Δεν τους στέλνεις το changelog του Τ65 για να μην παιδεύεσαι με λίστες;![]()
χα,χα, ευχαριστώ :blush:
Οι διαφορές είναι οι διαφορές μεταξύ ενός καλού M-Star και ενός καλού ALI. Τις ξέρεις και μόνος σου. Δεν είσαι πρωτάρης στο forum. Αν θέλεις λίγο περισσότερες λεπτομέρειες για τον BOX-A τα δύο links που έχει βάλει ο Κostas_Υ συνοψίζουν την άποψη μου για αυτόν.Mε αφορμή αυτό μπορεί κάποιος παρακαλώ να συνοψίσει θετικά και αρνητικά του ΒΟΧ έναντι του ΒΟΧ-Α. Είναι διαφορετικά τσιπάκια βέβαια αλλά πέρα από αυτό τι θετικό έχει ο παλιός που αξίζει να τον "ψάξει" κάποιος?
Θετικά του -Α που βλέπω εγώ : καλύτερο Τ/Χ, γρηγορότερο ζάπινγκ, κουμπί στην πρόσοψη ον/οφ.
Θετικά του ΒΟΧ σκέτου : μπορεί να πάρει μέχρι και firmware από ... Amiga 500, με ότι σημαίνει αυτό για τις δυνατότητές του.
Κάποια άλλα +- που βλέπετε εσείς? Από ποιότητα εικόνας το mstar ως συνήθως υπερτερεί του χΑli?
Δεν τους στέλνεις το changelog του Τ65 για να μην παιδεύεσαι με λίστες;![]()
Παιδια ενα v2 που πηρα σημερα απο SolidShop εχει fw του 2011.
Με ποιο αναβαθμιζω ?
με το παρακατω που ανεφερε ο φιλος Talos 2002 η υπαρχει κανενα αλλο ?
Αν εχω καταλαβει , η ταξινομηση οπως τη θελω για να γινει
θελει απενεργοποιηση του LCN ?
Βάλε την τελευταία (12/9), φαίνεται να είναι η πιο πλήρης απο τις "επίσημες" παρά τα προβλήματα που ανέφερε πιο πάνω ο talos. Αν δεν σου αρέσει, μπορείς πανεύκολα να βάλεις μια παλιότερη.
Για την ταξινόμηση, ναι, το LCΝ πρέπει να είναι off
Μολις έβαλα την νεα έκδοση του λογισμικου (12-09-2012) και για καποιο λογο κολαει και δεν προχωραει.
Εχω αυτο το μοντέλο:
Model LV6-OSD-B-v1.1
SW version 2012-1-31
HW VERSION 1.0
Και παω Menu - System - Software update- from USB και επιλεγω το νεο firmware.
και τοτε σβηνει η οθονη , κατι σαν να παει να κανει επενεκκινηση και κολαει για παντα στην πρωτη λευκη/γαλαζια οθονη που λεει NOT ONLY TV.
μετα το βγαζω απο την μπριζα και επανερχεται, αλλα νεα εκδοση γιοκ.
Μπορει καποιος να βοηθησει ;
Ευχαριστω.
Μολις έβαλα την νεα έκδοση του λογισμικου (12-09-2012) και για καποιο λογο κολαει και δεν προχωραει.
Εχω αυτο το μοντέλο:
Model LV6-OSD-B-v1.1
SW version 2012-1-31
HW VERSION 1.0
.
Εμένα τώρα γιατί μου φαίνονται ασυνήθιστα αυτά τα στοιχεία; Model v1.1 ή fw 31-1-12 έχετε ξαναδεί;
Γιατί;Χειροτερη μου φαινεται. Κανω λαθος...;
Αναβάθμισε το λογισμικό σου στην έκδοση 12-9-12.Το τελευταίο upgrade που έκανα είναι version Ιουλίου του 12.
Σ' αυτό έχω βρει τουλάχιστον 2 προβλήματα κατά την αναπαραγωγή ταινιών:
α) Σε μια matroska όπου έχει και ενσωματωμένους και εξωτερικούς υπότιτλους, δεν καταλαβαίνει καθόλου τους εξωτερικούς, ενώ θα έπρεπε φυσικά να μου τους εμφάνιζε ως επιλογή στο πλήκτρο subtitle (το οποίο ειρήσθω εν παρώδω θα έπρεπε να μένει για περισσότερο χρόνο στην οθόνη).
β) Όταν το αρχείο υποτίτλων ξεπερνάει τα 128 kb τότε στο σημείο εκείνο, η τανία σταματάει να παίζει!!! (ενώ στo προηγούμενο firmware απλά η ταινία συνέχιζε να παίζει χωρίς υπότιτλους). Το παρόν το είδα να συνβαίνει στο Avatar. Για την ώρα το έχω δοκιμάσει μόνο με srt. Θα το κάνω convert και σε άλλο subtitle format να δω τι γίνεται.
Μπήκα σήμερα μετά από καιρό και είδα πως υπάρχουν καινούργιο upgrades. Αυτά που ανέφερα, υπάρχουν ακόμη ως προβλήματα?
Kostas,
Μολις τα ξανατσεκαρα και ειναι σωστα.
Απο το γνωστο ε$οπ.γρ το αγορασα.
και εβαλα νομιζω, το "δωρακι" ως τελευταια ενημερωση λογισμικου.
παω να δοκιμασω σε λιγο, με διαφορετικο στικακι.... και ειδωμεν!
Γιατί;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.