LG Plasma 60" - LG60PN6500

Αλλά για να πάρεις LED με αυτή την ποιότητα θέλεις 2000 Ευρώ .....................

Με 990 ευρώ παίρνεις την Sony 60W605 που έχει και ομαλότερη κίνηση και διπλάσια έως τριπλάσια αντίθεση στο σκοτάδι από την PN6500.

Μιλάμε για μετρήσιμα μεγέθη βέβαια που δεν χωράνε αμφισβήτηση.

Τελικά σήμερα ήρθε η 60PB5600 με κόστος 550 και 40 μεταφορικά........Είμαι στο στρώσιμο τώρα και δεν πολυκαταλαβαίνω από ποιότητα εικόνας....

δηλαδη?οι πρώτες εντυπώσεις τι σου αφησε ,θετικες η αρνητικες?

Χτες με το που την έβαλα με τις ρυθμίσεις για καλιμπράρισμα δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα αλλά σήμερα (μετά από 10 ώρες) τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.
Επίσης οι 60" είναι πολύ μεγαλύτερες από τις 50" !!!!!!
Για την ώρα τα βλέπω θετικά θα δούμε σε καμιά 20αριά ημέρες μετά το στρώσιμο. Πάντως για τα λεφτά που έδωσα πιστεύω δεν υπάρχει αντίπαλος........

Να κανω μια ερωτηση...Πηγα σε μια μεγαλη αλυσιδα να δω τη συγκεκριμενη TV LG 60PB5600 και οι υπαλληλοι οπως ειναι φυσικο ηταν αρκετα αρνητικοι για Plasma , αλλα αυτο που με ανησυχησε ειναι οτι μου ειπαν οτι εχει ακτινοβολια οπως ολες οι Plasma...Επειδη υπαρχει μωρο στην οικογενεια ξερει καποιος να μου πει αν υπαρχει καποιος κινδυνος ?
Η προταση του υπαλληλου ηταν να παω στην Sony 60W605 , η οποια επειδη εχει καταργηθει μου την αφηνε προσφορα 899 ευρω , αλλα το πλανο ειναι για μια TV μεχρι 600-650 ευρω και μετα απο καποια χρονια που θα εχουν πεσει οι τιμες στις OLED κλπ κατι προς τα εκει .(σε αλλο νημα ειχα ρωτησει για τις SAMSUNG 6200 και 6400 στις 50'' , αλλα μαλλον για τα 4,5 μετρα που θα βλεπουμε κυριως δεν ειναι οτι καλυτερο)
Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλημέρα .επειδη μου είπαν και εμένα τις ίδιες ´ ανακρίβειες ´ , έτσι θα τις χαρακτηρίσω μην χρησιμοποιήσω διαφορετική λέξη , δεν ισχύει κάτι τέτοιο .ψαξε λίγο στο Ίντερνετ και θα βρεις πολλά παρόμοια θέματα σχετικά με ακτινοβολία πλάσμα στα οποία αναφέρει ότι δεν ισχύει .εμενα σκέψου μου έλεγαν ότι οι πλάσμα είναι μόνο για μαγαζιά , ότι καταναλώνουν παρά πολύ ρεύμα και πολλά ακόμα .βεβαια εμενα προσωπικά με οδήγησαν στο να μην την αγοράσω από εκείνα τα καταστήματα .επειδη ήμουν και εγώ σε αυτήν και στην w605 στις 60 ίντσες πάρε την πλάσμα και μην το συζητάς ,όσο υπάρχει ακόμα.και τις δυο τις είδα σε μεγάλο κατάστημα ,τις ψιλό άλλαξα τις ρυθμίσεις όπως θα ήθελα να είναι και η lg για τα χρήματα της είναι παρά πολύ καλη .ειδικα σε digea έχει τρομερή διάφορα σε την sony .

Ότι καταναλώνουν πιο πολύ ρεύμα οι πλάσμα είναι γεγονός (το καλοκαίρι ειδικά η πλάτη ανεβάζει θερμοκρασίες και ζεσταίνει τον χώρο) , επικίνδυνη ακτινοβολία όμως δεν έχουν. Πιο πιθανό είναι να σε ενοχλήσουν οι ανακλάσεις αν έχεις φωτεινό χώρο.

Η 60W605 είναι καλύτερη τηλεόραση συνολικά με αρνητικό όπως όλες οι LED LCD την γωνία θέασης και κάποια θέματα ομοιομορφίας (πιθανότητα clouding). Από την άλλη και η PB5600 έχει αναφερθεί να έχει dirty screen.

