LG Plasma 50PX950N !!!!

Status
Not open for further replies.
διεκδικήσεις ?

Διευκρινίσεις!
Γνώμη μου είναι να έχεις ένα προφίλ ως ptselepis αλλιώς όλοι εδω θα έπρεπε να είχαμε καμία δεκαταρια! Αλλιώς κινδυνουμε όλοι απο σύγχυση και διπλοπροσωπεια! -bye-

Οκ....thanks......
Ελπίζω να κάλυψα όσο καλύτερα μπορούσα τις ερωτήσεις σου...οι οποίες ηταν δικαίως σωστές.....

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μείνει μόνο η αγγελία....για κάποιον που θα ενδιαφερθεί ?

Εμένα από την άλλη το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το προιόν που πουλάει κάποιος να έχει απόδειξη αγοράς.
Τώρα,αν ο πωλητής υπογράφει σαν πρόεδρος της δημοκρατίας και είναι αγορασμένο από το Dixon's στην Μοζαμβίκη,δεν μ´ενδιαφέρει καθόλου.

Re: Απάντηση: LG Plasma 50PX950N !!!!

Εμένα από την άλλη το μόνο που με ενδιαφέρει είναι το προιόν που πουλάει κάποιος να έχει απόδειξη αγοράς.
Τώρα,αν ο πωλητής υπογράφει σαν πρόεδρος της δημοκρατίας και είναι αγορασμένο από το Dixon's στην Μοζαμβίκη,δεν μ´ενδιαφέρει καθόλου.

Καλα και αν χαλάσει πάρε το σέρβις της μοζαμβικης να βρεις το δίκιο σου.

Νομίζω το πνεύμα μου θα πρέπει να έγινε κατανοητό , σχετικά με τον πλάγιο τροπο πλασαρισματος. Για τα προϊόντα αυτα καθ αυτα δεν εχω γνώμη, καθώς δεν εχω ψωνίσει απο τον φίλο, για τις τιμές αν διαβασες πιο πάνω είπα ότι είναι καλές. Εκείνο που ενοχλούν είναι οι σάλτσες και ο πλαγιος τρόπος. Όπως και το ανεβοκατεβασμα τιμών. Αν δεις στις περισσότερες αγγελίες και στην παρούσα ξεκινά πχ με 800 , μετα παει στα 750 , μετα στα 850 και μετα δεν ξέρω κι εγω που.... Ε όλα αυτα δεν είναι πολυ νορμαλ.... Φυσικά το θέμα και λόγος είναι στην ΔΟ που σαφώς έχουν την ευθύνη. -bye-

Το 850 είναι για 2 ζευγάρια γυαλιά.....και το 900 για 3 ζευγάρια γυαλιά.
Έκανα λάθος.....αυτό είναι όλο.....
Δεν είμαι και πολύ παλιός στις αγοραπωλησίες.....γιαυτό επιτρέψτε που κάποια λάθη που γίνονται απο βιασύνη.

Ευχαριστώ

Μια και έχει ανοίξει τόσο η συζήτηση, θα προσθέσω και εγώ ένα σχόλιο σχετικό με την τιμή της συγκεκριμένης TV τον Απρίλιο 2011 στο MediaMarkt !!!

Εάν διαβάσουμε τη συζήτηση για τη συγκεκριμένη TV εδώ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=69048&page=2
θα διαπιστώσουμε ότι μέλη του forum την αγόρασαν την ίδια περίοδο από το ίδιο μαγαζί 999 ευρώ "Και μάλιστα έδιναν δώρο (εκτός από 3d γυαλιά και wifi usb) και ένα xbox αξίας 269 ευρώ !!!!!" και ένα εκθεσιακό κομμάτι πουλιόταν 899!!!

Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτή που πουλιέται εδώ είναι η ίδια TV που αγοράστηκε όπως παραπάνω ...

Re: Απάντηση: LG Plasma 50PX950N !!!!

Μια και έχει ανοίξει τόσο η συζήτηση, θα προσθέσω και εγώ ένα σχόλιο σχετικό με την τιμή της συγκεκριμένης TV τον Απρίλιο 2011 στο MediaMarkt !!!

Εάν διαβάσουμε τη συζήτηση για τη συγκεκριμένη TV εδώ
http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=69048&page=2
θα διαπιστώσουμε ότι μέλη του forum την αγόρασαν την ίδια περίοδο από το ίδιο μαγαζί 999 ευρώ "Και μάλιστα έδιναν δώρο (εκτός από 3d γυαλιά και wifi usb) και ένα xbox αξίας 269 ευρώ !!!!!" και ένα εκθεσιακό κομμάτι πουλιόταν 899!!!

Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτή που πουλιέται εδώ είναι η ίδια TV που αγοράστηκε όπως παραπάνω ...

Ωμπω πολυ ψαχτηρι είσαι βρε αδερφέ ΕΣΥ! Που το βρηκες αυτο? καλα αυτο φυσικά και να ισχύει δεν μπορει να το αποδείξει κανένας! -bye-

Καί ενα ζευγάρι γυαλιά που περιλαμβάνονταν στην συσκευασία

Για να είμαι κοντά στον φίλο που πουλάει......

750 ευρώ με 3 ζευγάρια γυαλιά...

Ευχαριστώ

Status
Not open for further replies.