική τιμή : 1100

Ένα άλλο παιδί από το forum την 65CX από media 2500 +5ετή δώρο-30% πόντους go for more της Εθνικής+ 250 prepaid από LG νομίζω

Τελική τιμή 1500

Οι προσφορές πριν ένα μήνα με συνδυαστικές εκπτώσεις και δωροεπιταγή από την LG πολύ δύσκολο να βγουν στην BF..

Φίλος αγόρασε LG OLED 65GX στα 2200 + 150 giftcard από Πλαίσιο + 300 prepaid από LG..

Τελική τιμή : 1750

Άλλο μέλος του forum πάνω στην αλλαγή των τιμών, χτύπησε από public 55CX 1500 -20% επιστροφή Eurobank +100 Prepaid από LG

Τελική τιμή : 1100

Ένα άλλο παιδί από το forum την 65CX από media 2500 +5ετή δώρο-30% πόντους go for more της Εθνικής+ 250 prepaid από LG νομίζω

Τελική τιμή 1500

Διόρθωση.. Στην τελευταία περίπτωση δεν έπαιξε 250 prepaid από LG επειδή έγινε λίγο νωρίτερα η αγορά

Απάντηση: LG OLED 55 CX αγορα η οχι;

Ναι συμφωνω. αυτό που εγω είδα σε επικοινωνία με πολλα καταστήματα είναι οτι δεν υπάρχει απόθεμα σε αυτου του τύπου τις τηλεοράσεις οπότε και δεν θα υπάρξουν και μεγάλες προσφορές σε αυτές. (Oled midrange kai full aray 55") Πιθανότατα σε 65 ή και 75 ίντσες να υπάρξουν ευκαιρίες σαν αυτές που περιγράφεις και πιθανον καλύτερες

Ναι αλλά αυτό ισχύει και αντιστροφα...Οι ακριβές tv δεν έχουν τη ζήτηση που νομίζετε... Θα πρέπει να κάνουν γενναίες εκπτωσεις για να ανοίξει ο κόσμος το πορτοφόλι του σε τέτοια περίοδο. Αλλιώς θα μπούνε μέσα .... Επίσης οι καλές προσφορές δεν προ - ανακοινωνονται