LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Με αφορμή την...κουλή ερώτηση, έκανα μερικές δοκιμές με υποτίτλους. Έχουμε λοιπόν:

-DVD menu δεν παίζει όπως ήταν αναμενόμενο αλλά, παίζοντας τα VOBs της ταινίας, μπορείς να επιλέξεις υπότιτλο. Το κακό είναι οτι στη λίστα υποτίτλων δεν βγάζει ένδειξη για τη γλώσσα του υπότιτλου αλλά μόνο αριθμούς.

-Παίζει xSubs σε .AVI

-Δεν παίζει .idx\.sub, μάλλον επειδή υποστηρίζει αρχεία .sub απλού κειμένου και κάπου μπερδεύεται.
Αν όμως οι υπότιτλοι .idx\.sub ενσωματωθούν στο βίντεο με το AVIAddXSubs, τότε εμφανίζονται κανονικά.

- Υπότιτλο πάνω απο 128Κ δεν μπόρεσα να βρω για να δοκιμάσω αλλά ο talos είπε οτι παίζουν.

Το ότι δεν παίζει τα μενού είναι κακό για τα μουσικά dvd καθώς πρέπει να ψάχνεις τα τραγούδια ένα - ένα για να πετύχεις αυτό που θέλεις (θέλω να περάσω οοόλα τα μουσικά dvd σε ένα σκληρό, για να μη χρειάζεται ολόκληρη επιχείρηση άνοιξε - κλείσε κουτιά, βάλε - βγάλε δισκάκια για να πάω από Blackmore σε Page κλπ κλπ), αλλά μη ζητάω και πολλά, αυτά είναι δουλειά ενός καθεαυτού media player. Κάποια στιγμή θα έρθει κι αυτό.
Το ότι παίζει όμως τους υπότιτλους των vob είναι σημαντικό, γιατί πχ ο HD1000 του Πλαισίου δεν κάνει ούτε αυτό.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειάζεται πια να ενσωματώνω xsubs (αν και με το AVIAddXSubs είναι παιχνιδάκι), εφόσον το μέγεθος των προβαλλόμενων υποτίτλων είναι ικανοποιητικό.

Και πάλι ευχαριστώ και επίσης ευχαριστώ και τον Talos για την απάντηση του για τους υπότιτλους μεγάλου όγκου.

Κοντεύουμε έναν χρόνο που έπαυσε ο v1...
Απλά έβαλαν παλιά φωτογραφία... ως συνήθως...

Και αφού λένε 1080p, δεν τίθεται θέμα συζήτησης.

Για να πούμε του στραβού το δίκιο, απο την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε ο v1 στο e-shop, για 1080p-24 έγραφε η περιγραφή κάτι που φυσικά δεν ίσχυε ;)

Το ότι δεν παίζει τα μενού είναι κακό για τα μουσικά dvd καθώς πρέπει να ψάχνεις τα τραγούδια ένα - ένα για να πετύχεις αυτό που θέλεις (θέλω να περάσω οοόλα τα μουσικά dvd σε ένα σκληρό, για να μη χρειάζεται ολόκληρη επιχείρηση άνοιξε - κλείσε κουτιά, βάλε - βγάλε δισκάκια για να πάω από Blackmore σε Page κλπ κλπ), αλλά μη ζητάω και πολλά, αυτά είναι δουλειά ενός καθεαυτού media player. Κάποια στιγμή θα έρθει κι αυτό.
Το ότι παίζει όμως τους υπότιτλους των vob είναι σημαντικό, γιατί πχ ο HD1000 του Πλαισίου δεν κάνει ούτε αυτό.

Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειάζεται πια να ενσωματώνω xsubs (αν και με το AVIAddXSubs είναι παιχνιδάκι), εφόσον το μέγεθος των προβαλλόμενων υποτίτλων είναι ικανοποιητικό.

Και πάλι ευχαριστώ και επίσης ευχαριστώ και τον Talos για την απάντηση του για τους υπότιτλους μεγάλου όγκου.

Μια λύση για τα μουσικά DVD ειναι να τα μετατρέψεις σε ματρόσκες χωρίς συμπίεση. Υπάρχουν προγράμματα που αναλαμβάνουν και το κόψιμο σε κεφάλαια ή, στην περίπτωση σου, τραγούδια.
Η διαδικασία κρατάει όσο και το ripping

Σε περιπτωση βλαβης που το παμε για εγγυηση και ποσα χρονια εχει?

