Librelec σε Android TV Boxes.

Κακώς.
Βρες το αντίστοιχο που να μοιάζει από την σελίδα που σου έβαλα και βάλτο.

Re: Απάντηση: Librelec σε Android TV Boxes.

Στο /storage/.config το έχω περάσει εγώ και δουλεύει.

Πού θα βρώ το /storage/.config και πως θα το περάσω?
Όταν θα βρω το κατάλληλο config...

Ένας τρόπος είναι μέσω SMB από ένα pc που βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο.
Ενεργοποιείς την samba στο libreelec, ανοίγεις ένα παράθυρο στο pc και πληκτρολογείς στην μπάρα διευθύνσεων //ip του libreelec. Θα έχει μεταξύ άλλων έναν φάκελο Configfiles. Εκεί το ρίχνεις.

Το πρόβλημα είναι στο ότι κάνει boot κανονικά αλλά μόλις μπαίνει στο Welcome to Libreelec δεν αναγνωρίζει κανένα τηλεκοντρόλ για να προχωρήσω, να το συνδέσω στο ίντερνετ ώστε να πάρει και
την ip του για να μπορέσω να το ''δω'' και στο laptop.
Μήπως δεν είναι το κατάλληλο img? αλλά πάλι αφού κάνει boot αμέσως μόλις βάλω την sd card.

Το cec νομίζω είναι enabled by default, αν το υποστηρίζει η TV σου δοκίμασε με το τηλεκοντρόλ της. Ίσως χρειαστεί να το ενεργοποιήσεις και απ'τo μενού της TV.
Αλλιώς σύνδεσε πληκτρολόγιο προσωρινά.
Δεν ξέρω γιατί δεν το αναγνωρίζει ομως, κι εμένα όταν το είχα εγκαταστήσει πρώτη φορά το αναγνώρισε αμέσως, μετά σε κάποιο update σταμάτησε να λειτουργεί και χρειάστηκε να κάνω την διαδικασία με το remote.conf. Αλλά εγώ έχω le 9.x με Kodi 18 alpha.

Το .storage partition του le είναι ext4 format άρα μη εγγραψιμο απο win, το Android όμως σαν Linux based το βλέπει κανονικά. Οπότε και μέσω του Android της συσκευής σου με έναν file manager θα μπορέσεις να το δεις και να περάσεις από εκεί το remote.conf. Δεν θυμάμαι τώρα πώς είναι labelled, νομίζω LIBREELEC.
Άλλη μια λύση.

Το πρόβλημα είναι στο ότι κάνει boot κανονικά αλλά μόλις μπαίνει στο Welcome to Libreelec δεν αναγνωρίζει κανένα τηλεκοντρόλ για να προχωρήσω, να το συνδέσω στο ίντερνετ ώστε να πάρει και
την ip του για να μπορέσω να το ''δω'' και στο laptop.
Μήπως δεν είναι το κατάλληλο img? αλλά πάλι αφού κάνει boot αμέσως μόλις βάλω την sd card.
usb mouse :)

Εχει καταφερει κανεις να βαλει σε libreelec Kodi το netflixbmc addon απο alelec? αν δεν κανω λαθος ειναι το μοναδικο netflix addon για kodi που υπαρχει. Εμενα απλα δεν το εγκαθιστα οτι και να κανω. Ουτε το chrome ουτε το netflixbmc.
Στο kodi του android (ολα αυτα γινονται σε ενα beelink gt1 ultimate ) με αφηνει να εγκαταστησω το chrome απο alelec αλλα οταν μπαινω στο video addons για να βαλω το netflixbmc δεν υπαρχει!
Χρησιμοποιησα και στις 2 περιπτωσεις το ιδιο zip file για να εγκαταστησω το alelec repo.

Ούτε usb mouse γνώρισε.

