να μη κάνει επεξεργασία η tv αλλά να περνάει τον ήχο κατευθείαν στο home cinema.τι είναι το passthrough που λες?
Yperion οι ρυθμίσεις φαίνονται πολύ καλές να σε καλά.(μόνο το film mode δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω)
Ισχύουν και για τηλεοπτικό σήμα?
Στη δική μου περίπτωση συνδρομητής νόβα mvision 200hd ,σύνδεση hdmi?
Όσο για τους συμφορίτες που προσπαθούν να βρουν ελαττώματα στην τηλεόραση απορώ γιατί δεν αγόρασαν μια lcd των 2000 ευρώ να είναι όλα τέλεια?:hmmmm:
Για τα λεφτά της είναι μία πολύ καλή τηλεόραση και τα αξίζει μέχρι τελευταίας δεκάρας.
Ξέρετε εαν η Digital out οπτική ίνα της τηλεόρασης αμα συνδεθεί με home theatre δίνει ήχο 5.1 dolby suround? γιατί τη δεδομένη στιγμή τα έχω όλα ενωμένα με HDMI στην τηλεόραση και απο εκεί με οπτική στο ηχοσύστημα!
να μη κάνει επεξεργασία η tv αλλά να περνάει τον ήχο κατευθείαν στο home cinema.
.... μονο στα mkv ο ηχος δεν περναει αλλα δε δεν ξερω γιατι.
..... Τώρα, αν αυτό που ακούω είναι AC3 ή απλό Prologic δεν το ξέρω, αλλά ο διαχωρισμός είναι αρκετά καλός. Θα δοκιμάσω και με ταινία να δω τι κάνει....
Aν είναι AC3, τότε στην οθόνη του ενισχυτή σου θα πρέπει να εμφανίζεται η ένδειξη Dolby Digital.
Ειναι αληθεια οτι η 550 εχει καποια "θολουρα", λογω post processing?
Κατι που η 350 δεν το εχει, εχει δηλαδη πιο ευκρινη και καθαρη εικονα?
παιδιά σόρυ που ξαναρωτάω αλλά ίσως το δει κάποιος που ξέρει. Η 60ΠΚ250 έχει USB ? ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.