LG42'7000 & PC πως συνδέεται???

pepes1gr

New member
23 January 2008
32
Καλημέρα σας.
Αν και πρώτη φορά ασχολούμαι με τον χώρο θα ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να συνδέσω την νέα μου LG 42'7000 (μόλις την παραλάβω) με το pc με κάρτα 8600GT και DVI αλλά σε απόσταση περίπου 12-15μέτρα.
Δεκτή κάθε ιδέα (λόγω του ότι είμαι άσχετος) και αν μπορείτε να μου δώσετε και link για αγορά online.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων και είμαι σε αναμονή.

Επιτέλους ήρθε.Και ναι είναι στην κούτα.Στο βάθος φαίνεται η παλιά που νομίζω όταν είδε το κουτί άρχισε να ιδρώνει!!!!

Attachments

• IMG_1930.JPG
    IMG_1930.JPG
    69.9 KB · Views: 26
και μιά τρίτη και τελευταία όταν συνδέθηκε με δέκτη δορυφορικών.

Ευχαριστώ φίλε ABCD.
Αν και δεν πρόλαβα να ασχοληθώ πολύ με το καινούργιο απόκτημα (υπομονή έρχεται σ/κ) βλέπω ότι έχει πολύ καλή εικόνα στην σύνδεση με την απλή κεραία αλλά θέλει κάποια απόσταση για να δείξει την αξία της.

Πρώτες εντυπώσεις.
Σύνδεσα την TV με το PC με DVI αντάπτορα και μετά σε HDMI καλώδιο γύρω στο 1m.Επαιξα ταινία mkv 1080p με τον media player classic.Εικόνα τέλεια ή η καλύτερη που έχω δει εγώ.Στα υπόψιν είχα 29'' CRT.Από ήχο πήρα με ένα απλό καλώδιο jack 3.5mm από τη έξοδο του pc και στο line in του ενισχυτή έναν YAMAHA.Ακουγα μόνο στερεοφωνικά αλλά ο ενισχυτής έχει κάτι προγράμματα DSP και κάτι έγινε.
Απο εικόνα τώρα με απλή κεραία πολύ καλή.Με την παλιά τηλεόραση σε μερικά κανάλια είχα κουνήματα στην νέα τίποτε τέτοιο και έπιασα και δύο κανάλια ακόμη.Πρέπει να έχει πολύ καλό δέκτη.
Οταν έβαλα φωτογραφίες από stick αλλά με λήψη wide τέλεια με μηχανή 6MP.
Αργεί λίγο στην αλλαγή στα κανάλια και λίγο στον ήχο όταν αλλάζεις κανάλι.Φυσικά είναι συνήθεια και με τον καιρό δεν θα το προσέχω.
Τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει (από εικόνα) αν βάλω καλώδιο 15 μέτρων γιατί για να πω την αλήθεια η κίνηση να μεταφέρω το pc κοντά στην τηλεόραση (στο σαλόνι) έφερε οικογενειακή επανάσταση...
Ερώτηση έχει ράδιο?Μην το γελάτε αλλά έτσι μου είπαν.
Αυτά τα ολίγα.Οι δοκιμές συνεχίζονται.