LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Διάβαζα συχνά το forum χωρίς να κάνω εγγραφή.Είδα λοιπόν για τις αναβαθμίσεις και συγκεκριμένα την 3.27.

Από τη στιγμή που έκανα την αναβάθμιση,παρουσιάστηκε πρόβλημα στη σύνδεση του laptop με την lg7000.Συγκεκριμένα,η οθόνη του υπολογιστή φαίνεται κόκκινη στην οθόνη της τηλεόρασης!!!

Γίνεται να καταργήσω την αναβάθμιση ή υπάρχει άλλη λύση;

Ευχαριστώ
pata menu sto tlcontrol + menu sthn tv ==> dvse kvdiko 0000 an su vgalei to megalo menu kanto xan tha vgei ena mikro menu ==> phgaine sto ADC calibrate kai pata na sto kanei... tha deis to fos !!!

pata menu sto tlcontrol + menu sthn tv ==> dvse kvdiko 0000 an su vgalei to megalo menu kanto xan tha vgei ena mikro menu ==> phgaine sto ADC calibrate kai pata na sto kanei... tha deis to fos !!!

Το έκανα φίλε αλλά φως δεν είδ...Μόνο κόκκινο!

Το έκανα φίλε αλλά φως δεν είδ...Μόνο κόκκινο!
Δοκιμασε και κατι αλλο. Πηγαινε στο μεγαλο menu, adc callibrate, πηγαινε δεξια, διαλλεξε την συνδεση σου (AVI...klp) τσεκαρησε save to nvram, και κατω κατω save , μετα κανε exit και κλεισε, ανοιξε την TV.

Άντε να το ξεθάψουμε λίγο...
Ως μάλλον από τους πρώτους κατόχους της 47LG7000 (τι τύχη ε???:star:) μόλις παρατήρησα ότι έχουν βγει firmware και ήθελα να σας ρωτήσω...
- εννοείται ότι μόνο το τελευταίο περιέχει όλα τα παλαιότερα firmware;
- διορθώνουν τίποτα (πχ θέματα με την κίνηση ή κάτι άλλο);

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τελικα αυτο με τα πλακακια παραγινε. Οσοι γυρισανε πισω την LG7000 μετα εξαφανιστηκανε. Εχω δει πολλες και εχουν περισσοτερα προβληματα. H 7000 με το 3.27 παιζει σχεδον αψογα, τις πιο πολλες φορες εχουν προβλημα τα περιφερειακα. Το μονο που λειπει ειναι το mpeg4

Δοκιμασε και κατι αλλο. Πηγαινε στο μεγαλο menu, adc callibrate, πηγαινε δεξια, διαλλεξε την συνδεση σου (AVI...klp) τσεκαρησε save to nvram, και κατω κατω save , μετα κανε exit και κλεισε, ανοιξε την TV.

Τίποτα...Ανάθεμα την ώρα που έκανα αναβάθμιση!:furious3:

Απάντηση: Re: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Τελικα αυτο με τα πλακακια παραγινε. Οσοι γυρισανε πισω την LG7000 μετα εξαφανιστηκανε. Εχω δει πολλες και εχουν περισσοτερα προβληματα. H 7000 με το 3.27 παιζει σχεδον αψογα, τις πιο πολλες φορες εχουν προβλημα τα περιφερειακα. Το μονο που λειπει ειναι το mpeg4

εξαφανιστηκαμε. τι αλλο να κανουμε; παλι καλα να λεμε που τις στειλαμε απο κει που ηρθαν...
οσο για τα προβληματικα περιφεριακα συμφωνω απολυτα.......

Μιας και αναφέρθηκε το mpeg4 ξέρεις κανείς καμιά κάρτα pcm/cia mpeg4 σε καλή τιμή που να μπορούμε να βάλουμε σε αυτό το μοντέλο τηλεοράσεων?

ρε παδεία έχω μια ερώτηση? μπορώ να πεζό στο usb του lg7000 ταινίες απεφτιας η χρειάζεται τίποτε άλλο , με usb stik λέω πχ 4gb,για τι το έχω δοκιμάσει και δεν πεζή με τίποτα ??????

