LG TV 42'' 42LB650V η Samsung TV 40'' UE40H6200

manuollo

Established Member
21 June 2009
126
Καλησπερα σε ολους σας, θα ηθελα να ρωτησω ποια θεωρειται καλυτερη αγορα μεταξυ των δυο τηλεορασεων που παραθετω :

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/40-42-intses/LG-TV-42-42LB650V.htm

http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/40-42-intses/Samsung-TV-40-UE40H6200.htm

η τηλεοραση θα χρησιμοποιηθει στο σαλονι σε αποσταση θεασης 2-3 μετρα ,την θελω για αθλητικα γεγονοτα κυριως κ για ταινιες.

Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας

Ακόμα και στα δύο μέτρα, μια τηλεόραση 40"-42" είναι μικρή για θέαση HD υλικού. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμος χώρος, θα πρότεινα να κοιτάξεις για τη μεγαλύτερη που επιτρέπει το budget σου.

για τωρα δεν θελω να παω σε κατι μεγαλυτερο κ δεν εχω κ το budget για να παω :P απλα οι δυο tv εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα κ θα ηθελα να ξερω αν καποιος μπορει να προτεινει ποια θα εχει την καλυτερη αποδοση στην εικονα

Η H6200 είναι καλύτερη. Για τρία μέτρα απόσταση όμως, είναι και οι δύο λάθος επιλογές, σε αυτά τα μεγέθη τουλάχιστον.

Re: Απάντηση: LG TV 42'' 42LB650V η Samsung TV 40'' UE40H6200

Προσοχή στην lg tv42" lb650v! Την αγόρασα πριν 3 τρεις ημέρες και το μετάνιωσα. Παρουσιάζει φαινόμενο bleeding, δηλαδή διάχυση φωτός στις άκρες, η οποία διακρίνεται στο μαύρο φόντο και στις ταινίες έχουν περιθώριο μαύρο πάνω και κάτω. Πήρα τηλέφωνο στην lg και μου απάντησαν ότι το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται σε τηλεοράσεις αυτής της τεχνολογίας και είναι αποδεκτό μέχρι ενός ορίου. Εμένα πάντως με ενοχλεί και θα ζητήσω να μου την αντικαταστήσουν.

Προσοχή στην lg tv42" lb650v! Την αγόρασα πριν 3 τρεις ημέρες και το μετάνιωσα. Παρουσιάζει φαινόμενο bleeding, δηλαδή διάχυση φωτός στις άκρες, η οποία διακρίνεται στο μαύρο φόντο και στις ταινίες έχουν περιθώριο μαύρο πάνω και κάτω. Πήρα τηλέφωνο στην lg και μου απάντησαν ότι το φαινόμενο αυτό εμφανίζεται σε τηλεοράσεις αυτής της τεχνολογίας και είναι αποδεκτό μέχρι ενός ορίου. Εμένα πάντως με ενοχλεί και θα ζητήσω να μου την αντικαταστήσουν.

Μπορεις να κανεις αμεσα χρηση του DOA!!!Oυτε εξηγησεις,ουτε τιποτα την πακεταρεις στη συσκευασια που την ειχες παρει,βαζεις και ολα τα παρελκομενα μεσα και την επιστρεφεις στο καταστημα που την αγορασες.

SAMSUNG UE40H6410 αυτη βρηκα τωρα στα 650 ευρω...λετε να περιμενω μηπως πεσει η τιμη!!!! εχει μεγαλη διαφορα απο την
[h=1]Samsung UE40H6200 στα 500 ευρω ?[/h]

Last edited: