LG PORTABLE DVD "πρόβλημα με υπότιτλους"

verbatim

Established Member
11 October 2007
286
Νέα Ιωνία Αττικής
Έχω το φορητό dvd player LG DP-371B.
lg-dp371b.451838.jpg

Όλα καλά με τους υποτιτλούς σε αναπαραγωγή απο δίσκο dvd. Το πρόβλημα ειναι σε εξωτερικούς υποτιτλούς, μορφή όπως .srt κτλ.
Ναι μεν διαβάζει όπως το λέει και στο manual του ελληνικούς χαρακτηρές αλλά δεν τους συγκρατεί! Τι εννοώ? Λοιπόν, στο manual αναγράφει πως εάν οι υπότιτλοι δεν εμφανίζουν σωστούς χαρακτήρες (όπως ελληνικούς) τότε πρέπει να αλλάξουμε την κωδικοποίηση που διαβάζει ο player. Αυτό γίνεται με κρατημένο το πλήκτρο subtitles για 2-3 sec και επιλέγοντας στην συνέχεια διαφορετικές κωδικοποιήσεις μέχρι να εμφανίσει σωστούς χαρακτήρες και enter για ok. Πράγματι έτσι και γίνεται! Το θέμα είναι ότι άμα π.χ. κάνω pause και μπώ στο menu ή άμα το σταματήσω ή άμα το κλείσω, τότε όταν παω να ξαναδώ ταινία πρέπει να επαναλάβω ξανά την αλλαγή κωδικοποίησης (ουφ)! Δηλαδή δεν αποθηκεύει αυτό που έχω επιλέξει αλλά κρατάει πάντα μια δική του κωδικοποίηση. ??? (α σε υπότιτλους με μορφή AVIAddXSub όλα ok)

Όποιος ξέρει κάτι ή είχε παρόμοιο πρόβλημα με άλλο player LG, ας βοηθήσει!

Attachments

• lg-dp371b.451838.jpg
    lg-dp371b.451838.jpg
    48.4 KB · Views: 2
Ενδιαφέρομαι για το ίδιο dvd player. Η μπαταρία του κρατάει όντως 3,5 ώρες;

Ενδιαφέρομαι για το ίδιο dvd player. Η μπαταρία του κρατάει όντως 3,5 ώρες;

Γεια!! Ναι κρατάει σε αναπαραγωγή από USB divx/xvid κτλ!
Σε αναπαραγωγή από DVD πάει στις 2,8 - 3 ώρες, ανάλογα την μορφή πάλι (DVD original ή αρχεία divx)! Το έκανα τεστ την πρώτη μέρα για να ξέρω!

Με τους υποτίλους δεν βρίσκω άκρη, εκτός έαν είναι έτσι εκ' κατασκευή του. :-(