LifeView LV6TBOXHD

Θα ήθελα σε νέα αναβάθμιση να προσθέσουμε αν γίνεται να μπορούμε να σβήνουμε από την οθόνη το rec με τον μετρητή εγγραφής.

Δεν φεύγει με exit;

Επεξεργασία:
Άγγελε, τι έγινε η δική μου αναβάθμιση που λέγαμε; Δεν τους αρέσω όπως είμαι ;)

Last edited by a moderator:
Θα ήθελα σε νέα αναβάθμιση να προσθέσουμε αν γίνεται να μπορούμε να σβήνουμε από την οθόνη το rec με τον μετρητή εγγραφής.
Μόλις το έλεγξα και φεύγει με το Exit.

Kοstas_Y, τους είχες στείλει κι εσύ; Δεν θυμάμαι κάτι.

εγώ τον έχω αρκετούς μήνες και είχα βάλει το "δωράκι" firmware,που βρήκα πολύ καλύτερο απ'το μανίσιο.
Τώρα βλέπω κυκλοφορεί νέο (12.10.09).Αξίζει σε σχέση με το "δωράκι" ?Ποιές οι βασικές διαφορές?Χάνεται η διαφάνεια σε menu και EPG?

Λιγο πριν τη συντελεια του κοσμου εχω μια τελευταια επιθυμια να δω το "δωρακι 2". Ελπιζω να κανει πραγματικοτητα το ονειρο μου ο talos_2002.

Λιγο πριν τη συντελεια του κοσμου εχω μια τελευταια επιθυμια να δω το "δωρακι 2". Ελπιζω να κανει πραγματικοτητα το ονειρο μου ο talos_2002.

Εάν εννοείς τη "συντέλεια των Μάγια" στις 21.12, μάλλον δεν προλαβαίνει ...

Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα η κυκλοφορία νέου δώρου. Επίσης πρέπει να υπάρχει και «καλή πρώτη ύλη» προς επεξεργασία, πράγμα που δεν υπάρχει αυτόν τον καιρό.

Ελπίζω τώρα που με το κλείσιμο των αναλογικών πήγαν καλά οι δουλειές στην Lifeview, να μας δώσουν λίγη σημασία. Το τρέχον firmware τους είναι από τα νεότερα της Mstar, αλλά έχει λίγα σημαντικά προβλήματα, όπως αυτά των υποτίτλων.
Έφτιαξα μια λίστα την οποία ήδη έστειλα. Και επειδή πάντοτε βοηθάει η αναφορά προβλημάτων από πολλούς, διαλέξτε όποια θεωρείτε σημαντικότερα και αναφέρτε τα κι εσείς.
http://www.sendspace.com/file/4eoec9

Επίσης θα ήθελα τη γνώμη σας για την λίστα.

Με την ένταση ήχου, ισχύει και στο νεότερο λογισμικό ότι πρέπει να ανέβει της τηλεόρασης πάρα πολύ για να έχουμε καλή ένταση από HDMI;
Ελέγξτε το με PCM ρύθμιση, γιατί η RAW δεν μπορεί να διορθωθεί.

Γενικά η ένταση ήχου μέσω HDMI είναι χαμηλή. Δεν ξέρω για άλλη σύνδεση, μόνο HDMI χρησιμοποιώ.
Όταν το HDMI του box πάει σε είσοδο HDMI σε AVR, τί πρέπει να επιλέγουμε? (Επιλογές: PCM, RAW HDMI ON, RAW HDMI OFF, OFF)
Ομοίως, άν το HDMI του box πάει απ' ευθείας σε HDMI Input της TV, τί επιλέγω?

Επεξεργασία:
Δεν ξέρω άν συμβαίνει και σ' άλλους.
Προγραμματίζω εγγραφή (PVR), πχ διάρκειας 2 ωρών.
Γράφει τη 1η ώρα (δε ξέρω άν γράφει ακριβώς μιά ώρα) και σταματάει.
Μπορεί να φταίει κι εξωτερικός USB δίσκος 2.5" που χρησιμοποιώ, απλώς το αναφέρω.
Πάντως έχει συμβεί και με εξωτερικό 3.5", που έχει τροφοδοσία ρεύματος.
Όλοι οι δίσκοι, NTFS.

