LG PS7000 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG 50 PS7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ναι βοηθησες...μηπως υπαρχει κανα βιντεακι να το δω????

Re: LG 60PS7000 / Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τελικα παιζει mkv οπως λεει κ ο pettros μονο οσα δεν εχουν dts

πλακα πλακα αμα ειναι να παρω μια τηλεοραση και να φοβαμαι μια για clouding μια για BURN IN μια για IR ετσι μ ερχετε να παω να ξαναπαρω μια crt να ξεμπερδευω...μεχρι στιγμης εχω μια 32LG3000 την οποια την πηρα με 380ε και ειμαι ευχαριστημενος και τωρα που λεω να παω για μεγαλη θα βαλω μπελαδες στο κεφαλι μ???τι σου κανει η τεχνολογια τελικα

καληερα σε ολους.....την παραγγειλα...σε 4-5 μερες θα την εχω...αν μπορειτε παρακαλω πειτε μ τι πρεπει να κανω για να την στρωσω τις πρωτες 200 ωρες και τι ρυθμισεις χρησιμοποιω μετα!!!ευχαριστω

Απάντηση: Re: LG 50 PS7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

...να φοβαμαι μια για clouding μια για BURN IN μια για IR....

OK σε καταλαβαίνω...για clouding φοβάσαι... για Burn in φοβάσαι...και εν μέρει έχεις δίκιο

..αυτό όμως που δεν καταλαβαίνω είναι... το IR γιατί το φοβάσαι???...:hmmmm2:

Καλορίζικη, οδηγίες στρωσίματος στο 2o post του νήματος της G10... -bye-

ok thanks...θα σας πω εντυπωσεις μολις παραλαβω...

Οπως σου ειπα εχτες στο πμ οτι ειχα κανει στη δικια μου, καλο θα ηταν να κρατησεις το contrast και φωτεινοτητα γυρω στο 50, να βαλεις την εξοικονομηση ενεργειας στο "OFF" και οταν βλεπεις τηλεοραση η δορυφορικά και υπαρχει το logo του σταθμου μπορεις να επιλεξεις το format (αναλογια) οθονης με το ονομα "Διαγραφη" οπου και η τηλεοραση κανει ενα μικρο ζουμ (μπορεις να κανεις και πανω-κατω για να μην σου κοβει τους υποτιτλους) και να μην επιλεγεις το φορματ 4:3 ή το κανονικο για τα μη 16:9 καναλια οπου εμφανιζει τις "γκρι μπαρες" δεξια και αριστερα. Αν ξεχναω κατι ας με συμπληρωσει καποιος..
Τωρα κατα ποσο ολα τα παραπανω ειναι απαραιτητα και επηρεαζουν το IR στην μετέπειτα πορεια της TV αυτο παιζεται.. Εχω διαβασει σε forum καποιους που δεν εκαναν καθολου "στρωσιμο" και δεν ειχαν κανενα προβλημα.. Εγω παντως το εκανα καλου κακου..
Γενικα για το IR πιστευω οτι στα τελευταια μοντελα ειναι σαφως λιγοτερο απο παλια και οτι μαλλον γινεται πολυ κουβεντα χωρις ιδιαιτερο λογο.. Θα το δεις στην πραξη...
Με το καλο να τη δεχτεις! ;)

Απάντηση: Re: LG 50 PS7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γενικα για το IR πιστευω οτι στα τελευταια μοντελα ειναι σαφως λιγοτερο απο παλια και οτι μαλλον γινεται πολυ κουβεντα χωρις ιδιαιτερο λογο.. Θα το δεις στην πραξη...

That 's right...για το IR ρωτάνε μόνο υποψήφιοι αγοραστές plasma, όταν 'προάγονται' σε κατόχους δεν ξαναρωτάνε...:D

LG 50PS7000 50in Plasma TV Review

Verdict

Fans of LG's plasma screens will probably just see this review as an exercise in self-justification for what I said about the 42PQ6000 recently. But all I can say is that I'm being completely honest when I state that while I appreciate its price point, the 50PS7000 is another LG plasma TV that's ultimately left me feeling slightly cold - especially when I think about what's going on in some other quarters of the plasma and even LCD worlds.

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2009/11/17/LG-50PS7000-50in-Plasma-TV/p1

Απάντηση: LG 50 PS7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ναι μην αχωνεστε καθολου για το IR δεν υπαρχει πια αν περασει η τηλεοραση τις 200 ωρες.

λοιπον σημερα παρελαβα και εγω την 50αρα μου...
απο μια πρωτη ματια...........παναγια μου και χριστε μου ειναι τεραστια...δεν το πιστευω οτι εχω τοσο μεγαλη τιβι στο σαλονι μ.επιβλητικη αν μη τι αλλο...ειμαι σε διαδικασια στρωσιματος οπως διδαχτηκα απο το φορουμε εδω...μια ερωτηση ομως...οτανβ την αναβω απο το πλαι αναβει ενας μπλε φωτισμος στο κατω μεροις της οθονης αλλα ειναι σαν καθοδικος σωληνας που καλυπτει απο το δεξι ακρο μεχρι την μεση περιπου της τιβι..ετσι ειναι σε ολες η μηπως εχει ελλατωμα η δικια μ????μ εκανε εντυπωση γιατι παει μεχρι εκει και οχι απο ακρη σε ακρη.

λοιπον σημερα παρελαβα και εγω την 50αρα μου...
απο μια πρωτη ματια...........παναγια μου και χριστε μου ειναι τεραστια...δεν το πιστευω οτι εχω τοσο μεγαλη τιβι στο σαλονι μ.επιβλητικη αν μη τι αλλο...ειμαι σε διαδικασια στρωσιματος οπως διδαχτηκα απο το φορουμε εδω...μια ερωτηση ομως...οτανβ την αναβω απο το πλαι αναβει ενας μπλε φωτισμος στο κατω μεροις της οθονης αλλα ειναι σαν καθοδικος σωληνας που καλυπτει απο το δεξι ακρο μεχρι την μεση περιπου της τιβι..ετσι ειναι σε ολες η μηπως εχει ελλατωμα η δικια μ????μ εκανε εντυπωση γιατι παει μεχρι εκει και οχι απο ακρη σε ακρη.

Καλοριζικη φιλε μου! Οχι δεν εχει προβλημα.. Κι η δικια μου ετσι ειναι.. Περιμενουμε εντυπωσεις! ;)