LG PV350 / Plasma : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδια καλησπερα διαβασα ολα τα post και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι,τελικα αξιζει η αγορα της tv η οχι γιατι την παρηγγειλα

50αρα με πολυ καλη εικονα σε τηλεοπτικο και HD στα 600 ευρω.

Aλλοι με τα λεφτα αυτα αγοραζουν 40αρες "LED" με κυριο προσον το μικρο βαρος και παχος.-bye-

παιδια καλησπερα διαβασα ολα τα post και θα ηθελα να σας ρωτησω κατι,τελικα αξιζει η αγορα της tv η οχι γιατι την παρηγγειλα

ευχαριστω πολυ

Εγώ που την έχω περίπου 4 μήνες μπορώ να πω ότι για τα λεφτά της αξίζει...δεν είναι βέβαια και pany, αλλά για 600 ευρώ HD...και τα blu-ray σου θα βλέπεις και τα παιχνίδια σου θα παίζεις και ευχαριστημένος θα είσαι απο τα ψηφιακά (τηλεοπτικό σήμα). Οπότε καλές θεάσεις...

ρε παιδιά την πήρε η αδερφή μου...την έχω συνδέσει με τον υπολογιστή με HDMI και όταν βλέπω ταινίες απο Kmplayer...και γενικώς και στα ψηφιακά είναι θολή η εικόνα...δεν έχει ωραία χρώματα!

Τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω στην T.V ? το έχω στο isf 1 ...

υπάρχει καποιο προτινόμενο σετάκι ρυθμίσεων ?

ευχαριστώ πολύ!

Καταρχην ειναι χαρακτηριστικο των πλασμα οτι πρεπει δουλεψουν πρωτα αρκετες ωρες για να αποδοσουν.
Εγω βεβαια στην δικια μου δεν αντιμετωπισα στην αρχη θεμα, παρα μονο στο τηλεοπτικο.
Στα hd video και στο xbox εμεινα εκπληκτος.
Τι ταινιες ειδες απο το pc? Ειναι hd?

Tα δυο isf που εχει, ειναι προρυθμισμενα και πρεπει να τα βαλεις στα δικα σου δεδομενα.
Δηλαδη θα πας στο μενου "εικονα" και μετα στο υπομενου "οδηγος εικονας".
Θα ακολουθησεις τα βηματα που σου λεει, συμφωνα με τα δικα σου ματια
και στο τελος θα αποθηκευσεις το αποτελεσμα στο isf1.

Εγω εχω ρυμθισει το isf1 με καθολου φωτισμο στο δωματιο
και το isf2 με φωτισμο ημερας.

την εχεις βαλει στη σωστη αναλυση?

την εχεις βαλει στη σωστη αναλυση?

γιατί ορίζεται η ανάλυση απο την T.v ??!!

Καταρχην ειναι χαρακτηριστικο των πλασμα οτι πρεπει δουλεψουν πρωτα αρκετες ωρες για να αποδοσουν.
Εγω βεβαια στην δικια μου δεν αντιμετωπισα στην αρχη θεμα, παρα μονο στο τηλεοπτικο.
Στα hd video και στο xbox εμεινα εκπληκτος.
Τι ταινιες ειδες απο το pc? Ειναι hd?

Tα δυο isf που εχει, ειναι προρυθμισμενα και πρεπει να τα βαλεις στα δικα σου δεδομενα.
Δηλαδη θα πας στο μενου "εικονα" και μετα στο υπομενου "οδηγος εικονας".
Θα ακολουθησεις τα βηματα που σου λεει, συμφωνα με τα δικα σου ματια
και στο τελος θα αποθηκευσεις το αποτελεσμα στο isf1.

Εγω εχω ρυμθισει το isf1 με καθολου φωτισμο στο δωματιο
και το isf2 με φωτισμο ημερας.

Είναι συνδεδεμενη με HDMI με τον υπολογιστή και παίζει στα 1080p
έχω δει ταινία FULL 1080 16gb αλλά δεν εντυπωσιάστηκα ούτε απο το μαύρο ούτε απο την φωτεινότητα!!!

to isf1 προσπαθω να το ρυθμίσω (με κλειστά φώτα πάντα βλέπω) αλλά και πάλι δεν είμαι ευχαρηστημένος!

μήπώς πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις απο τον υπολογιστή για την έξοδο που θα βγάζει? το δοκίμασα κ με την HDMI απο Laptop φίλου και πάλι τα ίδια αποτελέσματα εικόνας είχε!

Για εικόνα αποκλειστικά από nova τι λέει ρε παιδιά?