ρε παδεία έχω μια ερώτηση? μπορώ να πεζό στο usb του lg7000 ταινίες απεφτιας η χρειάζεται τίποτε άλλο , με usb stik λέω πχ 4gb,για τι το έχω δοκιμάσει και δεν πεζή με τίποτα ??????
δυστυχώς φίλε μου δεν παίζει ταινίες

γεια σας

Εχω την lg(37lg700-za.aeuqljg) και οταν την κλεινω και παω μετα απο κανα 3ωρο να την ξαναανοιξω το φοτακι γινεται μεν απο κοκκινο μπλε..αλλα η οθονη παραμενει μαυρη....για να δω τηλεοραση πρεπει να την βγαλω απο την μπριζα για κανα μισαωρο η να την εχω βγαλει απο το προηγουμενο βραδυ..την αγορασα πριν 1.5 χρονο και ειμαι μεσα στην εγγυηση...τι γινεται σε αυτην την περιπτωση και τι πρεπει να κανω?

ευχαριστω

Να αναφέρεις την βλάβη στο επίσημο service για να αντιμετωπιστεί όσο έχεις ακόμα εγγύηση.

Re: Απάντηση: LG7000 - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Μιας και αναφέρθηκε το mpeg4 ξέρεις κανείς καμιά κάρτα pcm/cia mpeg4 σε καλή τιμή που να μπορούμε να βάλουμε σε αυτό το μοντέλο τηλεοράσεων?

neotion pocket NP4 FTA module με firmware 3.27

καλησπέρα, είχα αγοράσει πριν από περίπου 2,5 χρονια μία 47lg7000 την άνοιξα την πρώτη μέρα λειτουργούσε κανονικά, για κάποιους προσωπικούς λόγους δεν τη χρησιμοποίησα και την είχα στο κουτί της μέχρι εχθές που την έφερα στο εξοχικό και αποφάσισα να την χρησιμοποιήσω. Την έστησα, την έβαλα στην πρίζα και ενώ το τροφοδοτικό δίνει ρεύμα (ανάβει το μπλε λαμπάκι), η οθόνη είναι μαύρη, δεν έχει καθόλου εικόνα και ήχο... μίλησα σήμερα με την αντιπροσωπεία, μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι είναι να επικοινωνήσω τη δευτέρα με το service και βέβαια επειδή έχουν περάσει τα 2 χρόνια δεν ισχύει η εγγύηση, παρόλο που η τηλεόραση δεν έχει λειτουργήσει καθόλου κι αυτό το καταλαβαίνει ακόμη και το πιο άπειρο μάτι, ακόμη τα αυτοκόλλητα και το ναύλον της βάσης είναι κολλημένα. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έχει πάθει και πόσο μπορεί να στοιχίζει; είχε κάποιος αντίστοιχο πρόβλημα;

Παίδες ξεθάβω αυτό το θέμα και θέλω την βοήθειά σας καθώς έχει τελειώσει η εγγύηση και όπως καταλαβαίνεται δεν είναι εποχές για τέτοια :HTEHETH63::HTEHETH63:

Σε χθεσινό firmware update που έκανα από 3.07 σε 3.27 (από lg.uk) όλα καλά -
Σήμερα βράδυ που πήγα να παίξω κάτι από hdmi (xbox360) αρχίζει να αναβοσβήνει η εικόνα και ακούγεται ο χαρακτηριστικός ήχος από τα ηχεία όπως όταν κλείνουμε μια συσκευή ήχου χωρίς να κλείσουμε το ενισχυτή πρώτα...

Ερώτηση:
- Μπορώ να κάνω με κάποιο τρόπο rollback τους drivers? Υπάρχει κάπου στο net η έκδοση 3.07?
Τώρα που το είδα η ακριβής έκδοση της τηλεόρασης είναι 47lg7000 ZA.AEUQLJG

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!