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Σε περιπτωση βλαβης που το παμε για εγγυηση και ποσα χρονια εχει?

Λογικα θα πρεπει να το πας στο καταστημα απο οπου το προμηθευτικες μαζι με την αποδειξη αγορας. Τωρα, η εγγυηση μαλλον ειναι 2 χρονια(το e-shop τοσα δινει παντως)

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Εγώ πήρα δύο πριν τρεις βδομάδες και το ένα βγήκε ελλατωματικό.
Εννοείτε το πήγα στο e-shop και το αλλάξανε με άλλο μέσα σε 3-4 μέρες.

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Θελω να πω ποιος το κανει εισαγωγη στην ελλαδα (αντιπροσωπος) σε περιπτωση που χαλασει μετα απο ενα χρονο πχ.(μακρια απο εμας)

Θελω να πω ποιος το κανει εισαγωγη στην ελλαδα (αντιπροσωπος) σε περιπτωση που χαλασει μετα απο ενα χρονο πχ.(μακρια απο εμας)

Η εμπειρία που έχω από το e-shop είναι ότι πάντα απευθύνεσαι σε αυτούς απευθείας, χωρίς να ψάχνεις εισαγωγείς, προμηθευτές κτλ (στα πλαίσια της εγγύησης).
Ένα notebook Asus το πήγα στο e-shop μετά από έξι μήνες, όπως κι ένα κινητό Nokia. Αναλαμβάνουν αυτοί από εκεί και πέρα.

Απο σήμερα ειμαι και εγω κάτοχος του συγκεκριμένου δέκτη, ο παλιός turbo 1000 χάλασε σχεδον ενα μήνα μετα αφου έληξε η εγγύηση του. Για την τιμή του δεν το συζητάω είναι οτι καλύτερο.

Εντυπώσεις?

Κορυφαιο μηχανημα!! Αν εξαιρέσεις το μετριοτατο τ/κ και το κοντο καλωδιο τροφοδοσιας ειναι αριστος δεκτης, με τις καλυτερες πολυμεσικες δυνατοτητες στη κατηγορια, καλο zapping(κατω απο τα 3sec) και αριστη ποιοτητα εικονας!! Και γω σημερα το πηρα!!! :BDGBGDB55:

Να κανω μια χαζη ερωτηση.., το ειδα στο http://www.getitnow.gr/prod/eikona-...ew-set-top-box-lv6tboxhd-mpeg4/prod1170926pp/ Πώς να συνδέσετε εύκολα και γρήγορα τον επίγειο ψηφιακό δέκτη:

Συνδέετε το καλώδιο κεραίας, από την πρίζα στην υποδοχή RF IN του αποκωδικοποιητή.
Συνδέετε ένα άλλο καλώδιο κεραίας από την υποδοχή RF OUT του αποκωδικοποιητή στην υποδοχή κεραίας της τηλεόρασης (ισχυει το 2 σκελος της συνδεσης γιατι στο μανιουαλ δεν εχει τετοια διαδικασια)

Νομιζω(μη σε παρω και στο λαιμο μου) οτι το RFout ειναι για να συνεχισεις να βλεπεις, αν θελεις, τα αναλογικα καναλια... Εγω παντως δεν εχω συνδεσει τιποτα στο rfout...

thanks για την απαντηση και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα ειπα να ρωτησω...

Όσον αφορά το downmix του ήχου, στο φυλλάδιο του κατασευαστή αναφέρει το εξής:
"Dolby Digital Plus: Support for downmixing Dolby Digital to 2 channels"
Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει αν ισχύει ή όχι;

Αν εννοεις απο AC3 σε απλο 2καναλο ηχο τηλεορασης, ναι ισχυει... Χθες το δοκιμασα...

Υπαρχει καποιο, καλυτερο, τ/κ που να μπορει να αντικαταστησει το original τ/κ του lifeview; Ειτε urc, ειτε καποιο τ/κ απο αλλα μοντελα;

Υπαρχει καποιο, καλυτερο, τ/κ που να μπορει να αντικαταστησει το original τ/κ του lifeview; Ειτε urc, ειτε καποιο τ/κ απο αλλα μοντελα;

Όλα όσα έχουν δυνατότητα εκμάθησης. Δες στο http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/96146-Τηλεχειριστήρια-με-δυνατότητα-εκμάθησης-εντολών για κάποιες αξιόλογες φθηνές προτάσεις.