LG vs Samsung 55" 4K TV

Σωτήρης1

New member
25 January 2019
3
Καλησπέρα σε όλους. Είμαι νέος στο Forum το οποίο το έμαθα απο ένα φίλο.
Αυτόν τον καιρό είμαι για άγορά τηλεόρασης και από τα λίγα που ξέρω σχετικα με τις τηλεοράσεις εχω καταλήξει στις:
•Samsung UE55NU8502 55" 4K TV (925 )
•LG 55SK8100 55"4K TV (850 )
Εκτός και αν στη πορεία προτείνει κάποιος κάποια καλύτερη επιλογή.
Η απόσταση ειναι περίπου 3 μέτρα . Ίσως και λίγο παραπανω. Η χρήση που κάνω είναι απλή και καθημερινή πx PS4, Netflix, αθλητικά κτλ.
Ένα άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι σε ποιες περιπτώσεις βοηθάει η Curved. Δεν θα πω ψέματα σαν design μου αρέσει αρκετά. Έχει κάποιο μειονέκτημα;
Σας ευχαριστώ!!!!

Απάντηση: LG Vs Samsung

Καλωσόρισες. Με κυρτή οθόνη, ουσιαστικά περιορίζεις τις γωνίες θέασης. Πάντως, κοντά στα 1000 ευρώ βρίσκεις και λύσεις στις 65"...

Απάντηση: LG vs Samsung

Αν χωράει 60", καλή λύση είναι η LG UK6200. Με VA panel και 50 Hz ρυθμό ανανέωσης. Οι 55" είναι λίγες για τρία μέτρα απόσταση, αν σε ενδιαφέρει η θέαση 4K υλικού.

Απάντηση: LG vs Samsung

Εγω είμαι ο φίλος που πρότεινε στον Σωτήρη να μπει :)

Ισχυεί οτι η απόσταση είναι μεγάλη για 55αρα, αλλά και εγώ στα 2.7 μέτρα 55αρα έβαλα, ούτε εμένα με έπαιρνε για παραπάνω και απο θέμα budget και απο θέμα χώρου, βέβαια εγώ ημουν με αρχαία τηλεόραση οπότε και η 55αρα ειναι χαοτική αναβάθμιση .

Ο Μιχάλης θέλει να πει με λίγα λόγια οτι κάποιος που θέλει να αναβαθμίσει την τηλεορασή του σε μια με 4K για να καταλαβεί το 4K στις 55 ιντες πρέπει να είναι στα 2.5 μέτρα , αλλιώς κάθεσαι με αυτή που έχεις την μη 4Κ .

Δες μήπως σε χωράει σε 60 αν οχι τοτε ξανα βλέπουμε σε 55.

Επίσης στα 3 μέτρα αν δεν είσαι σε ευθεία ,λεω να το ξεχάσεις το Curve ,

Re: LG vs Samsung

οι εταιρίες έχουν αφήσει πια πίσω τις curved. είναι ντεμοντέ να πάρεις curved σήμερα :-p