Lg tv 42 ιντσών με δώρο smartphone nexus 4

pepis

AVClub Addicted Member
11 December 2010
1,777
Γειά σας παιδιά. Μου είπαν για αυτό που λέει ο τίτλος. Ξέρει κανένας κάτι; ποιο μοντέλο tv
και αν αξίζει; θέλω να πάρω το κινητό και ταυτόχρονα tv. Ευχαριστώ πολύ.

Αυτό εδώ είναι φίλε! Μια χαρά είναι το μοντέλο, απλά δεν ξέρω για το μέγεθος! Εγώ προσωπικά πήρα την 47ρα και μου φάνηκε μικρή μιας και δεν έχει καθόλου πλαίσιο και την άλλαξα και τώρα έχω το ίδιο μοντέλο σε 55ρα! :p
Δες εδώ γενικά που λέει για την προσφορά της LG !! Απλά πριν πάρεις την τηλεόραση να τους πάρεις τηλέφωνο στο κατάστημα και να του ρωτήσεις αν δίνουν το κινητό! Έχω δει πολλές λαμογιές τελευταία από καταστήματα και ποτέ δεν ξέρεις! Η προσφορά είναι από την LG, γιατί όμως δεν το γράφουν τα περισσότερα καταστήματα δεν το γνωρίζω! (Εγώ προσωπικά, που την πήρα από το Public, μου ήρθε μαζί με το κινητάκι μια χαρά , μαζί με ένα πληκτρολόγιο!!)

EDIT.... γράψε λάθος !! Τώρα είδα το μοντέλο κινητού που γράφεις! Αυτό που λέω εγώ είναι για τις απλές σειρές που είναι φτηνότερες και δίνουν το LG Optimus L5!!! Για να πάρεις το nexus πρέπει να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πας για τα μεγαλύτερα μοντέλα ( LA860 )! Δες ένα παράδειγμα εδώ!!

Last edited: