Και τι σχέση μπορεί να έχουν με την 850; όπως ακόμα και με μια άλλη 950 που έχει άλλες πηγές. Ακόμα και στα επίγεια ψηφιακά δεν είναι σίγουρο πως με τις ίδιες ρυθμίσεις το ίδιο μοντέλο θα έχει τα ίδια αποτελέσματα. Φαντάσου το διαφορετικό μοντέλο.Νέες ρυθμίσεις στο νήμα της 950.
Προσωπικά, επειδή αυτό το πρόβλημα δε διορθώνεται με ρυθμίσεις, θα την άλλαζα, δεν είναι στα ανεκτά επίπεδα, όσο και αν οι φωτο από το κινητό το αυξάνουν λίγο, όπως λες.Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλους.
Με αφορμή το thread για το συγκεκριμένο μοντέλο και μιας το απέκτησα πρόσφατα ήθελα μία δεύτερη γνώμη για τις τρεις κάθετες γραμμές (DSE) που εμφανίζονται στο πάνελ μου δεξιά από το κέντρο. Φαίνονται κυρίως όταν κινείται η εικόνα δεξιά αριστερά. Οι φωτό είναι από κινητό και κάνουν το φαινόμενο λίγο πιο έντονο. Είναι normal το επίπεδο αυτό ή να κοιτάξω προς αλλαγή?
στο λινκ εδώ φαίνονται κάποιες φωτογραφίες http://1drv.ms/1Ip3RKs
είναι το μοντέλο 49 ιντσών.
ευχαριστώ
Προσωπικά, επειδή αυτό το πρόβλημα δε διορθώνεται με ρυθμίσεις, θα την άλλαζα, δεν είναι στα ανεκτά επίπεδα, όσο και αν οι φωτο από το κινητό το αυξάνουν λίγο, όπως λες.
Την αγόρασα πριν μια εβδομαδα λαμβάνοντας σοβαρά υπ όψιν τα σχόλια εδω και γιατί έχω ήδη 2 LG 37 και 26 ιντσων και ήμουν αρκετά ευχαριστημένος.
Απογοητευτηκα τελείως.
Κακή εικόνα συνδεδεμένη σε connex στα ελληνικά κανάλια. Άλλαξα θύρα HDMI γιατί έπρεπε να ανοιγοκλείνω την τβ για να έχω ήχο.
Διορθώθηκε κάπως η εικόνα μετά απο πολλές ρυθμίσεις και πολύ ψάξιμο στο internet.
Έκανα 2 αναβάθμίσεις αλλά και πάλι ......
Είδα ταινια σε 4κ σε HD πολύ καλύτερα τα πράγματα και ευκρίνεια,αλλά μια καθαρίζει μια πιξιελιάζει η εικόνα.
Μιλησα με αντιπροσωπία και η απάντηση ήταν ότι δεν είναι θέμα τv αλλά τεχνολογίας!!!!!
Ηχος πολύ μέτριος.
Σε Ταινίες με εξωτερικούς υπότιτλους τους βγάζει Latin.
Στα συν
Η ταχύτητα του MENU , ιντερνετ κλπ. kai magik control και ποlύ καλό 3D.
Προσωπικά δεν αξίζει με τιποτα αυτά τα χρήματα, και μια συμβουλή σαν παθών.
Προτιμήστε Hd και οχι 4Κ γιατί φαίνεται ότι ακόμα δεν έχουν καταφέρει να λύσουν προβλήματα συνδυασμού απλης τηλ Hd kai 4K, όπως επίσης δεν υπάρχει υλικό για 4Κ.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Δυστυχώς για μενα που την πήρα έχεις απόλυτο δίκιο.
Την αγόρασα πριν μια εβδομαδα λαμβάνοντας σοβαρά υπ όψιν τα σχόλια εδω...
Δυστυχώς την πήρα λαμβάνοντας υπ όψιν σχολια απο skroutz. Και όντως έχει ανανεωση 50 Hz. Επειδή τη ξαποστειλα αγπητέ μου Yperion τι μου προτείνεις σε 46-49 ίντσες .Αν λάμβανες σοβαρά τα σχόλια δεν θα την αγόραζες , έχει πάνελ IPS και ανανέωση οθόνης 50 Hz .Με λίγα λόγια παίρνει ένα 5/10 σε εικόνα με το ζόρι.
Δες σε 50 ίντσες από samsung σε σειρά 6.... και σε sony σε σειρά 8...Δυστυχώς την πήρα λαμβάνοντας υπ όψιν σχολια απο skroutz. Και όντως έχει ανανεωση 50 Hz. Επειδή τη ξαποστειλα αγπητέ μου Yperion τι μου προτείνεις σε 46-49 ίντσες .
Σ ευχαριστώ.
Δυστυχώς την πήρα λαμβάνοντας υπ όψιν σχολια απο skroutz. Και όντως έχει ανανεωση 50 Hz. Επειδή τη ξαποστειλα αγπητέ μου Yperion τι μου προτείνεις σε 46-49 ίντσες .
Σ ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.