H ενταση ηχου μεσω HDMI εχει αυξηθεί στα νεοτερα firmware του δεκτη αλλα πρεπει να ανέβει λιγο ακομη για να ειναι ΟΚ

Οταν στελνεις ηχο στην HDMI του ενισχυτή θα επιλεγεις RAW HDMI ON
Οταν στελνεις ηχο στην HDMI της ΤΒ τοτε επιλεγεις PCM

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD

H ενταση ηχου μεσω HDMI εχει αυξηθεί στα νεοτερα firmware του δεκτη αλλα πρεπει να ανέβει λιγο ακομη για να ειναι ΟΚ

Οταν στελνεις ηχο στην HDMI του ενισχυτή θα επιλεγεις RAW HDMI ON
Οταν στελνεις ηχο στην HDMI της ΤΒ τοτε επιλεγεις PCM

Ευχαριστώ.

Είχα καιρό να το δω το topic και ήλπιζα σε κανένα καινούργιο f/w αλλά απογοητεύτηκα. :bigcry:
Δε μου λέτε; Κάηκε κανενός ο αποκωδικοποιητής? Στην πεθερά μου συνέβη. Είχα αγοράσει 2 - ένα για μένα κι ένα για κείνη. Μου λέει ότι ακούστηκε ένα ΠΟΥΦ και μετά τέλος. Για να δούμε τι θα μου δώσουν πίσω μετά τις γιορτές (πιο πριν λέει δε γίνεται γιατί έχουν άδειες, απογραφές και μπλα μπλα μπλα...).

Επίσης, είδα ότι κι άλλοι αποκωδικοποιητές κάνουν ανεξήγητα πράγματα στην αναπαραγωγή ταινιών.
Π.χ ο xoro 7600 (με το τελευταίο f/w του 7500) δεν παίζει ένα mkv (μη υποστηριζόμενο φορματ λέει). Το συγκρίνω με κάποια άλλα που παίζει και δε βλέπω διαφορές. Στη συνέχεια, το mkv αυτό το έβαλα στο lifeview και έπαιξε κανονικά. (Lifeview - Xoro : 1-0)

Επειδή απέχω, ποιο είναι το καλύτερο firmware μόνο για τηλεόραση, δεν με μοιάζουν τα video. Ξέρει κανείς;

Επεξεργασία:
Το βρήκα σε προηγούμενες σελίδες. Πειράζει να μην κάνουμε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις;

Μετά απο εγκατάσταση του επίσημου 9-10-2012 είμαι γενικά ευχαριστημένος εκτός απο το γκρι περίγραμμα γύρω γύρω απο τους υπότιτλους. Ενοχλητικό λίγο όταν βλέπεις ταινία. Σαν να βλέπεις το Al Jazeera είναι :antlers:

Αν φτιαχνόταν αυτό ο αποκωδικοποιητής θα έφτανε το τέλειο. Τα κίτρινα γράμματα και τα γράμματα που συνεχίζουν από κάτω δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα. (καλό θα ήταν να φτιαχτούν βέβαια)

Μετά απο εγκατάσταση του επίσημου 9-10-2012 είμαι γενικά ευχαριστημένος εκτός απο το γκρι περίγραμμα γύρω γύρω απο τους υπότιτλους. Ενοχλητικό λίγο όταν βλέπεις ταινία. Σαν να βλέπεις το Al Jazeera είναι :antlers:

Αν φτιαχνόταν αυτό ο αποκωδικοποιητής θα έφτανε το τέλειο. Τα κίτρινα γράμματα και τα γράμματα που συνεχίζουν από κάτω δεν με ενοχλούν ιδιαίτερα. (καλό θα ήταν να φτιαχτούν βέβαια)
Κανονικά πρέπει να φεύγει το περίγραμμα\φόντο. Δες τις ρυθμίσεις υποτίτλων πατώντας δύο φορές το πλήκτρο υποτίτλων ή πηγαίνοντας μέσα απο τα μενου. Νομίζω στα μενου είναι στις Ρυθμίσεις Βίντεο.