LG OLED B6V,έχει μια διακεκομένη γραμμή και 2 μικρά κυκλάκια,έχω εγγύηση,να κάνω κάτι;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π

AVClub Fanatic
25 October 2006
21,202
ΑΘΗΝΑ
lg oled b65v...
εχει μια διακεκομενη γραμμη και αριστερα δεξια και 2 μικρα κυκλακια,προς τα κατω και φαινεται σε ορισμενα χρωματα(φοντο).
σε πρασινο,γκρι και γαλαζιο φαινεται περισσοτερο.
δεν θυμαμαι κατι που μπορει να το εχει δημιουργησει
σε κανονικη ροη δεν το περνεις χαμπαρι.
εχω την 5ετια και εχουν μεινει ακομα 6,5 μηνες εγγυησης.
να κανω κατι,ή δεν θα βρω ακρη?

lg oled b65v...
εχει μια διακεκομενη γραμμη και αριστερα δεξια και 2 μικρα κυκλακια,προς τα κατω και φαινεται σε ορισμενα χρωματα(φοντο).
σε πρασινο,γκρι και γαλαζιο φαινεται περισσοτερο.
δεν θυμαμαι κατι που μπορει να το εχει δημιουργησει
σε κανονικη ροη δεν το περνεις χαμπαρι.
εχω την 5ετια και εχουν μεινει ακομα 6,5 μηνες εγγυησης.
να κανω κατι,ή δεν θα βρω ακρη?
5ετία από κατάστημα ή της lg; Από ποιο;

Εμένα πάντως μου αλλάξαν τηλεόραση 4ετιας (55Β7V) από Public με image retention αφού την πήρε ο Μανωλόπουλος και την έλεγξε πρώτα. Παρεμπιπτόντως συγχαρητήρια στην LG για την αντιμετώπιση του πελάτη.

Από Κωτσόβολο δύσκολα να σου καλύψουν burn in. Αν έχεις vertical banding πιο εύκολα όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενο post.

και τι να κανω?
του παιδιου πιο πανω εγινε αντικατασταση.
γιατι να εχει διαφορετικη αντιμετωπιση απο την στιγμη που για ολες τις περιπτωσεις με την lg μιλας?
γιατι τελικα σταμπες,εχει σχεδον ολο το πανελ.!
δεν ξερω εαν αυτο ειναι Burn in ή κατι αλλο.
και ειναι δυσκολο να αποτυπωθει και στις φωτο(τουλαχιστον απο το κινητο).
την εβαλα τωρα να κανει μια απαλοιφη μπας και..

Εάν ψάξεις στο φόρουμ θα βρεις αρκετά παιδιά στα οποία έχει γίνει αντικατάσταση.
Με τον Κωτσο μίλησες; Έχει έρθει κάποιος τεχνικός να δει την τηλεόραση; Δεν έχεις να χάσεις κάτι εάν έρθει τεχνικός να την δει ( Ειδικά είναι από το service της LG). Και όπως λένε τα παιδιά κάποια φώτο θα βοηθούσε.

θα τους καλεσω απο Δευτερα.
απ`οσο γνωριζω,εαν ειναι απο lg,δεν στελνει τεχνικο αλλα ερχεται και παραλαμβανει και ο ελεγχος γινεται στον χωρο τους.
θα προσπαθησω αργοτερα να τραβηξω φωτο.
εχουμε αλλες παρομοιες περιπτωσεις με 5ετια απο Κωτσο?

Αν ηταν μεσα στην εγγυηση της Lg θα ερχόταν τεχνικός τους για να κανει εναν πρωτο τσεκ κ αν διαπιστώνε προβλημα θα την επαιρνε για για περαιτέρω έλεγχο στο χώρο του .Στην δικη μου περιπτωση (55b7) τουλάχιστον έτσι έγινε.
Κατοπιν αλλαχτηκε το πανελ απο την Lg μιας και καλύπτομουν απο την διετη εγυηση της.
Δεν ειχε burn in ,ειχε παρουσιασει ενα αλλο φαινομενο ,μου διαφευγει αυτη τη στιγμη πως το αποκαλούσαν.Και burn in να ειχε ομως ειναι σχεδον βεβαιο οτι θα την αλλαζαν.Γενικα για το συγκεκριμενο μοντελο νομιζω οτι για οποιο προβλημα παρουσιαστηκε ,η lg προχωρησε σε αντικατάσταση panel η ,ακόμα ακομα ,διναν και μοντελο του 18 εαν δεν υπήρχαν panels για αντικατάσταση. Σε σενα εφοσον εχει περάσει η διετή εγγυηση της lg πολυ πιθανών να "νιψουν τας χειρας τους".Δεν νομιζω να βρεις ευκολα περιπτωση , για το συγκεκριμενο μοντελο, που να έχει περασει στην εγγυηση του Κωτσοβολου για να σου πουν πως αντιμετωπίστηκε το εκάστοτε πρόβλημα.Παντως θα συμφωνήσω με τον Lobo εαν εχει burn in δυσκολα θα βγαλεις ακρη με Κωτσοβολο.