παιδία καλησπέρα! έχω την τηλεόραση γύρω στο μήνα και σήμερα απέκτησα το home cinema sony ht-sf360.Η ερώτηση είναι πως θα εξάγω τον ήχο από το sony vaio που θα χρησιμοποιήσω για player?έχει μόνο μια θύρα hdmi..μήπως με κάποιο hdmi splitter?ευχαριστω προκαταβολικά..:7SFGSFG:
Sony HT-SF360

Sony HT-SF360

Sony HT-SF360

Sony HT-SF360

Απάντηση: Re: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ρε παιδιά την πήρε η αδερφή μου...την έχω συνδέσει με τον υπολογιστή με HDMI και όταν βλέπω ταινίες απο Kmplayer...και γενικώς και στα ψηφιακά είναι θολή η εικόνα...δεν έχει ωραία χρώματα!

Περιμενε να δουλεψει η τηλεοραση καμια 100 ωρες και μετα θα δεις μεγαλη διαφορα.

Δεν έχω ούτε 2 μήνες την tv (το ίδιο μοντέλο μετά απο αντικατάσταση)...και πριν 3 μέρες...κόκκινο σιμάδι στο κέντρο της τηλεόρασης, το οποίο φαίνεται μόνο σε σκούρο φόντο.
Αυτό τώρα τι είναι; καμμένο Pixel; Αν ναι, γνωρίζει κανείς ποιά είναι η πολιτική της LG; ..μιας και δεν αναφέρουν τίποτα στα σχετικά εγχειρίδια.

δλδ είναι καμμένο; ή κάτι άλλο που διάβασα για "κολλημένο"; (για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τη διαφορά). Αλλά όπως και να έχει Δευτέρα πρωϊ θα πάρω τηλέφωνο.

Σε επικοινωνία που είχα με την LG & το service, μου είπαν ότι κάτι τέτοιο είναι φυσιολογικό και εντός του πλαισίου λειτουργίας. Μάλιστα μου είπαν ότι υπάρχει και σχετικό ISO το οποίο καλύπτει τη συγκεκριμένη περίπτωση για οθόνες plasma. Οπότε το ένα pixel δεν είναι λόγος για αντικατάσταση μιας και ο αριθμός που θα συνιστούσε αντικατάσταση αναφέρεται στο ISO. (σσ. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερα ας το αναφέρει).

Επιπλέον, επειδή αυτό απ' ότι κατάλαβα αυτό μάλλον είναι απενεργοποιημένο pixel, μου πρότειναν απο την Εξυπηρέτηση Πελατών να κοιτάξω στο internet για κάποια μέθοδο (ISM ; )...αν κατάλαβα καλά, και η οποία μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα.

Αν γνωρίζετε περισσότερα περί τίνος πρόκειται θα ήθελα τις συμβουλές/οδηγίες σας.

υπάρχει κάποιος τρόπος να φορτώσω κάτι τέτοιο στην tv; που μπορώ να το βρώ για να το περάσω μέσω usb;

Απάντηση: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπορεις να συνδεσεις το pc μεσω HDMI και να το τρεξεις.

Γενικα κανε μια αναζητηση "stuck pixel fix" και θα βρεις διαφορα αρχεια αλλα συνηθως ειναι java.

Απάντηση: Re: LG PV350 / PLASMA : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οπότε το ένα pixel δεν είναι λόγος για αντικατάσταση μιας και ο αριθμός που θα συνιστούσε αντικατάσταση αναφέρεται στο ISO. (σσ. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερα ας το αναφέρει).Αν γνωρίζετε περισσότερα περί τίνος πρόκειται θα ήθελα τις συμβουλές/οδηγίες σας.

νομίζω αυτό που ψάχνεις είναι αυτό εδώ

Καλησπέρα στη παρέα σας,μήπως μπορείτε να μου πει κάποιος τα HDMI που διαθέτει η εν λόγω tv είναι τα 1.3 ή 1.4;Ρωτάω για αγορά και AV ενισχυτή προκειμένου να πάω
σε νέο μοντέλο ή παλιότερο μοντέλο demo ή μεταχειρισμένο που θα είναι και φθηνότερο λογικά.Το 3D στην tv δεν με απασχολεί αλλά το ARC ίσως βοηθάει.

Έχουν περάσει δυο μήνες από την αντικατάσταση της tv , οποτε μπορω να πω πια οτι το προβλημα στο shutdown δεν υπαρχει πια.
Μαζι με αυτο λυθηκε και ενα μικροτερο προβλημα κατα το οποιο ο ενισχυτης μεσω της οπτικης καθυστερουσε να "κλειδωσει" το σημα ,( μερικες φορες).
Αυτο που παρατηρω ομως ειναι οτι μερικες φορες , η τηλεοραση μειωνει την φωτεινοτητα (μονη της). Κατι σαν low light.
Τοτε αρκει να πατησω μια φορα το Q menu και επανερχεται στο κανονικο.Ή ακομα και να αλλαξω καναλι.
Η ρυθμιση που εχω επιλεξει ειναι isf. Καμμια σχεση με auto (aps)
Εχει κανεις παρατηρησει κατι αναλογο;