LG vs Panasonic

οσο γινεται πιο φτηνη τηλεοραση και με το περισσευμα ενα προτζεκτορα για ταινιες και αντε και ποδοσφαιρο...με τοσα λεφτα που λετε , περνεις και τα δυο και στν περιπτωση του προβολεα θα ξεκινας απο 100 ιντζες.

Εφόσον γράφει ο φίλος μας ότι θα τοποθετήσει την TV σε τζακι δεν νομίζω ότι υπάρχει κατάλληλη διάταξη να μπει οθόνη για προβολέα.

Αλλιώς, εννοείται ότι δεν υπάρχει σημείο σύγκρισης μεταξύ 58-60-65" και 100"+ .....

Re: Απάντηση: LG vs Panasonic

Εφόσον γράφει ο φίλος μας ότι θα τοποθετήσει την TV σε τζακι δεν νομίζω ότι υπάρχει κατάλληλη διάταξη να μπει οθόνη για προβολέα.

Αλλιώς, εννοείται ότι δεν υπάρχει σημείο σύγκρισης μεταξύ 58-60-65" και 100"+ .....

Εγώ πάντως ακόμα να βρώ έναν προβολέα που να δείχνει καλύτερα από την KRP-500A που έχω.... Εκτός αν υπάρχει κάτι στα καινούργια μοντέλα που το αγνοώ!!!

ναι εχει δικηο.Απλα μου φανηκε τραγικο τοσα λεφτα για τηλεοραση (της πανυ της μεγαλης).Βεβαια περι ορεξεως και χρηματων δεν μου πεφτει λογος.Αν μου επιτρεπετε , προσωπικα ειχα βρει χρυση τομη παλιοτερα με ηλεκτρικο πανι που μαζευοταν και εχουν πια πεσει οι τιμες τους δραματικα.
Τελος παντων μια χαζη ιδεα ειπα.Συνεχιζουμε

Εγώ πάντως ακόμα να βρώ έναν προβολέα που να δείχνει καλύτερα από την KRP-500A που έχω.... Εκτός αν υπάρχει κάτι στα καινούργια μοντέλα που το αγνοώ!!!
Συγνωμη αλλα ειναι λαθος να συγκρινεις προβολεα με τηλεοραση.Για κινηματογραφικη αισθηση ειναι μονοδρομος (γνωμη μου)

Παιδιά, άστε τον προβολέα.Αυτός ήδη υπάρχει και το καλοκαίρι στο μεγάλο μπαλκόνι που έχω, λειτουργεί ένα θαυμάσιο "θερινό σινεμά". Τώρα συζητάμε για "εντός". Και όπως καταλαβαίνετε είμαι φαν της μεγάλης οθόνης (για διαστάσεις μιλω, αλλά και όχι μόνο-ε, έχω και το χώρο στο σαλόνι, οπότε δένουν).Το θέμα είναι η "κατάλληλη" αγορά τηλεόρασης. Και εδώ είναι τα δύσκολα, παρ όλο που είμαι αρκετά σαφής ως προς τους προσανατολισμούς μου.

Την LG,ξέχνα την...τώρα διάβαζα ότι ξεκολλάς το ανακλαστικό φίλτρο εάν θες....η ποιότητα κατασκευής είναι το λιγότερο αισχρή....

Εφόσον έχεις το σαλόνι και είσαι φαν της μεγάλης οθόνης, το θέμα είναι καθαρά οικονομικό δικό σου.
Αν σου περισσεύουν παίρνεις την 65άρα και τελειώνεις. Ξαναλέω όχι για το θέμα του 3D.
Πολλά ξεπολλά σ' αυτή την ζωή το καλό κοστίζει.... :nounder:

Και τελειώνοντας θα σου πω κάτι: αν δώσεις τα 2100 για την LG και δεν σε ικανοποιήσει για πες μου: θα σου κοστίσει ακριβότερα τελικά ή όχι;

Υ.Γ. Πω πω πω πως με κόβετε για πωλητή; :flipout::flipout:

Εφόσον έχεις το σαλόνι και είσαι φαν της μεγάλης οθόνης, το θέμα είναι καθαρά οικονομικό δικό σου.
Αν σου περισσεύουν παίρνεις την 65άρα και τελειώνεις. Ξαναλέω όχι για το θέμα του 3D.
Πολλά ξεπολλά σ' αυτή την ζωή το καλό κοστίζει.... :nounder:

Και τελειώνοντας θα σου πω κάτι: αν δώσεις τα 2100 για την LG και δεν σε ικανοποιήσει για πες μου: θα σου κοστίσει ακριβότερα τελικά ή όχι;

Υ.Γ. Πω πω πω πως με κόβετε για πωλητή; :flipout::flipout:

Μπα δεν θα σε έπαιρναν...κανονικά θα έπρεπε να πείς για τα 200hz των lcd,και την τρομερή κίνηση που προσφέρουν :flipout::flipout: Σοβαρά πάντως,εάν εξαιρέσουμε το καλύτερο design της lg(να μην πέσει και παντόφλα)....μέχρι εκεί,για καλή εικόνα πάρε την panasonic...