Καλημέρα .επειδη μου είπαν και εμένα τις ίδιες ´ ανακρίβειες ´ , έτσι θα τις χαρακτηρίσω μην χρησιμοποιήσω διαφορετική λέξη , δεν ισχύει κάτι τέτοιο .ψαξε λίγο στο Ίντερνετ και θα βρεις πολλά παρόμοια θέματα σχετικά με ακτινοβολία πλάσμα στα οποία αναφέρει ότι δεν ισχύει .εμενα σκέψου μου έλεγαν ότι οι πλάσμα είναι μόνο για μαγαζιά , ότι καταναλώνουν παρά πολύ ρεύμα και πολλά ακόμα .βεβαια εμενα προσωπικά με οδήγησαν στο να μην την αγοράσω από εκείνα τα καταστήματα .επειδη ήμουν και εγώ σε αυτήν και στην w605 στις 60 ίντσες πάρε την πλάσμα και μην το συζητάς ,όσο υπάρχει ακόμα.και τις δυο τις είδα σε μεγάλο κατάστημα ,τις ψιλό άλλαξα τις ρυθμίσεις όπως θα ήθελα να είναι και η lg για τα χρήματα της είναι παρά πολύ καλη .ειδικα σε digea έχει τρομερή διάφορα σε την sony .

Κι εμενα τα ιδια μου ειπαν για Πλασμα , οτι ειναι μονο για καφενειο ....

Υπερβολές ...Εγω κρα κάνω να ξαναβγάλει η panasonic plasma τηλερορασεις ...Πλεον ψαχνουμε την καλή εικονα με τα κιάλια ...

Σε ποιο καταστημα αν επιτρεπεται σου αφησε τη 60w605 στα 899 ευρω?

Σε Κωτσοβολο...Δεν εκλεισα αυτη τελικα αλλα την Πλασμα την οποια εκανε τιμη 350 για την 50'' και 540 για την 60''. Γενικα απο αυτα που ειδα νομιζω οτι για καποιον που ενδιαφερεται για μα συγκεκριμενη αγορα πρεπει περα απο το καθιερωμενο ψαξιμο σε Σκρουτζ κλπ να κανει βολτα και απο καταστηματα ...Στον Κωτσοβολο ο πωλητης μου εκανε απο μονος του αλλες τιμες απο αυτες που εχει στο site και μαλιστα κοιταζε μαζι το Σκρουτζ εκεινη την ωρα για να κανει κατι καλυτερο σε οτι τον ρωταγα , σε καποια μοντελα μαλιστα μου ειπε τιμες χαμηλοτερες και απο Σκρουτζ .Μου εκανε εκπτωση και στην 5ετη επεκταση εγγυησης , για την 50αρα 39 ευρω και για την 60αρα 65 ευρω , δεν ξερω αν χρειαζεται βεβαια αλλα την εκανα....

Σε Κωτσοβολο...Δεν εκλεισα αυτη τελικα αλλα την Πλασμα την οποια εκανε τιμη 350 για την 50'' και 540 για την 60''. Γενικα απο αυτα που ειδα νομιζω οτι για καποιον που ενδιαφερεται για μα συγκεκριμενη αγορα πρεπει περα απο το καθιερωμενο ψαξιμο σε Σκρουτζ κλπ να κανει βολτα και απο καταστηματα ...Στον Κωτσοβολο ο πωλητης μου εκανε απο μονος του αλλες τιμες απο αυτες που εχει στο site και μαλιστα κοιταζε μαζι το Σκρουτζ εκεινη την ωρα για να κανει κατι καλυτερο σε οτι τον ρωταγα , σε καποια μοντελα μαλιστα μου ειπε τιμες χαμηλοτερες και απο Σκρουτζ .Μου εκανε εκπτωση και στην 5ετη επεκταση εγγυησης , για την 50αρα 39 ευρω και για την 60αρα 65 ευρω , δεν ξερω αν χρειαζεται βεβαια αλλα την εκανα....

η επεκταση εγγυησης στις τηλεορασεις ειναι απαραιτητη μιας και εχουν ταση να παθαινουν βλαβη εντος πεντετιας...καλες θεασεις στο νεο σου αποκτημα:a0210:

Eυχαριστω , ελπιζω να εκανα καλη επιλογη . τοσο τηλεορασης οσο και καταστηματος γιατι εχω καποιους ενδοιασμους για την εξυπηρετηση πελατων...

Αλλη μια ερωτηση ... στη συσκευασια η ΤV ειχε 3 πυρηνες φεριτη (ετσι τα αναφερει) , μετα απο ψαξιμο που εκανα ομολογω οτι δεν καταλαβα αν χρειαζεται να τα βαλω
Γνωριζει καποιος ?

Αλλη μια ερωτηση ... στη συσκευασια η ΤV ειχε 3 πυρηνες φεριτη (ετσι τα αναφερει) , μετα απο ψαξιμο που εκανα ομολογω οτι δεν καταλαβα αν χρειαζεται να τα βαλω
Γνωριζει καποιος ?

η χρηση τους ειναι για τις παρεμβολες...χρησιμοποιειται συνηθως στο καλωδιο κεραιας,ρευματος

Παιδιά καλησπέρα. Η συγκεκριμένη τηλεόραση είναι ακόμα διαθέσιμη σε σωστή τιμή (γύρω στα 600 ευρώ); Ρωτώ μπας και γνωρίζει κανένας φίλος που την πήρε από συγκεκριμένο μικρό, μη προβεβλημένο μαγαζί γιατί η αναζήτηση του skroutz.gr δίνει ότι να ναι αποτελέσματα..