Το δοκιμασα εγω πριν βαλω το usb_upgrade_all_flash, δεν κανει τιποτα μονο επανεκκινηση στον δεκτη χωρις να περασει κατι.Α ωραία. Ας το δοκιμάσουμε τότε. Μέχρι να βρεθεί ο θαραλλέος που θα δοκιμάσει το άλλο αρχείο!!!
Αφού μεγάλωσαν έστω και λίγο τους μεγάλους, πάλι καλά. Είχα ζητήσει οι μεσαίοι να πάρουν τη θέση των μικρών, οι μεγάλοι των μεσαίων και οι νέοι μεγάλοι να γίνουν ελαφρώς μεγαλύτεροι. Κοιτάξτε μήπως έγιναν οι αλλαγές και των άλλων μεγεθών.Τους υπότιτλους τους μεγάλωσε και ανέβασε, αλλα οριακά ,σε επίπεδο δωράκι.
Το usb_upgrade_all_flash είναι η αναβάθμιση, το άλλο δεν καταλαβαίνω τι είναι.Ναι αλλά είναι πολύ διαφορετικά. Το ένα 3.1ΜΒ το άλλο 4.1ΜΒ. Δεν μπορώ να το βάλω αν δεν ξέρω ποιο από τα 2.
Ευχαριστούμε πολύ Άγγελε.
Άγγελε σε ευχαριστούμε πολύ..για πολλοστη φορα
Ταλος αλλη μια φορα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τον κοπο σου :worshippy:
Να 'στε καλά όλοι! Σας ευχαριστώ κι εγώ γιατί τις δοκιμές σας, τις αναφορές προβλημάτων που κάνετε και τα δείγματα που ανεβάζετε. :smile:υγ: Ταλος σε ευχαριστω και εγω .
Αν σας πω ότι δοκίμασα 10 φορες το εν λόγω αρχείο. (Αυτή τη στιγμή είμαι με το δωράκι.) ΚΑΙ ΔΕΝ έκανε τίποτα...Μόνο reboot όπως είπε ο φίλος για το άλλο αρχείο. ΜΗΠΩΣ (δεν δοκίμασα ακόμα το άλλο) το μεγαλύτερο είναι το πλήρες φιρμ ενώ το μικρό γι' αυτούς που είχαν ήδη κάποιο επίσημο? Έκανε κανείς αλλαγή από το δωράκι στο νέο φιρμ με το usb_upgrade_all_flash??Το usb_upgrade_all_flash είναι η αναβάθμιση, το άλλο δεν καταλαβαίνω τι είναι.
Αν το συγκρίνεις με το δωράκι, ναι, αλλάζουν σαφώς ταχύτερα. Δεν νομίζω να υπήρξε όμως βελτίωση σε σχέση με τα 2-3 τελευταία επίσημα.Κατά τα άλλα, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, νομίζω πως τα κανάλια αλλάζουν πιό γρήγορα από πριν.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.