Lg oled 65c9

Και κάπως έτσι καταλήγουμε στο ερώτημα
Από που θα μπορούσαμε να την πάρουμε ?
Εννοώ πρέπει οπωσδήποτε να είναι μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων ?
Παίζει να υπάρχει πρόβλημα με εγγυήσεις ?
Παρά εισαγωγή θα είναι πρόβλημα ?

Καλησπερα και Χρονια πολλα.
Στο γερμανικο ebay τη βλεπω στα 1499ευρω αν πεσει και εδω τοσο την χτυπαω.

Δεν καταλαβαίνω της διαφορες που μπορούν να υπάρχουν με την B9 και θα είναι τόσο τραγικές από την C9

Ο Κώτσος την έβαλε σήμερα στα 3899 Θα τρελαθούμε ! Άρε ελαντισταν!!!!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Lg oled 65c9

Μήπως θέλει να γράψει 1899 χαχαχαχα[/QUO

χαχαχαχαχα. ..... Δεν νομίζω να δούμε τέτοια τιμή από μεγάλες αλυσίδες !

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει εάν είναι τόσο τεράστιες διάφορες από την Β9 με την C9 και να σας διευκολύνω
3 μέτρα απόσταση
Απέναντι θέαση
Ps4 digea ταινίες από tv box
Χώρος όχι πολύ φωτεινός λόγο τέντας

Re: Απάντηση: Lg oled 65c9

Ο Κώτσος την έβαλε σήμερα στα 3899 Θα τρελαθούμε ! Άρε ελαντισταν!!!!

Κάθισες τώρα και βρήκες την ακριβότερη τιμή στην Ελλάδα; Δε σε υποχρεώνει κανείς να την αγοράσεις από τον Κωτσόβολο.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει εάν είναι τόσο τεράστιες διάφορες από την Β9 με την C9 και να σας διευκολύνω
3 μέτρα απόσταση
Απέναντι θέαση
Ps4 digea ταινίες από tv box
Χώρος όχι πολύ φωτεινός λόγο τέντας

Ο τρόπος με τον οποίο γράφεις δε βοηθάει στο να σου απαντήσουμε. Ρωτάς αν είναι τεράστιες οι διαφορές των B9, C9. Γιατί να είναι "τεράστιες", έχουν τεράστια διαφορά τιμής; Αν μπεις σε ένα σοβαρό site, ή ακόμα και αν γκουγκλαρεις τις διαφορές των δύο τηλεοράσεων, θα τις εντομπίσεις. Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει τι του χρειάζεται και τι όχι. Η C9 πάντως, είναι καλύτερη τηλεόραση από τη Β9, αυτό είναι σίγουρο και με βάση τους αριθμούς.

Re: Απάντηση: Lg oled 65c9

Ο τρόπος με τον οποίο γράφεις δε βοηθάει στο να σου απαντήσουμε. Ρωτάς αν είναι τεράστιες οι διαφορές των B9, C9. Γιατί να είναι "τεράστιες", έχουν τεράστια διαφορά τιμής; Αν μπεις σε ένα σοβαρό site, ή ακόμα και αν γκουγκλαρεις τις διαφορές των δύο τηλεοράσεων, θα τις εντομπίσεις. Από εκεί και πέρα ο καθένας κρίνει τι του χρειάζεται και τι όχι. Η C9 πάντως, είναι καλύτερη τηλεόραση από τη Β9, αυτό είναι σίγουρο και με βάση τους αριθμούς.[/QUOTE]

Επειδή τα αγγλικά μου δεν είναι και τα καλύτερα και δεν τα καταφέρνω με της ορολογίες
Γι αυτό και ζητάω βοηθεί στον ένα θέμα με κάλυπτε η B9
Και από reviews που λες δεν ξέρω εάν είναι αξιόπιστα δεν δίνουν κάποιες διάφορες που εγώ κατάλαβα για τους λόγους που είπα

https://www.rtings.com/tv/tools/compare/lg-c9-vs-lg-b9/802/915

Τώρα εάν θες κάποιες άλλες πληροφορίες για να με βοηθήσεις μπορείς εύκολα να με ρωτήσεις
και ναι για εμένα υπάρχει και είναι διαφορα τα 200 περίπου γιατί μπορεί να συμπληρώσω αλλά 250 παράδειγμα και να πάρω μια ήχομπαρα
πάντως εδώ είμαι για να σου απαντήσω σε κάθε ερώτηση στο που αυτό θα είναι τεράστια εξυπηρέτηση για την επιλογή τηλεόρασης
αλλωστε φαντάζομαι αυτή είναι και η έννοια του ΦΟΡΟΥΜ

Κάθισες τώρα και βρήκες την ακριβότερη τιμή στην Ελλάδα; Δε σε υποχρεώνει κανείς να την αγοράσεις από τον Κωτσόβολο.

Ωπα κάποιος εχει μετοχές στον Κώτσο χαχαχαχα! Δεν έκατσα να βρω την ακριβότερη τιμή,απλα την κοροϊδία δεν μπορώ,γιατι υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει κ πάει και ψωνίζει !Γιαυτο ύπαρχου και τα φόρουμ!

Η κοροιδία του "Κώστα" συμφορουμίτη έχει και ένα όριο που καλό είναι αν δεν το καταλαβαίνει εκείνος(???) ν' αρχίσουμε να το θέτουμε εμείς σιγά σιγά.

Μάλιστα όταν απευθύνεται κανείς σ' ένα φόρουμ πέραν της βοήθειας (εάν γνωρίζει), κοιτά να δώσει συμφέρουσες και έξυπνες λύσεις μστους άλλους...κάτι που στην δική σου περίπτωση δεν γίνεται!

Τι 3800 λέει ...θα έπρεπε να ντρέπονταν για μια τέτοια ανάρτηση. Που απευθύνεται στο λαό της Μοζαμβίκης? (με το συμπάθιο κιόλας για τον λαό)

Ως καταναλωτής θα έπρεπε να είχες σηκώσει μπαντιέρα ρόσα...σε τέτοιες προσφορές που μας ξεφτιλίζουν!