Ναι φιλε μου,ειχε φερει και το πιο μεγαλο μοντελο τις σειρας 7,την τιμη δεν την προσεξα ακριβως,οποτε μην γραφω οτι ναναι.φίλε μου εκτος απο την 690s, έχουν φέρει και άλλα μοντελα από τη σειρα LA ή μόνο αυτη προς το παρόν?
Ευχαριστώ
Μιας και με ενδιαφει σε 42 ιντσες, δε βλεπω κατι να εχει αλλαξει ουσιαστικο.
Στο πάνελ δεν πιστεύω ότι θα δούμε σημαντικές αλλαγές αλλά η κίνηση και σε 2D και σε 3D ενδέχεται να έχει βελτιωθεί.
Απο οτι ειδα εχθες φιλε ,η διαφορα στην κινηση ειναι αρκετα βελτιωμενη χωρις καποιο εμφανες προβλημα.Αυτο τουλαχιστον ειδα εχθες εγω σε 3d demo που ετρεχε.αυτο το ενδέχεται ειναι που δεν ξερω ποσο θα πρεπει να το πληρωσουμε!!!!
Σιγουρα και παιζει ενα πολυ μεγαλο ρολο στην γενικη αποδοση τις tv φιλε μου πιστευω.Το 2πύρινο παίζει ρόλο στην επεξεργασία ή μόνο στο θέμα internet,apps?
θα περασω μεσα στην ημερα μια βολτα απο τα Media να δω και απο κοντα. Εχω ετοιμο και το στικακι μου, αρκει να με αφησουν να το χρησιμοποιησω
Κανείς δεν ξέρει ακόμη σίγουρα.
Ευτυχώς υπάρχουν με παθητικό και Panasonic και Sony φέτος ώστε να μην χρειάζεται κάποιος να εξαρτάται από την LG.
Εϊναι όντως τόσο καλύτερο το παθητικό? γιαύτό και το διατήρησε η LG στα καινούρια της μοντέλα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.