Γεια σου φίλε imakolata, πριν δύο εβδομάδες πήρα την 47" LD650.
Είχα πάρει στην αρχή την 47" LD750 και λόγω κάποιου bug που είχα την έδωσα πίσω.
Μιας και έχω δοκιμάσει και τις δύο, θα σου πω την γνώμη μου.
Τις 650 τις φέρνει μόνο ο Κωτσόβολος. Έχουν κάνει συνεργασία με την LG Hellas για αποκλειστική διανομή.
Η εγγύηση είναι κανονικότατα από την LG Hellas.
Φαίνεται πως την φέρνουν και ακόμα 2-3 καταστήματα αλλά δεν γνωρίζω αν όντως την φέρνουν και αν δίνουν εγγύηση της LG Hellas.
Οι διαφορές LD650 με LD750 είναι απειροελάχιστες. Αν τις είχα και τις δύο μαζί, μόνο τότε θα μπορούσα να πω 100%
πως υπάρχει ή όχι κάποια διαφορά στην εικόνα που την πιάνει το μάτι μας.
Μόνο τα 100Hz σε σχέση με τα 200 μπορώ να πω πως ίσως έκαναν κάποια διαφορά.
Η τηλεόραση για εμένα αξίζει σαν τηλεόραση και είμαι ευχαριστημένος.
Αν αξίζει τα 30 ευρώ παραπάνω? Μα φυσικά, ούτε να το σκεφτείς με αυτήν την διαφορά να πάρεις την 550!!!
Έχει υποδοχή δικτύου με διάφορα apps όπως Youtube και δικτυακά ραδιόφωνα, όπως επίσης είναι και ένας πολύ καλός Media player!!!
Στα κανάλια έχει άριστη εικόνα είτε αυτά είναι αναλογικά είτε ψηφιακά! Η τηλεόραση ρυθμίζεται πανεύκολα όπως και η χρήση της είναι παιχνιδάκι.
Τώρα για το αν υπάρχει ή όχι διαθέσιμη. Την δική μου την 47" την έκανα προπαραγγελία μέσω ίντερνετ.
Το έλεγαν όμως καθαρά στο site πως είναι κατόπιν παραγγελίας. Δεν ξέρω τι παίζει με την 42".
Πήγα μέσω skroutz στο site αλλά με πάει στην κεντρική σελίδα, που σημαίνει μήπως πως δεν την έχουν πλέον σε προσφορά?
Ή μήπως πως το έκαναν για να πουλήσουν όλα τα τελευταία τεμάχια που είχαν?
Και εγώ για αγορές δεν του έχω εμπιστοσύνη του Κώτσου, όχι ότι πουλάει χαλασμένα ή κάτι αντίστοιχο.
Με ενοχλεί αυτό που κάνουν με τις τιμές, που πάρα πολλές φορές τις ανεβάζουν και σου λένε "προσφορά -τάδε %" και άλλα τέτοια, που ουσιαστικά δεν ισχύουν.
Θα παραδεχτώ όμως, πως στην περίπτωση μου που πήρα την 47", είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο "εξυπηρέτησης".
Από 1000 ευρώ που την έχει κανονικά, την έβγαλε σε προσφορά στα 800.
Την παρήγγειλα, περίμενα 3 εβδομάδες περίπου και μου ήρθε κανονικά στην ώρα της.
Επειδή με ενδιέφερε πάρα πολύ η επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια, πήγα από ένα κατάστημα πριν την αγοράσω.
Εκεί με διαβεβαίωναν πως για την τάδε τηλεόραση θα πληρώσετε 300 ευρώ.
Το έψαξα και στο ίντερνετ και στην ίδια τηλεόραση φαινόταν σαν 140 ευρώ. Φαινόταν όμως σαν να ήταν για άλλο πιο φθηνό μοντέλο.
Καλώ την εξυπηρέτηση πελατών και δεν ήξεραν τι είναι το σωστό. Δεν το έψαξα παραπάνω.
Έβαλα και την επέκταση στο καλάθι και αν είχαν κάνει λάθος και με ενημέρωναν πως υπάρχει λάθος, θα ακύρωνα την αγορά της επέκτασης.
Τελικά όντως ήταν 140 ευρώ, το γράφει και η απόδειξη αγοράς πως η τιμή είναι από έκπτωση προσφοράς.
Και σε αυτήν την περίπτωση, δίνω ένα μπράβο στον Κώτσο! Αν όμως την έπαιρνα από το κατάστημα θα με χρέωναν +160 ευρώ!
Εν συντομία... πήρα την 47LD650 στα 950 ευρώ με επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια, από 1300 που ζητούσαν κανονικά.
Είμαι ευχαριστημένος και... ναι, θα την ξαναέπαιρνα και στην προτείνω την 42".
Φιλικά... Σάκης! :a0210: