Αγαπητέ Τίτο, παραπάνω στο νήμα σου διάβασες πολλές γνώμες. Άλλος λέει ότι η Panasonic έχει 3+ φορές καλύτερη εικόνα από την LG. Άλλος ότι δεν καταδέχεται ούτε να τις κοιτάξει! Άλλος με κλειστά μάτια να την αποφύγεις γιατί χαλάει και ξεκολάνε οι ζελατίνες της. Προσωπικά εδώ και 25+ χρόνια δεν μου έχει χαλάσει ΚΑΜΙΑ συσκευή LG οποιουδήποτε είδους έχω πάρει από την εποχή που ονομαζόταν Goldstar (Οι παλιότεροι θα το θυμούνται).
Απορώ πόσο εύκολα απαξιώνεται από κάποιους φίλους εδώ, ένας τέτοιος παγκόσμιος κολοσσός με συνεχείς ανοδικές τάσεις. Προφανώς, τόσα εκατομμύρια κόσμος που παίρνει και μετά ξαναπαίρνει είναι κουτοί αφού είναι για πέταμα κατά τα λεγόμενα εδώ οι LG.
Εγώ τέλος, θα σου πρότεινα να εμπιστευτείς τα ματάκια σου. Πήγαινε σε μαγαζιά και δες τις διπλα δίπλα. Εκεί μπορείς να συγκρίνεις εικόνα και ποιότητα μόνος σου. Πάρε και 2-3 φίλους σου μαζί για περισσότερη αντικειμενικότητα (αυτό έκανα και εγώ όταν πήρα την LG μου για την οποία όχι απλά δεν κλαίω, αλλά δεν πιστευω τι πήρα για 599).
Τέλος, να έχεις υπ' όψη σου ότι οι τηλεοράσεις πια, βελτιώνονται με ρυθμούς υπολογιστών. Αυτό σημαίνει εκτός εξαιρέσεων ότι αυτό που θα πάρεις σήμερα με 5000, σε 1 χρόνο θα κοστίζει 2500 και σε 2 χρόνια θα έχει ξεπεραστεί αρκετά για να συζητάμε γι αυτήν.
Αυτό σου το λέω για την περίπτωση που δεν θέλεις να δώσεις περίπου 2500 για να πάρεις λιγότερο από 5% καλύτερη εικόνα.
Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη και επειδή δεν είμαι ούτε αλάνθαστος ούτε παντογνώστης, σε προτρέπω να τα ελέγξεις μόνος σου μια και εσύ θα βλέπεις και θα ευχαριστιέσαι αυτή την τηλεόραση...:ernaehrung004:
Όσο το μέγεθος, όσο πιό μεγάλη μπορείς!!