Last edited:
Tις θάψατε τις κακομοίρες τις LG πλάσμα και είναι κρίμα γιατί είναι μια χαρά τηλεοράσεις (τουλάχιστον από την 50PS3000 που έχω εμπειρία).

Άλλωστε γιατί να πάρει κανεις την 950 με το φίλτρο που ξεκολλάει και να μην πάρει την 550 που και φθηνότερη είναι και δεν εχει το αυτοκόλλητο?:p

Tις θάψατε τις κακομοίρες τις LG πλάσμα και είναι κρίμα γιατί είναι μια χαρά τηλεοράσεις (τουλάχιστον από την 50PS3000 που έχω εμπειρία).

Άλλωστε γιατί να πάρει κανεις την 950 με το φίλτρο που ξεκολλάει και να μην πάρει την 550 που και φθηνότερη είναι και δεν εχει το αυτοκόλλητο?:p

Εάν δεν του αρέσει όμως;Και τα 1600 αρκετά είναι...(εάν δεν σε ικανοποιήσει)...
(Ακόμα γελάω με το αυτοκόλλητο χαχαχα)

Απάντηση: Re: LG vs Panasonic

Και αν δεν του αρέσει η VT??

αν δεν του αρέσει η VT ας περιμένει να ξανανοίξει την παραγωγή η Pioneer....:flipout:

μα γι αυτό είπα και πιό πάνω ας πάει ο ίδιος να δει με τα μάτια του και ας αποφασίσει.

Εδώ που τα λέμε θεωρώ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ μεταξύ LG και VT να επιλέξει LG...

Re: Απάντηση: Re: LG vs Panasonic

αν δεν του αρέσει η VT ας περιμένει να ξανανοίξει την παραγωγή η Pioneer....:flipout:

Μακάρι αλλά δεν…. :AFADF0:

Εδώ που τα λέμε θεωρώ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΙΘΑΝΟ μεταξύ LG και VT να επιλέξει LG...

Αν δεν υπάρχει χρηματικό όριο ναι. Διαφορετικά στην τιμή της 65VT20 παίρνει 3 60PK550 και περισσεύουν και χρήματα.

Re: Απάντηση: Re: LG vs Panasonic

Αν δεν υπάρχει χρηματικό όριο ναι. Διαφορετικά στην τιμή της 65VT20 παίρνει 3 60PK550 και περισσεύουν και χρήματα.

Αλλά η εικόνα είναι 3+ φορές καλύτερη στην VT20... :D βάλε και το 3D στις 65 ίντσες...εκεί μάλιστα,θα το καταλάβεις!

Συγνωμη αλλα ειναι λαθος να συγκρινεις προβολεα με τηλεοραση.Για κινηματογραφικη αισθηση ειναι μονοδρομος (γνωμη μου)

Από τότε που πήρα την ανωτέρω τηλεόραση σταμάτησα να πηγαίνω σινεμά. Πήγο μόνο στο Avatar (για το 3D) και σε άλλλη μια ταινία που δεν την θυμάμαι τώρα ΑΛΛΑ μόλις είδα την εικόνα αμέσως την συνέκρινα με την τηλεόραση και ξενέρωσα απίστευτα....Μόνο αυτό θυμάμαι! :flipout:

Και μόνο που έβλεπα τα ελλατώματα του φίλμ ήταν αρκετό.

Δεν μπορώ να δώ ταινία σε σινεμά πλέον. Αν διαβάσω καλές κριτκές και την έχει δει και κανας φίλος μου τότε θα την πάρω σε blue ray. Διαφορετικά ας πάνε άλλοι για μένα.

Παιδιά πάντως μη πελαγοδρομούμε. Για την "πάνυ" δε τίθεται θέμα. Είναι από τις κορυφαίες.Επειδή όμως είναι "ακριβούτσικη", ή συζήτηση γίνεται για το αν με λιγότερα λεφτά, η LG ή η samsung δεν έχουν τραγική διαφορά ή τέλος πάντων δεν είναι τόσο κατώτερες της πάνυ! Δηλαδή θα δώσω πιο λίγα χρήματα αλλά "θα κλαίω τα λεφτά μου μετά"; Γιατί ένας φίλος το είπε απέξω-απέξω και αυτό.

δεν ξερω την οικονομικη σου δυνατοτητα (μακαρι να ειναι τεραστια) , αλλα σε μερες που διαμαρτυρομαστε γιατι οι ντοματες ακριβυναν 1 ευρω , παρε μια best of value.Τηλεοραση που υπερβαινει (για μενα τουλαχιστον) τα 1500 ,θελει σκεψη οχι για το αν αξιζει η τηλεοραση αλλα το ποσα μου περισσευουν.Για πανω απο 2500 ουτε καν το συζητω (παντα για μενα μιλαω).Ας δειχνει και 4D και ας αλλαζει καναλι με την σκεψη μονο.