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
με την mirrorless κατι καναμε.
τα σημαδια ειναι εμφανη στις αποχρωσεις του κοκκινου και του μπλε και προς τα κατω.
στα υπολοιπα χρωματα(ακομα και στο λευκο)φαινονται απο ελαχιστα εως και καθολου.

Attachments

μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με Κωτσο,τους εστειλα τις παραπανω φωτο.
μου ειπαν οτι εαν ειναι burn in πιθανον να μην μου το καλυπτουν,αφου τα παλαιοτερα μοντελα δεν το καλυπταν στην 5ετη εγγυηση.
Ο Θεος Βοηθος...

υπαρχει καποιος με 5ετια απο αλλο καταστημα και σειρες Β6-Β7,
που να ειχε θεμα και να εγινε επισκευη ή αντικατασταση?

υπαρχει καποιος με 5ετια απο αλλο καταστημα και σειρες Β6-Β7,
που να ειχε θεμα και να εγινε επισκευη ή αντικατασταση?
Θα πεις ότι έχεις Vertical Badling σε γκρι καρτέλες να τη δει το service της LG , όχι ότι είναι BURN IN.

• Like
Reactions: vadergr
μα στο τηλεφωνο που μιλησα με τεχνικο του Κωτσο,
του εστειλα φωτο και του ειπα οτι δεν γνωριζω τι μπορει να ειναι αυτο,
γιατι πραγματικα δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειναι και απο που ειναι.
κανονικα κλεισιμο ανα 4 ωρες(σπανιως να μεινει παραπανω)χαμηλα το backlight(50-60)και σπανιως παιχνιδια στο xbox και για πολυ λιγο.
θα ερθει να το δει,οποτε δεν εχει σημασια το τι θα του πω εγω.

μα στο τηλεφωνο που μιλησα με τεχνικο του Κωτσο,
του εστειλα φωτο και του ειπα οτι δεν γνωριζω τι μπορει να ειναι αυτο,
γιατι πραγματικα δεν εχω καταλαβει ακομα τι ειναι και απο που ειναι.
κανονικα κλεισιμο ανα 4 ωρες(σπανιως να μεινει παραπανω)χαμηλα το backlight(50-60)και σπανιως παιχνιδια στο xbox και για πολυ λιγο.
θα ερθει να το δει,οποτε δεν εχει σημασια το τι θα του πω εγω.
Απλά τον προϊδεάζεις αν του πεις για στάμπα κτλ κτλ

Δεν τις στέλνουν στο service της LG κατευθείαν;

μα οτι ειναι το βλεπει στις φωτο.
επικαλεστηκε οτι εαν αποδειχθει οτι ειναι burn in ειναι δυσκολο να γινει επισκευη ή αντικατασταση γιατι τα παλια 5ετη συμβολαια δεν το καλυπταν.
για αυτο ρωταω εαν εχουμε περιπτωσεις αυτης της γενιας απο αλλα καταστηματα ωστε να εχω ενα πατημα.

μα οτι ειναι το βλεπει στις φωτο.
επικαλεστηκε οτι εαν αποδειχθει οτι ειναι burn in ειναι δυσκολο να γινει επισκευη ή αντικατασταση γιατι τα παλια 5ετη συμβολαια δεν το καλυπταν.
για αυτο ρωταω εαν εχουμε περιπτωσεις αυτης της γενιας απο αλλα καταστηματα ωστε να εχω ενα πατημα.
Media-public έχουν καλύψει στο παρελθόν