Καλημερα.
Δες λιγο αν παιζει τα HD φορματ (ματροσκα),και αν ναι αν παιζει χωρις κοληματα.Και οτι αλλο αρχειο εχεις κατεβασμενο και μπορεις να το δοκιμασεις
δοκιμασε το.Γιατι το usb player ειναι η μονη διαφορα με την φτηνότερη pj350.
Οποτε αν ειναι αξιοπιστο τοτε να προτιμήσω την εν 550.
Ευχαριστω για την βοηθεια.
Καλημερα.
Δες λιγο αν παιζει τα HD φορματ (ματροσκα),και αν ναι αν παιζει χωρις κοληματα.Και οτι αλλο αρχειο εχεις κατεβασμενο και μπορεις να το δοκιμασεις
δοκιμασε το.Γιατι το usb player ειναι η μονη διαφορα με την φτηνότερη pj350.
Οποτε αν ειναι αξιοπιστο τοτε να προτιμήσω την εν 550.
Ευχαριστω για την βοηθεια.
.
και φοβάμαι ακομα μηπως την πατησω με το φαινομενο της αποτυπωσης αν δω ολοκληρη ταινια απο το USB...
Πήρα την 42PJ550 για τους γονείς μου και έχω εντυπωσιαστεί ! Νομίζω άνετα το best value for money (450 ) της αγοράς. Η πρώτη φορά που δεν κλαίω τα λεφτά μου
Δοκίμασα mkv 720p DD, με εξωτερικούς υπότιτλους, όλα super. Το μέγεθος των υποτίτλων μόνο είναι λίγο πιο μικρό από ότι έχω συνηθίσει. Για MKV με DTS θα δοκιμάσω το ΣΚ και θα σας πω.
Βρηκα την συγκεκριμενη(LG PJ550) TV απο το tsampas.gr με 445 . Τι λετε αξιζει;
περιμενε λιγο ακομα την pj650 με το φιλτρο για να βλεπεις σαν ανθρωπος...Βρηκα την συγκεκριμενη(LG PJ550) TV απο το tsampas.gr με 445 . Τι λετε αξιζει;
Φίλε karrapaoki,περίπου 20 μέρες πριν το Μουντιάλ,είδα τη συγκεκριμένη tv (όπως και την PJ350) σε αρκετά πολυκαταστήματα ηλεκτρονικών στα 500 ευρώ η 550,και 400 ευρώ η 350.Παντού έπαιζαν ταινίες-ντοκυμαντέρ από BR.Στα μάτια μου η 550 ήταν εμφανώς ανώτερη-κυρίως φωτεινότερη (βέβαια παντού ζήτησα να τη δω σε τηλεοπτικό,όμως παντού μου αρνήθηκαν)Αν είναι ευκολόχρηστη,δεν το γνωρίζω-καμμιά δεν είχε το τηλεχειριστήριο διαθέσιμο.Σχετικά,τώρα,με τα προβλήματα αυτό κανείς δεν μπορεί να στο εγγυηθεί,και μάλιστα σε πολλαπλάσιας αξίας tv.Aπλά,όταν εμφανιστούν τυχόν προβλήματα,αυτά δεν σε πειράζουν και τόσο.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.