Lg49ub830v η καλη FHD

Aν και καμμενος απο την lg,νυν κατοχος panasonic,το παραδειγμα ειναι λιγο ακραιο,χωρις αυτο να σημαινει διαφωνω σε αυτα που λες περι ips...Aπλα αυτο δεν ειναι αντιπροσωπευτικο δειγμα ips,ειναι δειγμα τηλ για πεταμα....

Ορίστε, άλλη μία IPS στην ίδια σκηνή... :p

https://www.youtube.com/watch?v=LorPFn-s1K8#t=26

Ορίστε, άλλη μία IPS στην ίδια σκηνή... :p

https://www.youtube.com/watch?v=LorPFn-s1K8#t=26
Ε και?Τι σχεση εχει το βιντεο με τη φωτο?:tongue:Με το local dimming στο low,ειναι εμφανης η διαφορα με τη φωτο.Οπως εγραψα αλλωστε ειμαι καμμενος απο lg και σε καμμια περιπτωση δεν αντιλεγω στα περι ips,απλα η φωτο δειχνει ακραιο παραδειγμα.Το βιντεο ειναι πολυ πιο κατατοπιστικο.Αυτη που επεστρεψα πχ ειχε αλλα χαλια... MONEMBASITHS.jpg

Ε και?Τι σχεση εχει το βιντεο με τη φωτο?:tongue:Με το local dimming στο low,ειναι εμφανης η διαφορα με τη φωτο.

Πόσες τηλεοράσεις με IPS και local dimming υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά; :rolleyes:

Πόσες τηλεοράσεις με IPS και local dimming υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά; :rolleyes:

Αυτη την στιγμη δεν γνωριζω γιατι η lg δεν με ενδιαφερει πλεον,παντως το καλοκαιρι που ειχα παραγγειλει την 730 υπηρχαν.Συμπληρωνω απλα οτι η τηλ ειχε αρκετα ακομη μειονεκτηματα,οπως πανελ καθρεφτη,αργο μενου,σκιες σαν τις παραπανω στην οθονη που ηταν εμφανεις και αλλα.

Αυτη την στιγμη δεν γνωριζω γιατι η lg δεν με ενδιαφερει πλεον,παντως το καλοκαιρι που ειχα παραγγειλει την 730 υπηρχαν.Συμπληρωνω απλα οτι η τηλ ειχε αρκετα ακομη μειονεκτηματα,οπως πανελ καθρεφτη,αργο μενου,σκιες σαν τις παραπανω στην οθονη που ηταν εμφανεις και αλλα.

Η μοναδική τηλεόραση του 2014 με IPS και local dimming ήταν η Panasonic ΑΧ900...

Η μοναδική τηλεόραση του 2014 με IPS και local dimming ήταν η Panasonic ΑΧ900...

H 730 δεν εχει?Εχω πεταξει το βιβλιαρακι αλλα θυμαμαι οτι εγραφε πως ειχε.

15 ζώνες δεν τις λες και local dimming. H LG 55LW980S από το ανωτέρω βιντεάκι είχε 96 ζώνες, η Panasonic AX900 128, ενώ υπήρξαν κάποιες Philips στο παρελθόν με 224 ζώνες τοπικού ελέγχου...

Καλή η Sony αλλά είναι πιο ακριβή και αν διάβασα καλά δεν περιέχει 2ο χειριστηριο. Δεν ξέρω αν τα 150 ευρώ που είναι διάφορα τους αν δικαιολογειται. Πολύ μπερδεμα.

15 ζώνες δεν τις λες και local dimming. H LG 55LW980S από το ανωτέρω βιντεάκι είχε 96 ζώνες, η Panasonic AX900 128, ενώ υπήρξαν κάποιες Philips στο παρελθόν με 224 ζώνες τοπικού ελέγχου...

Η ερωτηση ηταν αν εχει ομως οχι για ποσες ζωνες,....τελος παντων αλλου το ξεκινησαμε κι αλλου πηγε.Παντως η πλακα ειναι οτι δεν διαφωνουμε και ξαναλεω οτι δεν ειμαι υπερ της lg,το αντιθετο μαλιστα.

Η ερωτηση ηταν αν εχει ομως οχι για ποσες ζωνες,

Ναι, αλλά για να πάρεις το αποτέλεσμα του "Low", χρειάζεσαι τουλάχιστον 100 ζώνες. Με 15 θα παίζεις είτε στο "Off", είτε στο "High", σαν τελικό οπτικό αποτέλεσμα... :laugh:

:ernaehrung004:

Ναι, αλλά για να πάρεις το αποτέλεσμα του "Low", χρειάζεσαι τουλάχιστον 100 ζώνες. Με 15 θα παίζεις είτε στο "Off", είτε στο "High", σαν τελικό οπτικό αποτέλεσμα... :laugh:

:ernaehrung004:

Δεν παιζω αλλο....κλεβεις!:flipout::ernaehrung004:

Με 15 ζώνες είναι σαν να μην υπάρχει , σε σκηνές που υπάρχει ταυτόχρονα λευκό και μαύρο όχι μόνο δεν βοηθάει σε τίποτα αλλά υποβαθμίζει την ποιότητα της εικόνας.

Αν χρησιμοποιείς Chrome Πάτα δεξί κλικ και "μετάφραση σε Ελληνικά"...

http://hdtelevizija.com/2014/07/24/lg-42lb730v-cinema-3d-webos-televizor-recenzija/3/

Με 15 ζώνες είναι σαν να μην υπάρχει , σε σκηνές που υπάρχει ταυτόχρονα λευκό και μαύρο όχι μόνο δεν βοηθάει σε τίποτα αλλά υποβαθμίζει την ποιότητα της εικόνας.

Αν χρησιμοποιείς Chrome Πάτα δεξί κλικ και "μετάφραση σε Ελληνικά"...

http://hdtelevizija.com/2014/07/24/lg-42lb730v-cinema-3d-webos-televizor-recenzija/3/

Μα...συμφωνω ουτως η αλλως.Ειδικα αυτο που περιγραφεις το εχω αναφερει οταν την ειχα, στα αρνητικα της,με δικα μου λογια και οντως ηταν πολυ ενοχλητικο.Απλα το βιντεο που μπηκε μετα ηταν πολυ πιο πειστικο απο την φωτο.Αλλαξα την 730 με panasonic, για ενα μικρο διαστημα τις ειχα ταυτοχρονα,εχοντας την δυνατοτητα να τις δοκιμασω σε πραγματικες συνθηκες,με το ιδιο υλικο,στον ιδιο χωρο και η διαφορα υπερ του va panel ηταν αναμφισβητητη.