LG TV 55" 55EG920V vs LG TV 55" OLED55C6V

slk200gr

Established Member
6 May 2011
185
αφου αποφασισα τελικα να παω σε 55αρα (65 ηθελα) αλλα oled ειμαι σε διηλημα αν αξιζουν τα 700 ε διαφορα της LG TV 55" 55EG920V με την φετινη LG TV 55" OLED55C6V ,δεν ξερω ουσιαστικες διαφορες δεν διακρινω (απο αυτα που ξερω παντα) η χρηση ειναι καθαρα ταινειες (gaming αδιαφορο) στα 2,5 με 3 μετρα,βοηθηστε παιδεια γιατι λυμπιζομαι να την παρω αυτην την εβδομαδα

Χωρίς να το έχω επιβεβαιώσει προσωπικά, η 920 φαίνεται να υποστηρίζει HDR μόνο μέσω USB και δικτύου, ενώ η C6 και από εξωτερικές πηγές.

Επίσης, η C6, ως φετινό μοντέλο, έχει περίπου 60-70% αυξημένη ικανότητα μέγιστης φωτεινής εκπομπής σε σχέση με την 920.

Υποτίθεται πως είναι το μέλλον... Προς το παρόν, κινηματογραφικά υποστηρίζεται σε μόλις 39 αίθουσες παγκοσμίως, αλλά θέλουν να μας πείσουν ότι θα "πιάσει" πιο γρήγορα από το 3D...

Αν θέλεις η συσκευή σου να χαρακτηρίζεται future proof και "της μοδός", καλό είναι να το υποστηρίζει...

Εχει τεράστια διαφορα και αν θέλεις να το πω αλλιώς μην τυχόν και πάρεις κατι χωρις HDR.
Χωρις 4κ αντέχεις με 2κ , χωρις HDR δεν μπορεις να δεις 4κ σε μέσο 2κ.
Ελπιζω να σε κάλυψα ...

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις,τελικα αφου εχω βασανισει μερες το μυαλο σκεφτομαι να παρω παλι 65αρα οποτε αποχαιρετω της oled και επειδη θελω οποσδηποτε το 3d κατεληξα σε αυτην LG 65UF950V η αυτην LG 65UF850V,οσο και να εψαξα δεν βρισκω καποια ιδιαιτερη διαφορα μεταξυ τους ,την ιδια απορια εχουν και πολλοι αλλοι σε ξενα φορουμ που ειδα ,τουλαχιστον ειναι 65αρα,4K,hdr kai 3d (κριμα που δεν ειναι curved αλλα οκ μπορω να ζησω χωρις αυτο,πιστευετε οτι ειναι καλη επιλογη?

10" παραπάνω, αλλά τρελή υποβάθμιση σε ποιότητα εικόνας σε σχέση με τις OLED που κοίταζες. Αν είναι να πας σε LCD, δες τουλάχιστον για κάτι με VA πάνελ...

Λες ε? πρωτη φορα ζοριζομαι τοσο πολυ να αποφασισω,αντε επιστροφη παλι στην oled ,γνωριζεται ατομο που μπορει να την καλιμπραρει εδω θεσσαλονικη?κριμα θα ειναι να μην παρω τα μεγιστα απο αυτην την τηλεοραση

Τελικα πηρα την LG 65C6V OLED ,αφου την ειδα δεν μπορούσα να αποφασίσω για άλλη ,εντός 15 ημερών θα την εχω στα χέρια μου ,μια τελευταία ερώτηση παιδεία ο κ.Μανωλης (δεν τον παίρνω να ρωτήσω γιατι δεν εχω την τιβι ακομα στα χέρια )σεταρει και ενισχυτές ,εχω έναν Yamaha 8.1 τον εχω σεταρει ερασιτεχνικά τώρα με αυτο το συνολακι ίσως πρεπει όλο να γινει ενα τσεκ απ

Τελικα πηρα την LG 65C6V OLED ,αφου την ειδα δεν μπορούσα να αποφασίσω για άλλη ,εντός 15 ημερών θα την εχω στα χέρια μου ,μια τελευταία ερώτηση παιδεία ο κ.Μανωλης (δεν τον παίρνω να ρωτήσω γιατι δεν εχω την τιβι ακομα στα χέρια )σεταρει και ενισχυτές ,εχω έναν Yamaha 8.1 τον εχω σεταρει ερασιτεχνικά τώρα με αυτο το συνολακι ίσως πρεπει όλο να γινει ενα τσεκ απ

καλοθεατη και απροβληματιστη...περιμενουμε εντυπωσεις