LG PLASMA TV 50" 50PB5600 299 euro

260260

New member
12 June 2008
5
Θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για μια προσφορά τηλεόρασης την LG PLASMA TV 50" 50PB5600.
Την έχουνπροσφορά 299 euro στην Electronet . Βασικά την θέλω για να αντικαταστήσω την 14 xρονών Philips 32" που έχω τώρα.Δεν ψάχνω το καλύτερο ,αλλά μια τηλεόραση αξιοπρεπή .
Σας ευχαριστώ

Στα θετικά παίρνεις μια τηλεόραση μεγάλου μεγέθους σε χαμηλή τιμή , έχει μεγάλη γωνία θέασης και αρκετά ζωηρά χρώματα (θυμίζει CRT).

Στα αρνητικά έχει κάτω του μετρίου μαύρο και μέτρια φωτεινότητα και αν την βάλεις σε χώρο που τον βλέπει πολύ ο ήλιος θα είναι σαν μεγάλος καθρέπτης καθώς δεν έχει αντιανακλαστική επίστρωση.

Δες και στην νήμα αυτό...

http://avclub.gr/forum/showthread.php/122552-LG-PB5600-PLASMA-Reviews-Εντυπώσεις-Σχόλια

Αν δεν έχεις πολύ φωτεινό χώρο, είναι πολύ καλή περίπτωση σε αυτή την τιμή.

Δεν την βλεπω στην electronet ειναι στο σαιτ ή μονο στο καταστημα;

Μπα ο χώρος δεν είναι φωτεινός για αντανακλάσεις στο σημείο που θα τοποθετηθει.Στο κατάστημα του Ηρακλείου Κρήτης την είδα.

Ότι και να είναι αυτή η τηλεόραση, με 299 ευρώ 50 ίντσες δε παίρνεις. Οπότε αν κάποιος δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις τη παίρνει όπως και να χει, εκτός και αν είναι ανοιγμένη - εκθεσιακή.

Σας ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας,σήμερα την αγόρασα και την τοποθέτησα.Παίζει πολύ καλά ετσι κι"αλλιως δεν είχα πολλές απαιτήσεις .Δεν ηταν εκθεσιακή και δεν ξέρω αν έχει πολλά κομμάτια ακόμα.Την είχαν στο φυλλάδιο που μοίραζαν.Μάλλον δεν εχει αποδικοποιητή διότι οταν εβαλα την κεραία ,μου έγραψε οτι δεν είχε σήμα.Οταν την συνεδεσα με αποδικοποιητή ,τα βρήκε όλα.Ο πωλητής βέβαια προσπάθησε να με αποθαρύνει ,και μου εδειχνε τα και νούργια μοντέλα,λέγοντας μου να περιμένω να πάρω μια Panasonic 50 άρα ,που θα παραλάβουν στις 10 του μήνα.Θα ειναι τελευταίας τεχνολογίας ,οχι πλάσμα,και θα την δίνουν για 499 ευρώ.Για τα λεφτά που έδωσα νομίζω οτι είναι πολύ καλή αγορά.Σας ευχαριστώ πολύ και εχετε το υπόψην ,οτι θα φέρουν 50 άρα Panasonic με 499 ευρώ στις 10 του Φεβρουαρίου.

Φυσικά και υπάρχει ενσωματωμένος αποκωδικοποιητής. Αν βάλεις αυτόματο συντονισμό, μάλλον θα βρει τα ψηφιακά και αναλογικά κανάλια.

Re: Απάντηση: LG PLASMA TV 50" 50PB5600 299 euro

Φίλε μου ,θα το κοιτάξω αυτό που μου λές ,δεν είμαι βέβαια τεχνοκράτης στον χειρισμό τέτοιων συσκευών αλλά θα το προσπαθήσω.Και ο πωλητής ετσι μου είχε πει ,οτι εχει αποδικοποιητή.Θα το βρώ :a0210:

Όλες οι τηλεοράσεις έχουν πλέον ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή. Αν δεν κάνω λάθος, το menu έχει αλλάξει ελάχιστα στις μη smart LG τα τελευταία χρόνια, οπότε παραμένει αρκετά εύκολο στην πλοήγηση και στις επιλογές του.

Τελικα η τιμη ηταν μονο για ελαχιστες εκθεσιακες?
Σε 2 υποκαταστηματα Αθηνας η τιμη ηταν 399 και στης Κρητης ενα τελευταιο εκθεσιακο.

Φίλε μου ,θα το κοιτάξω αυτό που μου λές ,δεν είμαι βέβαια τεχνοκράτης στον χειρισμό τέτοιων συσκευών αλλά θα το προσπαθήσω.Και ο πωλητής ετσι μου είχε πει ,οτι εχει αποδικοποιητή.Θα το βρώ :a0210:

Έχει ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή..το γράφει κάτω στην σελίδα στα τεχνικά χαρακτηριστικά

Δέκτης: Analog, DVB-T, DVB-T2 (MPEG-4) <<<-----

http://www.skroutz.gr/s/4787850/LG-50PB5600.html