Αν θελω 3D, βαζω μια Samsung Ps63c7000 στα 2 μετρα (με 3 χιλιαρικα) και "καθαρισα" μεχρι να βαλουν μυαλο.Με active γυαλια και οχι passive.Γενικα απο οτι ακουω η τηλεοραση ειναι καλυτερη σαν αποτελεσμα,σε 3d, προς το παρον.
Αν θελω 3D, βαζω μια Samsung Ps63c7000 στα 2 μετρα (με 3 χιλιαρικα) και "καθαρισα" μεχρι να βαλουν μυαλο.Με active γυαλια και οχι passive.Γενικα απο οτι ακουω η τηλεοραση ειναι καλυτερη σαν αποτελεσμα,σε 3d, προς το παρον.
Παιδιά μην τρελαινόμαστε κιόλας, ξέρουμε ότι αναμένονται εξελίξεις στο χώρο και στις τιμές και στην τεχνολογία (συμβατή 3D κτλ) δεν ξέρουν οι εταιρίες ότι μπορούμε ΠΟΛΥ πιο φτηνά να έχουμε 3D σε TV??? αλίμονο...
Λίγη υπομονή, αν έχετε προβολέα αναμείνετε στο ακουστικό σας, αν όχι πάρτε ένα φτηνό να βολευτείτε!!
ναι είναι πολλά τα λεφτα´!!αν δεν μπορεί κάποιος να περιμένει ο acer h5360 και ο ολόιδιος οptoma hd 66 είναι μια χαρά!στα 600 ευρο δεν μπορείς να απαιτείς περισσότερα και δεν είναι και τόσο κακή η εικόνα τους και σε 2δ!!το rbe είναι ένα πρόβλημα αλλά για οποιον δεν υποφέρει απο αυτό θα αποζημιωθεί πλήρως σε σχέση με τα λεφτά που έδωσε!ο acer έχει και πολύ φτηνή και καλή λάμπα της όσραμ και έτσι μπορεί να χρησιμοποιείται πολύ πολυ συχνα....σαν τηλεόραση..λολ!!
ναι αλλά πιστεύω ότι ένα ότι ένα ht δεν χρειάζεται να αποτελείται από ένα βρ player ένα ps3 ένα xbox και ένα πισι!!έχεις ένα htpc για όλα ταινίες αρχεία ίντερνετ παιχνίδια φωτογραφίες και ξεμπερδεύεις!το είδος του 3δ και στις 2 περιπτώσεις βέβαια είναι το ίδιο καλό στερεοσκόπικό 3δ με την εναλλαγή των ειδώλων!
είναι πάντως πολύ ωραία εμπειρία αν και ταγυαλιά είναι λιγο σπαστικά!!εμφανίστηκαν βέβαια τιβι που δεν θα χρειαζονται γυαλιά και αυτό είναι κάτι πολύ ριζοσπαστικό αλλά δεν ξέρω πόσο σύντομα θα μπούν στην παραγωγή!!
ναι πρέπει οποιοδήποτε αρχείο 3δ ταινια εικόνα παιχνίδι να το περάσεις μέσα απο το πισι!τι γίνεται τώρα:οι νέες τιβι για παράδειγμα έχουν το emitter μέσα στην τιβι οπότε βάζεις το βρ συνδέεις τα γυαλιά και αναλαμβάνει η τιβί να στείλει στα γυαλιά 60 είκόνες στο ένα μάτι και 60 στο άλλο!!αυτή η εναλλαγή σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση του 3δ!
παρόλα αυτά το στερεοσκόπικο 3δ είναι το ίδιο δεν αλλάζει κάτι δλδ!αν μπορούσες δλδ να πάρεις το αρχείο και να το παίξεις στο πισι το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο πιθανολογώ!
δεν ξέρω αν γίνεται το εξής¨:να βάλεις ένα δισκάκι βρ 3δ σε ένα πισι με κανονικό 2δ βρ και να αναλάβει η κάρτα και το σύστημα της nvidia να στο δώσει 3δ!μάλλον όχι και το πιθανο να δείς το unknown format disc not supported!
α και κάτι αλλο για ένα thread που ανοίχτηκε και μεταφέρθηκαν οι απόψεις μου απο άλλο φόρουμ:η ps50b450 που έχω είναι 3δ ready tv!!ποιά είναι η διαφορά με τις 3δ τιβι που κυκλοφορούν?οι νέες τιβι έχουν τον εμιτερ ενσωματωμένο και έτσι στέλνουν το σήμα ασύρματα στα γυαλιά ενώ στην δικιά μου περίπτωση πρέπει να υπάρχει το πισι και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ emitter για να δω όμως τελικά ακριβώς το ίδιο 3δ!!επίσης φαντάζομαι ότι οποιοδήποτε δορυφορικό πρόγραμμα μπορώ να το περάσω μέσω 3δ θα το βλεπω κανονιά 3δ!
για τους βιντεοπροβολείς δεν ξέρω ακριβώς!!δεν έχει καποιο emiiter μέσα φαντάζομαι ο acer οπότε αν δεν μπορεί να έχει καποιο τρόπο σύνδεσής με τα γυαλιά το ίδιο το br3d που παρεπιπτόντως δεν το έχω δεί ούτε ζωγραφιστό δεν βρίσκω κάποιο τρόπο να μεταδίδεται το σήμα στα γυαλιά!ουσιαστικά δλδ αυτό που κάνει το acer είναι να μπορεί να δέχεται σήμα input 120hz και να το προβάλει εναλλάξ αλλά αντίθετα με τις νέες τιβι δεν εχει τον πομπό που θα στείλει το σήμα ασύρματα στα γυαλιά!!
αα και όσο για την ασυμβατότητα με το hdmi 1.3 ΝΟΜΙΖΩ ότι το κατηγορίας 2 δεν θα έχει κανένα πρόβλημα ακόμα και με συσκευές πιστοποιημένες να δουλεύουν με το hdmi 1.4!ρίξτε μια ματιά και εδώ και αρκετά φτηνο να προσθέσω:http://www.amazon.com/dp/B0019EHU8G?tag=tk006-20#moreAboutThisProduct
Ρε παιδιά όπως διαβάζω είναι ο μοναδικός 3d passive projector.
Δλδ παίζει 3d με polarized γυαλιά και όχι active shutter, οπότε και μόνο αυτό είναι τεράστιο πλεονέκτημα.
Φυσικά και η τιμή είναι αστρονομική, ελπίζω όμως σε λίγο καιρό να έχουμε ανταγωνισμό που θα ρίξει την τιμή σε λογικά επίπεδα για αγορά ως οικιακού προβολέα...