LG Plasma 50PX950N !!!!

Status
Not open for further replies.

ptzelepis

Established Member
22 September 2008
289
Αγορασμένη τον Απρίλιο απο Mediamarkt πωλείται στα 850 ευρώ με 3 ζευγάρια γυαλιά....

Είναι ακόμα με τα αυτοκόλλητα της. Έχει στρωθεί με το ειδικό break in dvd για 100 ώρες........κατάσταση καινούργιας.

Τελικά ήταν μικρή για τον χώρο μου και παω σε 60''.....

Ευχαριστώ

Λάθος στην τιμή....sorry....
900 τρια ζευγάρια γυαλιά....

Ζητάω συγνώμη....

Σορρυ φίλε μια ακόμα ερώτηση ...γιατι με τρώει!!!

Υπογραφεις ως συνεργάτης των U, που ως γνωστο πουλάει τηλεοράσεις, και που σημαίνει επαγγελματίας. Και αγοράζεις τιβι απο το mm την οποία πουλάς γιατι πέφτει μικρή στο σπίτι σου?

επίσης σε αλλα μηνύματα εμφάνιζεσαι , και καλα κανείς ως επαγγελματίας που προσφέρει προϊόντα σε καλές πράγματι τιμές, και σε αλλα σε σαν ερασιτέχνης που παίρνει κάτι και δεν του κάνει, πουλάει για λογαριασμό φίλου, ρωτάει αν η τιμη του τάδε προϊόντος είναι καλη ή ποια τιβι μεταξύ μιας υπουργικής λίστας είναι καλύτερη!

Όπως καταλαβαίνεις υποτιμά την νοημοσύνη μας αυτη η κουτοπονειριστικη αντιμετώπιση.

Λοιπόν.....
Άκου πως έχει φίλε μου...
Με you είμαι συνεργάτης αλλά επειδή πλέον τα πράγματα έχουν σφίξει πολύ δεν παίζουν καλές τιμές........
Οπότε έχω κόψει....και καλό θα ήταν η υπογραφή που έχω στο avclub να αλλάξει....απο τους admin.

Οπότε ασχολούμε με αγγελίες αν παίξει τίποτα....καλό....
Οι τηλεοράσεις που έβγαλα πρόσφατα είναι απο Kotsovolo.....
Έχω ένα φίλο....και μου έδωσε κάποιες τιμές....
Τίποτα άλλο.....
Δεν παω να κοροιδέψω κανένα.....δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος.....
Όσο για την τηλεόραση την πουλάω για να πάρω μια πιο μεγάλη.......και όσο για τις ερωτήσεις που κάνω....είναι καθαρά για να μάθω κάποια πράγματα που δεν ξέρω και βλέπω οτι μερικοί τα θεωρούν ( και καλά κάνουν ) πολύ απλά....

Μια λεπτομέρεια.....το συνεργάτης You σημαίνει οτι εχω ενα φίλο στην You Λιβαδειας που παλιότερα μου έδινε κάποιες καλές τιμές και εγώ μετα τις έβαζα σε αγγελία....
Δεν έκοβα αποδείξεις ή τίποτα χαρτιά.....όλα ήταν απο You Λιβαδειάς....
Οι admin το ξέρουν.....γιατί τους το είπα όταν ξεκίνησα....

Last edited:
Συγνώμη και πάλι αν κάποιοι το εξέλαβαν ως ''κουτοπονειριστικη αντιμετώπιση''

και ζητάω συγνώμη και προσωπικά απο εσένα φίλε μου....

Μπορεί η συνομιλία μας να μεταφερθεί κάπου αλλού ή να διαγραφεί....και να μείνει η αγγελία μου....?

Ευχαριστώ

Φυσικά δεν απαντησες στα υπόλοιπα ερωτήματα μου, δικαίωμα σου δεν ειναι και υποχρεωτικό.

Την υπογραφή σου αν θέλεις νατην αλλάξεις για να μην μπερδευεις τον κόσμο με τις " πολλαπλές" ιδιότητες την αλλάζεις εσυ που την εγραψες και όχι οι διαχειριστές φυσικά!

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου , δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη , νομίζω οι διεκδικήσεις που έδωσες βοήθησαν

την υπογραφή...έχω φάει τον κόσμο απο που αλλάζει...
μπορείς να με βοηθήσεις....?

Όσο για τα ερωτήματα που δεν απάντησα....
Θέλω να απαντήσω...
Δώσε μου λίγο χρόνο να ξαναδιαβάσω το μήνυμα σου....γιατί δεν θέλω να υπάρχει το παραμικρό....

Υπογραφεις ως συνεργάτης των U, που ως γνωστο πουλάει τηλεοράσεις, και που σημαίνει επαγγελματίας. Και αγοράζεις τιβι απο το mm (αγόρασα γιατί την βρήκα σε καλή τιμή....απο You δεν υπήρχε κάτι) την οποία πουλάς γιατι πέφτει μικρή στο σπίτι σου?

επίσης σε αλλα μηνύματα εμφάνιζεσαι , και καλα κανείς ως επαγγελματίας που προσφέρει προϊόντα σε καλές πράγματι τιμές, και σε αλλα σε σαν ερασιτέχνης που παίρνει κάτι και δεν του κάνει, πουλάει για λογαριασμό φίλου , ρωτάει αν η τιμη του τάδε προϊόντος είναι καλη ή ποια τιβι μεταξύ μιας υπουργικής λίστας είναι καλύτερη! (το λάθος μου ήταν οτι έπρεπε να έχω 2 προφίλ....ενα ως συνεργάτης You που όπως είπα πλέον δεν παίζει τίποτα απο τιμές...και ενα ως απλός πωλητής...)

απλό ηταν....
Εγώ πάταγα πάνω στο όνομα μου αλλά δεν έβρισκα τίποτα...(πιθανόν και τότε που την έβαλα κάποιος άλλος μου το είπε..)
Anyway....κάτι άσχετο τώρα....
Στην περίπτωση που έχω κάποιες καλές τιμές απο κατάστημα (πχ Kostovolos) πως μπορώ να βάζω αγγελία...? Γιατι μου είχαν πεί παλιότερα απο το site οτι πρέπει να μπαίνουν στο προσφορές καταστημάτω....

Status
Not open for further replies.