LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

αφου παρεδωσα τον ali εκει που προοριζοταν
πηρα τον mstar

παναγια μου αυτο το γκρι οταν αλλαζεις καναλι ειναι φρικαλεο, πως θα το βελτιωσω θυμιζει τηλεοραση του 80 :( (αν ειχαν osd)
το κοντρολ επισηςςςςςςςςςςςςς, αναγκαζομαι να το κοιταω για να βρω το κατω βελακι απο το σταυρο, κλααασεις καλυτερο του ali! απαισια θεση - μεγεθος και το πληκτρο menu
το channel + - επισης, η διαφορα στο νεο κοντρολ ειναι τεραστια, το κοντρολ του παλιου ειναι απογοητευτικο ...
παω για αναβαθμιση λογισμικου γιατι απογοητευτηκα :(

η ποιοτητα εικονας ειναι μαλλον λιγο καλυτερη αν και δεν εχω πλεον τον ali να συγκρινω

Last edited:

εβαλα αυτο απο τη προηγουμενη σελιδα και λεει 21-09-2011
τι λαθος κανω?

εβαλα αυτο απο τη προηγουμενη σελιδα και λεει 21-09-2011
τι λαθος κανω?

Μάλλον χρησιμοποίησες στικάκι διαμορφωμένο σε NTFS. Χρειάζεται FAT32, αλλιώς κανει απλά επανεκκίνηση.

Στη σωστή διαδικασία, ο δέκτης κάνει επανεκκίνηση, εμφανίζεται γαλάζια οθόνη με progress bar και όταν τελειώσει η αναβάθμιση ο δέκτης ξεκινά με το νέο firmware.

ειμαι και γκαντεμης
δοκιμασα stickaki 1gb FAT
σκληρο 250gb NTFS
:P
το fat32 μου ξεφυγε :P

αργειιιιιιιιιιιιι η σαρωση καναλιωωωωωωωωωων

1)dts raw η παλια εκδοση firmware εβγαλε μονο μεσω coaxial και οχι hdmi
ελπιζω να ειναι θεμα firmware

περιτο να πω το σοκ που επαθα οταν ειδα υποτιτλους με φοντο....
ευτυχως βγαινει....

Last edited:

ααααααααα αυτα ειναι RAW HDMI on, offf, τωρα κατι γινεται :)
να μπει και μια διαφανεια να κρυφτει λιγο αυτο το γκρι
να μειωθει και η διαρκεια του γιατι ΔΕΝ παλευεται
αυτο που καταλαβα ειναι οτι ο mstar ξεκιναει χαλια και τον κανεις στην πορεια τζιτζι
ο ali ξεκιναει καλος εξ αρχης

οκ ειμαστε σε καλο δρομο :)

Μπορείς να ελέγξεις αν συμβαίνει και με το 17-8-12;

sorry απ οτι καταλαβα στο official δεν οριζεις διαφανεια και διαρκεια osd και δε μπορω να το ανεχτω με τιποτα οποτε το προσπερασα

Last edited:

Καλη επιτυχια με το configuration. Μπορεις μηπως να μου πεις απο που τον προμηθευτηκες?

1) dts raw ηχο εξακολουθω να μην εχω στη tv μεσω hdmi ενω ξερω οτι η tv αποκωδικοποιει dts και ενω εβαλα raw hdmi on
2) πως ρυθμιζω σε ποσο χρονο θα φευγει το info bar, osd, οπως θελετε πειτε το
θελω transparency Μονο στο ενοχλητικο γκρι που εμφανιζει κατα την αλλαγη των καναλιων ή να μειωσω τη διαρκεια εμφανισης του

e-shop υπηρχε αποθεμα σε συγκεκριμενα πειραια ζωγραφου οποτε αφου ειχα κανει παραγγελια τον παλιο μου παν μονο απο κει θα τον βρεις και μου τον κρατησαν
λενε δε θα ξαναφερουν τον παλιο

Last edited:

1. Δεν ξερω αν παιζει ρολοαλλα μηπως να τον συνδεσεις με coaxial με την tv?
2. Μονο με το δωρακι.

Σημερα τυχαια τον πηρα γιατι ειχα αφησει ανοιχτη μια παραγγελια ενω ειχαν εξαντληθει και τελικα προχωρησε. Αλλα παραμενει εξαντλημενο και δεν νξερω που θα τον βρω γι αυτο σε ρωτησα.

Με κανένα firmware δεν ρυθμίζεται η διάρκεια της Infobar.

Μόνο ο Crystal Micro-HD και ο Signal 527 έχουν τέτοια επιλογή.

1) η tv εχει optical και πολλες δεν εχουν τιποτα, θελω hdmi raw dts ηχο, οτι ακριβως δηλαδη γραφει το menu (raw hdmi on) αλλα δε το κανει η εγω κανω λαθος
2)το δωρακι εχω βαλει και δε βλεπω διαρκεια osd επιλογη εως και εντελως ακυρωση της μπαρας που εμφανιζεται στην αλλαγη των καναλιων

εκδοση λογισμικου 120330.gutek.1
υλικου: 13B

3) εχει πιο νεα?

