φηλε ολες καλες ειναι
αλα υπαρχουν και καπιες που εχουν μαγικη πιοτοιτα σε εικονα
ο φιλος σκαη τρελα λεφτα για τν
δεν ψηφιζουμαι καπιο μοντελο τν οστε αυτο που θα προτηνουμαι η περησοτερη να παη να το αγωραση
απλα του λεμε πια (να δη σε καπια μαγαζια)
τα τοπ μοντελα δηλαδη
κατα τη γνωμη μου παντα και ως αρωστος μη πο χομπη μου της τν δεν εχω δη και κατη απο την LG που να με κανη να της πρωτηνο σαν τηλεωρασης
αυτο δεν σημενη οτι δεν ειναι καλες μια χαρα ειναι
απλα μερικες τν με της εργωστασιακες τους ρειθμισης εχουν μια εικονα σκετη μαγια
αντε που δεν σημφωνο στο να δωσης τρελα λεφτα για να παρης τηλεωραση καπιες πολη φτηνοτερες μπορη να παιζουν καλητερα
εγω αν αγωραζα σημερα τν θα επελεγα αυτη Philips 56” Cinema 21:9 στα 1600 ευρω και θα εκανα την αγωρα που παντα ονειρεβωμουνα για το δηκομου γουστο παντα
εχω τρελαθη με αφτη την τν ειναι πραγματικα το ονειρο μου
πρην 4 μηνες την ειχαν στα 2900 ευρο και τωρα σε καπιο μαγαζη στα 1600 ευρο ειναι να τρελενεσαι
πρην 4 μηνες πηρα τν τη LE 40 C750 3D αν παω τορα να αγωρασο και αφτη θα γινη χαμος στο σπιτη εχω γεμηση το σπιτη μου ολο τηλεωρασης
στο τελος θα με πανε στο ψηχιατρειο :afro:
Α) Βρε φίλε Ήμαρτον ..... αν δεν μπορείς ή βαριέσαι βάλε τουλάχιστον ένα ηλεκτρονικό ορθογράφο ... μου βγήκαν τα μάτια . :BDBDG54:
@tito7gr
Ελπίζω να Βοηθήσω φίλε ....... θα σου απαντήσω όπως θα ήθελα να μου απαντήσουν .....
Είμαι και εγώ στα πλαίσια ψαξίματος και αγοράς (απόσταση 4,5 - 5 μέτρα ) . Οι γνώμες πολλές ..... άκου άλλη μία .
Β) Βασικά την LG 550 δεν θα την έπαιρνα . Αν διάλεγα LG θα πήγαινα φυσικά στην 950 . Από όσα έχω διαβάσει είναι αναβαθμισμένη και σε λογισμικό και σε εξοπλισμό και ΤΗΧ πιστοποιήσεις . Την είδα την 60άρα να παίζει στο πλαίσιο και μάλιστα από κοντά στα 2 με 2,5 μέτρα . Ήταν ικανοποιητικότατη για τα λεφτά της. Ειλικρινά ίσως να την αγόραζα ( αλλά δεν χωράει, εκεί που θέλει να την βάλει η γυναίκα μου :blush: ).
Δεν ξέρω τι κάνει στα αναλογικά-ψευτοψηφιακά κανάλια της Ελλάδας αλλά στο DVD που έπαιζε σε συνθήκες κανονικού φωτισμού ήταν πολύ καλή . Κίνηση , Μαύρο , ικανοποιητική λεπτομέρεια . Δίνεις κοντά στα
1950 euro ( Lg 60PK950 ) και είσαι ΟΚ.
Γ) Την Samsung δεν την έχω δει να παίζει. Έχω δει μόνο την 50άρα 6900 (σχεδόν ίδια ) με φωτισμό πυρακτώσεως από πάνω της ...

άστο καλύτερα ...
Υπάρχει ένα πέπλο μυστηρίου με τα μοντέλα . Στα reviews είναι καλή και την έχουν
recommended σε αρκετά site .
Από ότι διάβασα στην Ελλάδα αλλάζει ο αντιπρόσωπος και ξεστοκάρουν αυτήν εδώ ( την 6500 )
http://www.skroutz.gr/s/264701/Sams...from=suggest&keyphrase=Samsung+PS58C6500+58'' αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μήν μπορείς να την βρείς .
Ο εξοπλισμός της Samsung και το player τα είναι καλύτερα ειδικά στην νέα σειρά,
http://www.samsung.com/gr/consumer/...WXXH/index.idx?pagetype=prd_detail&returnurl=
την 7000 η οποία είναι σαφώς καλύτερη με μικρή διαφορά τιμής για τις ίντσες και τον εξοπλισμό που προσφέρει στα
2700 euro.
Πού και πότε θα την βρεις όπως σου έγραψα δεν ξέρω ... και εγώ το ψάχνω.
Δ) Προσοχή θέλει άπο ότι είδα το Burn in στις plasma περισσότερο σε αυτές τις 2 εταιρείες απο ότι στην Panasonic .
Ε) Τα λεφτά της Panasonic TX-P65VT20 (
5000 euro ) Παρότι είναι εξαιρετική TV είναι απαγορευτικά όταν τρέχει τόσο γρήγορα η τεχνολογία .
Αυτά προς το παρόν .