LG την πεταω η την παω για επισκευη?

psych70

New member
22 July 2008
95
Καλημερα
εχω μια lg-rz 30rz50 αγορασμενη τελος του 2004[για 2.000 ευρω!]
εχει παρουσιασει 2 καθετες γραμμες στην οθονη οταν ανοιγει που δε φευγουν με τιποτα.Εχει κανενας αποψη αν αξιζει να παει στο service?
50 ευρω να τη κοιταξουν +30 μεταφορα ειναι 80 ευρω μονο να ριξουν μια ματια,χωρις τιποτα αλλο.
Ευχαριστω!

Αυτό θα πρέπει να το κρίνεις μόνος σου, αφού μάθεις το συνολικό κόστος επισκευής, θα μου πεις ότι ..'να δώσω 80 για να μου πουν ότι δεν φτιάχνεται ή ότι η επισκευή κοστίζει όσο μια καινούρια οικονομική 32άρα και στο τέλος να πάρω άλλη???'....και δεν θα έχεις άδικο, δύσκολη απόφαση...

...99,9 % θέλει νέο panel, θα υπάρχει??? αν δεν υπάρχει θα πας σίγουρα για άλλη...αλλά και πάλι τα 80 θα τα έχεις δώσει...

...αν υπάρχει θα συμφέρει το κόστος επισκευής??? ...υποθέτω πως με τα ίδια λεφτά θα μπορείς να πάρεις άνετα μια άλλη (το λιγότερο 32άρα)...αλλά και πάλι τα 80 θα τα έχεις δώσει...

...εγώ συμφωνώ με τον προλαλήσαντα και θα κοίταγα για αγορά νέας, αλλά...άλλο εμείς κι άλλο εσύ...;)

Re: Απάντηση: LG την πεταω η την παω για επισκευη?

Με 350-400 ευρω παιρνεις καινουργια LCD 32"...

Μαλλον ειναι χαλασμενο πανελ οποτε ανταλλακτικο δυσκολα θα υπαρχει αλλα ακομη και αν υπαρχει το κοστος επισκευης θα ειναι μεγαλυτερο απο τα λεφτα που εχει μια καινουργια τηλεοραση...

Καλημερα
εχω μια lg-rz 30rz50 αγορασμενη τελος του 2004[για 2.000 ευρω!]
εχει παρουσιασει 2 καθετες γραμμες στην οθονη οταν ανοιγει που δε φευγουν με τιποτα.Εχει κανενας αποψη αν αξιζει να παει στο service?
50 ευρω να τη κοιταξουν +30 μεταφορα ειναι 80 ευρω μονο να ριξουν μια ματια,χωρις τιποτα αλλο.
Ευχαριστω!

Βάλτην στο δωμάτιο των παιδιών ή για να παίζεις παιχνίδια και πάρε άλλη. Το κόστος οποιασδήποτε επισκεύης της θα είναι απαγορευτικό.

Σας ευχαριστω πολυ ολους που κανατε τον κοπο να απαντησετε.
Μαλλον αυτο θα κανω με 300-350 ευρο καποια καινουργια θα παιζει σιγουρα καλυτερα .

Μαλλον ειναι χαλασμενο πανελ οποτε ανταλλακτικο δυσκολα θα υπαρχει αλλα ακομη και αν υπαρχει το κοστος επισκευης θα ειναι μεγαλυτερο απο τα λεφτα που εχει μια καινουργια τηλεοραση...

Δηλαδή ρε παιδιά, πόσο πάει η αντικατάσταση ενός panel για μια 32αρα για παράδειγμα; Είμαι ομοιοπαθής και ενδιαφέρομαι να μάθω...

Το κοστος στις περιπτωσεις που εχω ακουσει υπερβαινει την αγορα αντιστοιχης καινουργιας τηλεορασης...δεν χανεις τιποτα ομως να παρεις τηλ. σε καποιο εξουσιοδοτημενο σερβις και να ρωτησεις...

Ολα αυτα εφοσον εχει ληξει η εγγυηση βεβαια γιατι αλλιως ειναι υποχρεωμενη η εταιρεια να την επισκευασει η να την αντικαταστησει...

Η εγγύηση έληξε, αλλά ούτως ή άλλως το πάνελ έσπασε μετά από μια καταπληκτική ρίψη ξύλινου κύβου από τον μικρό μου γιο, αρά δεν θα έβγαζα άκρη με τις εγγυήσεις...Ψάχνω να βρω καμιά άκρη με το σέρβις, αλλά δεν βλέπω φως....

Ψαξε το θεμα αλλα κατα 99% σε βλεπω για αγορα καινουργιας τηλεορασης...

Αν ειναι ζωηρος ο μικρος (να σου ζησει κιολας , εχω και εγω 2 παιδια) τοτε σκεψου και την αγορα πλασμα επειδη ειναι σκληρο το γυαλι που εχουν μπροστα και αντεχει πιο πολυ στα χτυπηματα...

οταν λέμε πανελ τι εννοουμε ?

εχω και εγω μια χαλασμενη (αποστρατη εδω και δεκα μερες ) που πριν αποστρατευτει εκανε αλα νταλουν το τηλεκοντρολ. πατουσες το 2 πηγαινε στο 3 κλπ

και οπως παρατηρησα και απο το κουμπάκι στο ταμμπλο πανω στην τηλεοραση δυσκολευοταν να πας up και down τα καναλια (το τελευταιο καιρο δεν πιαναν τα κουμπια)
πανελ δηλαδη λεμε το ταμπλο επι της τηλεοράσεως?

beamer_display_s.jpg

Eδω βλεπεις ενα πανελ LCD μαζι με τα κυκλωματα οδηγησης...