Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Νίκο είσαι πολυ λεπτομερής !!! Τύφλα να έχουν τα reviews στα περιοδικά. Εχώ θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο αν το ξέρεις ή αν δεν το ξέρεις να μου πεις την γνώμη σου. Απο ότι είδα στο manual που ανέβασες η τηλεόραση έχει Ψηφιακή έξοδο ήχου. Είναι δυνατόν όταν βλέπεις ενα MKV με DTS μέσω δικτύου ή USB να βγάλεις τον ήχο απο αυτήν την έξοδο σε ένα ενισχυτή με αποκωδικοποιητή DTS και να ακούς απο εκεί;
Λοιπόν, ρώτησα την LG και μου είπαν ότι έχει κανονικά εγγύηση, ότι την φέρνουν κανονικά αλλά δεν έχει ενημερωθεί ακόμα το site τους γιατί δεν έχουν φέρει ακόμα μαζικά κομμάτια όπως την 550. Με την απόδειξη αγοράς, ισχύει ή εγγύηση.
Μα αν παρατητήσεις γράφει LG Electronics Ελλάς Α.Ε.το βιβλιαράκι! Δηλαδή είναι δικιά τους η εγγύηση, Ελληνική!!! Μάλλον δεν ξέρουν τι εισάγουν! Γιατί γενικά η LG (η Ευρωπαϊκή) δίνει 1 χρόνο και τα 2 τα έχει η Ελληνική σαν έξτρα ας πούμε (αν και υπάρχει νόμος για 2ετή υποχρεωτική εγγύηση στα ηλεκτρονικά προϊόντα βέβαια, αλλά τέλος πάντων!). Εγώ δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο! (εκτός αν μου τη βαρέσει και πάρω κανα τηλ πάλι έτσι για σπάσιμο!!!). Αν τύχει κάτι, πάω με την εγγύηση και το βιβλιαράκι με τα 2 (δύο) χρόνια εγγύηση και αν θέλουν ας μου πουν τίποτα...!!!:rifle:Στο βιβλίο της εγγύησης που έχει μέσα η τηλεόραση δεν αναφέρει πουθενά ότι η εγγύηση ισχύει μόνο αν την πάρουμε από τα μαγαζιά που τροφοδοτούν εκείνοι!! Είναι απαράδεχτοι!!! Εγώ έχω την απόδειξη αγοράς και το βιβλίο εγγύησης που έχει μέσα το προιόν. Τι θα πεί εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία?? Η εγγύηση δίνεται απο την LG. Και το προϊόν λέει μέσα 2 χρόνια!!! Όταν βρω χρόνο θα γράψω και ένα γράμμα στα κεντρικά της LG και θα τους εξηγήσω πόσο μας κοροϊδεύουν εδώ...
Σου είπα, είναι πάρα πολύ όμορφη και ποιοτική τηλεόραση που έχει πάρα πολλά καλλούδια! Για το DTS έχω δοκιμάσει και εγώ διάφορα, αλλά δυστυχώς...Είναι πολύ καλή και όμορφη. Εγώ δεν μετανιώνω που δεν πήρα την 550... ...Τώρα από τα καλούδια της είναι όλα πολύ καλά όπως είχες αναφέρει και εσύ την πρώτη φορά με μόνο μείον την έλλειψη υποστήριξης DTS
...το μαγαζί που την πήρα αν και δεν σου γεμίζει το μάτι ήταν πολύ συνεργάσιμοι, ευγενικοί και πολύ ακριβής στον χρόνο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.