LG RZ-37LZ55

Εγω πάντως μιλουσα γενικως για ποιοτητα εικονας ανεξαρτητως πηγης tv η dvd.
Η sony crt πoυ εχω ειναι φτηνιαρικο μοντελο και η eizo δεν λεω γενικως ειναι κορυφαια μονιτορ αλλα ειναι 3ετιας!

Κακαλιός Στέργιος said:
ναι, αλλά εδώ μιλάμε για dvd με σύνδεση HDMI. Ταινία το Vertical Limit. Σκηνή: στη σκηνή με τα παραθυράκια στο φόντο.

Στεργιε ενημερωτικα αυτο ειναι το πρωτο βημα πριν την αγορα προβολεα.
Επιασες και εσυ τον ιο.:D :D

pontios said:
Εγώ πάντως έμαθα να ζω και με το κακό σήμα και με τα ξεχειλωμένα ανθρωπάκια. Τι να κάνουμε αλλιώς είναι ποδόσφαιρο στις 20'' και αλλιώς στις 42''. Άντε με το καλό να βάλω και δορυφορική και μετά ποιος με πιάνει.

Tελικα η σχολη του SIZE DOES MATTER συνεχως αυξανετε !!!:) :rolleyes:

Εγω παντως αν τα εσπρωχνα τωρα θα κρατουσα την 29 crt για να βλεπω τιβι και θα αγοραζα τον προβολεα hitachi pj tx200, 3lcd 1280x720 720p 1080i
με τιμη λαμπας 265 ευρωπουλα.
Γιατι εχω την υποψια οτι τα 1080p δεν ειναι τραγικα καλυτερα σε ποιοτητα απο τα 1080ι.
Αλλα υποψιαζομαι οτι οι περισσοτεροι τα σμπρωχνεται γερα οποτε μην βαραται.:o

Εννοείται ότι αν αυτό που θέλουμε είναι η μεγάλη εικόνα πάμε κατευθείαν σε προβολέα κρατώντας την παλιά κλασική μας τηλεόραση για να βλέπουμε Λαμπίρη κλπ. Με 1500 ευρουλάκια που ζητάει μια 37’ LCD παίρνεις έναν αξιόλογο προβολέα και έχεις 100 ίντσες στο σαλόνι σου.

Ρε κωστα ξερεις αν ειναι καλο το προβολι που λεω?
Το εχεις δει να παιζει?
Πειτε ρε παιδια τιποτα σχετικα με τα 1080ι.

παιδιά δεν αντιλέγω, φοβερός και εντυπωσιακός ο προβολέας, αλλά η ευκολία της tv είναι άλλο πράγμα!

κι όταν λέω ευκολία εννοώ να πατάς απλά ένα κουμπί και να βλέπεις εικόνα και ν'ακους ήχο κατευθείαν, και να βλέπεις ότι ώρα της ημέρας θέλεις με όλα τα πορτοπαράθυρα ανοιχτά!!!

ο προβολέας είναι για τις φορές που θέλεις να εντυπωσιαστείς ή να εντυπωσιάσεις.

Ε οχι και 70αρα τι ειμασται τιποτις ψωμοζητουλες μια 100αρα ρε παιδι μου ετσι για να γουσταρουμε :cool:

Εχω την ιδια τηλεοραση και πηρα το LG DVX-9900H και τα συνδεσα με HDMI μου αφηνει μια λεπτη πρασινη γραμμη αριστερα ακρη ακρη.Αυτο οταν αλλαζω αναλυση ,δεν ξερω πως καταλαβαινεις τι αναλυση βαζεις.

techie said:
Ρε παιδια δεν ξερω αν ειναι η ιδεα μου αλλα η παλια μου 29αρα crt sony
και το προ 3ετιας lcd monitor Eizo εχουν καλυτερη εικονα απο αρκετες καινουργιες lcd και Plasma που εχω δει

Δεν νoμιζω οτι θα πρεπει να εχεις και πολλες απαιτησεις απο την συγκεκριμενη τηλεοραση. Με τα λεφτα που κανει η 37αρα LG ουτε μια καλη 32αρα δεν αγοραζει καποιος.

Δεν είναι θέμα χρημάτων και απαιτήσεων . Καταρχάς σε ποια ανάλυση σου το παρουσιάζει? Η TV αναγνωρίζει αυτόματα το σήμα που δέχεται και βγάζει ένα μήνυμα με την ανάλυση . Καλό είναι να μην την δίνεις μεγαλύτερη ανάλυση από αυτήν που έχει ως φυσική δηλαδή 720p Σ´ εμένα πάντως ότι και ανάλυση να της δώσω δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα.. Τι player έχεις?

Απάντηση: Re: LG RZ-37LZ55

Ισιδωρος Γιαμαιος said:
Εχω την ιδια τηλεοραση και πηρα το LG DVX-9900H και τα συνδεσα με HDMI μου αφηνει μια λεπτη πρασινη γραμμη αριστερα ακρη ακρη.Αυτο οταν αλλαζω αναλυση ,δεν ξερω πως καταλαβαινεις τι αναλυση βαζεις.

Συγουρα δεν ευθύνεται το player ?
Διότι έχω διαβάσει για πολλά παρόμοια πρόβλημα και σε άλλα player όπως sony 92 και pioneer 490.
Πάντα με σύνδεση hdmi.

Εγω εχω την 37LB1 αλλα προς το παρων παιζει με component και ειμαι προς αναζητηση hdmi player.

Απάντηση: Re: LG RZ-37LZ55

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
...ή το καλώδιο;

Σωκρατη για αναλυσε το.

Εγω για τα hdmi/dvi καλωδια εχω ακουσει οτι μπορει να μην κλειδωνουν σε μερικες αναλυσεις, να βγαζουν sparkles, κλπ αλλα οχι για χρωματικη γραμμη.