πολύ περίεργο αυτό, όλα τα libreelec/openlec κλπ που έχω βάλει κατά καιρούς (rpi2, s905, pc) δεν είχαν θέμα να δουν usb mouse/kb. βάλε στο κιν σου το yatse και προσπάθησε από κει

πολύ περίεργο αυτό, όλα τα libreelec/openlec κλπ που έχω βάλει κατά καιρούς (rpi2, s905, pc) δεν είχαν θέμα να δουν usb mouse/kb. βάλε στο κιν σου το yatse και προσπάθησε από κει

Το Yatse το έβαλα, ελέγχει το kodi στο ίδιο box, στην android έκδοση.
Στο ίδιο πάλι box δεν δουλεύει το Yatse γιατί όπως ανέφερα και πιό πίσω δεν συνδέεται στο ίντερνετ το Libreelec ενώ boot κάνει αμέσως (αλλά μέχρι εκεί).
Μέχρι και το remote.conf του android box κατάφερα να αντιγράψω και στην sd και στο confinfiles αλλά τίποτα.
Μήπως να μου έστελνες έναν σύνδεσμο να βάλω, για το s905, το image που χρησιμοποίησες εσύ?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας!

@dimx2 Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ!

Αυτό το αρχείο:Libreelec-s905.aarch.x64-17.6_20171221-KVIM.img μου έπαιξε κανονικά.
Μόνο θέμα, το τηλεκοντρόλ του box, δεν το αναγνωρίζει αλλά δεν πειράζει, (ή μήπως υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?) μου αναγνωρίζει το air mouse mele 10 μια χαρά!
Μέχρι να δοκιμάσω από το λινκ το δικό σου προσπαθούσα από εδώ:https://forum.libreelec.tv/thread/9319-8-2-2-3-libreelec-8-2-for-s905-s905x/ και είχα το παραπάνω πρόβλημα.
Τώρα όλα καλά!
Πραγματικά ''ανασταίνονται'' τα αδύναμα boxάκια με το Libreelec!
Ευχαριστώ και όλους τους άλλους φίλους που με βοήθησαν!

Ξέρει κανεις γιατί δεν μου βγάζει επιλογή για επανεκινηση from internal? Έχει απλό reboot. Παίζει ρολο ότι στο μηχανηματακι μου έχω περάσει πειραγμενη android TV έκδοση;

Επίσης, εάν αλλάξω την ROM θα δουλεύει μετά το libreelec ή έχει δεθεί στο μπουταρισμα με την ROM που έχει τώρα;

Τελικά ήταν θέμα του skin. Αυτό που έβαλα δεν είχε την επιλογή αυτή. Το γύρισα λοιπόν στο αυθεντικό αλλα ενώ επιλέγω το reboot from internal μου ξεκινάει πάλι στο libreelec.

Εχει καταφερει κανεις να βαλει σε libreelec Kodi το netflixbmc addon απο alelec? αν δεν κανω λαθος ειναι το μοναδικο netflix addon για kodi που υπαρχει. Εμενα απλα δεν το εγκαθιστα οτι και να κανω. Ουτε το chrome ουτε το netflixbmc.
Στο kodi του android (ολα αυτα γινονται σε ενα beelink gt1 ultimate ) με αφηνει να εγκαταστησω το chrome απο alelec αλλα οταν μπαινω στο video addons για να βαλω το netflixbmc δεν υπαρχει!
Χρησιμοποιησα και στις 2 περιπτωσεις το ιδιο zip file για να εγκαταστησω το alelec repo.

Μια από τα ίδια κι εγώ. Σε tanix TX3 max εγκατέστησα σε sd το libreelec και στην συνέχεια προσπάθησα να εγκαταστήσω το addon αλλά δεν...

Μια μεσοβέζικη λύση που σκέπτομαι είναι να βάλω το dual boot firmware που διαθέτει η tanix για το συγκεκριμένο μηχανάκι, αλλά το φοβάμαι λίγο...

Αυτό είναι πολύ παλιό add-on, δεν νομίζω να υποστηρίζεται πια, και νομίζω αυτό που κάνει είναι να ανοίγει τον browser για να παίξει το netflix από εκεί.

Αυτό είναι το τρέχον netflix add-on, το οποίο παίζει natively μέσω kodi 18, με software decoding όμως οπότε τα arm μηχανάκια δεν νομίζω να τα καταφέρνουν για κάτι παραπάνω από 720p.
Τουλάχιστον αυτό ισχύει στο δικό μου με s912.