Last edited:

Τους προλάβαμε! :D
http://dl.dropbox.com/u/16268379/Δέκτες%20DVB-T/firmwares/Lifeview/LV6TBOXHD%20v2/LV6TBOXHD_17-8-12.zip

Προστέθηκε η επιλογή PMT και δεν χάνεται η σειρά των καναλιών πια.

Αν και δεν είμαστε ακόμα σίγουροι ότι δουλεύει, αξίζει επί του θέματος ένα μπράβο σε όλους όσους ασχολούνται καταθέτοντας εμπειρίες, εναλλακτικές λύσεις ή και τον πόνο τους, 100 μπράβο στον Ταλος που είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, 1000 μπράβο (και 2000 Λουμίδη) στην εταιρία που ανταποκρίνεται γιατί αν ήταν καμμιά Sony, Toshiba, άλλη εταιρία κτλ... (ονόματα δε λέμε), θα περιμέναμε κάνα-δυο χρόνια... που θα έβγαινε το νέο βελτιωμένο μοντέλο.

Απο αυτο που ειχε στειλει ο Αγγελος ανεφερε και αυτο για αυτο στο ειπα. " Συντομότερη παραμονή της InfoBar στην αλλαγή των καναλιών"

ΥΓ. Μεχρι και ο Αγγελος απαντησε μεχρι να συνταξω το μνμ.:ADFADF1:

Last edited:

Δοκίμασα UTF-8 υπότιτλους και δεν είχα πρόβλημα.
Μόλις το ξανατσέκαρα και όντως το 17/8 σε ΕΝΑΝ τουλάχιστο srt σταματά να παίζει υπότιτλους στο 5ο λεπτό. Το δωράκι τους παίζει κανονικά.

Προσπαθώ να τον ανεβάσω σαν attachment (είναι μόνο 73 ΚΒ) αλλά μου βγάζει invalid file.

http://www.sendspace.com/file/l6r7nj

Τον ανέβασα κάπου αλλού αν θέλει καποιος να το τεστάρει ότι όντως σταματάει γύρω στο 5ο λεπτό με το 17/8.
Είναι UTF-8. Υποθέτω δεν χρειάζεστε το σίριαλ για το οποίο φτιάχτηκε (αν και μπορείτε να το βρείτε και να το κατεβάσετε). Απλά μετονομάστε τον σε κάποιο άλλο όνομα ταινίας η σίριαλ και παίχτε το έτσι.

Πάντως (το γράφω για πολλοστή φορά), ξαναγύρισα στο δωράκι και οι υπότιτλοι είναι άριστοι σε θέση και μέγεθος.

Αν φτιάξουμε μια σωστή wish list και τους την στείλουμε ίσως να ασχοληθούν και να τα βελτιώσουν.

ο ali οταν κανεις εγγραφη πιο εξυπνα σου επιτρεπει μονο ζαπινγκ στα καναλια του μπουκετου
ο mstar otan κανεις εγγραφη παει σε ολα τα καναλια απλα στα εκτος μπουκετου σου λεει δεν ειναι διαθεσιμο
ωραιο feature του ali

ο ali εχει ασφαλη αφαιρεση usb
ο mstar τιποτα

αν δεν ειχα ασχετες ρυθμισεις στη tv ωστε να φταινε αυτες
ο mstar εχει καλυτερη εικονα απο τον ali, ολα αυτα σε 42ara απο το 1 μετρο
για crt ή tft απο καλη αποσταση φανταζομαι δε θα ειναι ορατες οι διαφορες

τελικα μεσω hdmi μπορω να στειλω raw dts στη tv με την αντιστοιχη επιλογη (raw hdmi on?)
εμενα δε μου παιζει :( τι κανω λαθος?

Last edited:

ο mstar σε ολα τα καναλια εχει σχεδον σημα - ποιοτητα 100% Μηπως ειναι μουφα?

ο ali sto rec αποθηκευε και περιττα αρχεια
ο mstar μονο το mts αρχειο

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

ο mstar σε ολα τα καναλια εχει σχεδον σημα - ποιοτητα 100% Μηπως ειναι μουφα?

Στους 2 BOXHD_2 που εχω μου γραφει σημα και ποιοτητα στο 100% και οντως πιανει καμπανα. Ενας ali που εχω στην ιδια εγκατασταση με την ιδια κεραια μου βγαζει σημα και ποιτητα στο 97% περιπου και τα καναλια MTV, mad, bluesky και κατι τετοια δε δηχνει εικονα και ηχο...

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Αν και δεν είμαστε ακόμα σίγουροι ότι δουλεύει...

Εχω εγκαταστησει το τελαυταιο firmware απο το πρωι και μεχρι στιγμης ολα λειτουργουν ομαλα(με τα γνωστα προβληματα του mstar που παραμενουν βεβαια)...

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Στο καινουριο firmware με το διπλο πατημα του info βγαζει μονο μια μπαρα(ποιοτητα) αντι για 2 (ποιοτητα και ενταση νομιζω) που εβγαζαν τα προηγουμενα...

εκανα εγγραφη με το δωρακι και μου βγαλε αρχεια των 511MB
mts mts1 mts2 και συγκεκριμενα 10 αρχεια για μια εγγραφη των 2:40

με το δωρακι δεν υποτιθεται οτι δε κοβει τα αρχεια? το fat32 του φταιει?

Last edited: