LG47"LH4000 η PHILIPS7603 47"

Καλα αυτο το κολλημα με μια συγκεκριμενη μαρκα απο που το αποκτεισατΕ33??ΕΕ????

Και εγω πριν 4-5 χρονια μονο Philips εβλεπα μπροστα μου. Ειχα παρει και δυο CRT μαλιστα της συγκεκριμενης εταιρειας και ετοιμαζομουν να παρω την "υπερτηλεοραση" 32PF9966... μεχρι που βρεθηκε ενας Ολλανδος στο AVforums και μου ανοιξε τα ματια. Η συγκεκριμενη (που ειχε 2,500 ευρω τοτε) δεν ειχε καν πανελ S-IPS αλλα το παλιοτερο IPS!!! Mε λιγα λογια ανθρακες ο θησαυρος οταν οι αντιστοιχες Sony και Samsung κοστιζαν πολυ λιγοτερο και ειχαν και τα καινουργια (τοτε) πανελ S-PVA με ασυγκριτα καλυτερη εικονα.

Απο τοτε εχουν αλλαξει πολλα πραγματα αλλα πολλες τακτικες εταιρειων παραμενουν ιδιες.

Η lg ειναι στο δρομο για το σαλονι μου.Προς αυτην εκλινα και εγω απλα ηθελα μια 2η(Yperion)3η(Μανος)4η(darkie) ανεξαρτητη γνωμη απο καποιους που ξερουν πιο πολλα απο μενα για το θεμα,ευχαριστω.H tv πιστευω οτι θα μαμαει αλλα το μονο που θα ζηλευω ειναι το ampilight απο την philips.

και εγω fan τις phιlips ημουν τα τελευταια 20 χρονια οι crt που εμπαιναν σπιτι ηταν μονο philips

To τι πρακτικές εφαρμόζουν οι εταιρίες αφορά και την κάθε αγορά.
Aπό εποχής CRT όταν η Philips έβγαζε την περίφημη Cybertube έφερνε στην Ελλάδα ίδια προιόντα με οθόνες Panasonic και η τιμή, τιμή.Αλλά και η Sony και η Samsung τα ίδια έκανε και τώρα δεν πάνε όλοι πίσω σε πολλά και διάφορα, αν τσεκάρει κανείς σε κανένα service τι γίνεται....

Γιάυτό γράφουν "οι προδιαγραφες κλπ μπορεί νάλλάξουν χωρίς προειδοποίηση" για να είναι καλυμένοι και σου λένε "γι'αυτό εχεις την εγγύηση".