LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

για σας!μετα απο ενα σαββατοκυριακο διαβασματος μια και ημουν ασχετη στο θεμα αποκωδικοποιητές κατεληξα στον lifeview και μολις το παραγηλα απο το eshop.ελπιζω να τον εχω στα χερια μου συντομα για να πω εντυπωσεις! :D

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

λοιπον ποσταρω μια εμπειρια που ειχα σημερα και επριξα και λιγο τον talos αλλα την βρηκα την λυση λοιπον σε μια σειρα μετα απο το 19ο λεπτο δεν εδειχνε υποτιτλους...λεω ρε τι παιζει τπ μην τα πολυλογο ο τυπος με τον υποτιτλο ειχε βαλει κατι σαν προστασια το εβλεπα στα windows και ετσι ανοιγα με notepad εκανα αντιγραφη ολων και μετα επικολληση σε ενα αλλο srt αρχειο κ τσουπ επιασε.Αρα λοιπον αν δειτε κατι περιεργο σαν το δικο μου προβλημα καντε το

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Ok ειναι.
Και εμενα ειχε Ελληνικα η version αυτη
και μην αγχωνεσε που εχει λαθος ημερομηνια, ηταν δικο τους λαθος.

Μιλα με τον Talos για "δωρακι".

υπάρχει κανένα link για να δω το δωράκι γιατί χάθηκα σε τόσα posts?

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Βεβαιώσου ότι έχεις αναβαθμίσει το firmware του.
Το να μην είχες ήχο σε mkv θα σήμαινε ότι έχουν DTS, σε AVI δεν ξέρω, αλλά δες τι σου λέει το προγραμματάκι MediaInfo.
Λύση θα μπορούσε να είναι μόνο η μετατροπή του ήχου. Δες το αντίστοιχο θέμα στα sticky.

Μόνο ο elite SD και ο Edision mini-triton κάνουν για τις τηλεοράσεις χωρίς scart.

Ξεχασα να το αναφερω αλλα οι δοκιμες εγιναν με τη τελευταια αναβαθμιση...τωρα σχετικα με τα Αvi με εχει μπερδεψει οσα εχουν AC3 ηχο παιζουν κανονικα ...το προβλημα ειναι σε καποια που εχουν MPEG Audio ...τεσπα θα το βρω στη πορεια ...Σε ευχαριστω πολυ για τη απαντηση.

υπάρχει κανένα link για να δω το δωράκι γιατί χάθηκα σε τόσα posts?

Στείλε προσωπικό μνμ στον talos και θα βρεις το δρόμο σου... ;-)

λοιπον ποσταρω μια εμπειρια που ειχα σημερα και επριξα και λιγο τον talos αλλα την βρηκα την λυση λοιπον σε μια σειρα μετα απο το 19ο λεπτο δεν εδειχνε υποτιτλους...λεω ρε τι παιζει τπ μην τα πολυλογο ο τυπος με τον υποτιτλο ειχε βαλει κατι σαν προστασια το εβλεπα στα windows και ετσι ανοιγα με notepad εκανα αντιγραφη ολων και μετα επικολληση σε ενα αλλο srt αρχειο κ τσουπ επιασε.Αρα λοιπον αν δειτε κατι περιεργο σαν το δικο μου προβλημα καντε το

Προστασία σε αρχείο κειμένου. Πως το έκανε αυτό; Για πες...
Αρκετές φορές όταν δεν παίζει καποιος υπότιτλος ειναι ή επειδη έχει overlapped χρονισμούς ή κωδικούς χρώματος ή διάφορους ειδικούς χαρακτήρες και "animation" που βάζουν τα group

Ξεχασα να το αναφερω αλλα οι δοκιμες εγιναν με τη τελευταια αναβαθμιση...τωρα σχετικα με τα Αvi με εχει μπερδεψει οσα εχουν AC3 ηχο παιζουν κανονικα ...το προβλημα ειναι σε καποια που εχουν MPEG Audio ...τεσπα θα το βρω στη πορεια ...Σε ευχαριστω πολυ για τη απαντηση.

Μήπως έχεις ενεργοποιήσει το RAW στην έξοδο ήχου και ο ενισχυτής\τηλεόραση σου δεν καταλαβαίνει το σήμα απο τα MPEG;

Παρέλαβα και εγώ σήμερα από eshop.
Επιβεβαιώνω για v2.
Πολύ ευχαριστημένος από τον δέκτη.
Ευχαριστώ τον Talos για το δωράκι του

ελα ντε αν θες σου λεω και υποτιτλο

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι το δωράκι είναι ελεγμένο και διαθέσιμο!

Σε όσους αρέσουν τα δωράκια, στείλτε μου ένα π.μ. με θέμα BOXHD2-δωράκι.

Επεξεργασία: Το δωράκι απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν την 2η έκδοση του δέκτη (μέγιστη ανάλυση 1080p).

A big big thanks στον talos! :D

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Για το θέμα των υποτίτλων:
Τα αρχεία με κωδικοποίηση χαρακτήρων ANSI και Unicode δεν έχουν πρόβλημα.
Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο σε όσα έχουν κωδικοποίηση UTF-8.
Μπορούν να μετατραπούν εύκολα και σε χρόνο μηδέν, ανοίγοντάς τα με έναν απλό κειμενογράφο όπως το Σημειωματάριο και σώζοντας σε άλλη κωδικοποίηση με «Αποθήκευση ως».
utf8.JPG

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Με χαρά σας ανακοινώνω ότι το δωράκι είναι ελεγμένο και διαθέσιμο!

Σε όσους αρέσουν τα δωράκια, στείλτε μου ένα π.μ. με θέμα BOXHD2-δωράκι.

Επεξεργασία: Το δωράκι απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν την 2η έκδοση του δέκτη (μέγιστη ανάλυση 1080p).

A big big thanks στον talos!
Καλώς ήρθες!
Ελπίζω να απολαύσεις τον δέκτη!

Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Και από την μεριά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ στον talos_2002 για το δώρο.

Παρήγγειλα τον συγκεκριμένο δέκη από το eshop. Ακούστε τώρα τα περίεργα. Στο site είχα δει ότι είναι το μοντέλο με το ημικυκλικό τζαμάκι. Πάω και το παραλαμβάνω σήμερα το πρωί και γυρίζοντας ανακαλύπτω ότι είναι το μοντέλο με το στρογγυλό τζαμακι. Μπαίνω πάλι το site και βλέπω ότι δείχνουν το μοντέλο με το ημικυκλικό. Πάω πίσω στο μαγαζί και τους λέω έτσι κι έτσι. Μπάίνει ο πωλητής στο site και μου λέει "νάτο αυτό είναι που φαίνεται στην ιστοσελίδα, με το στρογγυλό". Λέω, λες να μην έβλεπα καλά; Τέλος πάντων, του λέω θέλω να το επιστρέψω, δεν υπάρχει πρόβλημα σ' αυτό. Παρόλα αυτά στη συσκευασία βλέπω ότι λέει στο τέλος του μοντέλου τον αριθμό "2". Γυρίζω πίσω, βλέπω την ανοιχτή σελίδα που είχα από πριν και βλέπω το ημικυκλικό μοντέλο. Λέω κάτι γίνεται εδώ. Κάνω refresh στην ιστοσελίδα και μου βγάζει το κυκλικό. Τι γίνεται με αυτήν την ιστορία;

Το κέρατό μου μέσα :violent-smiley-030:
Την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα 2 στα 42 each και τώρα το eshop τον έβαλε προσφορά στα 28,90 :BDGBGDB55::furious3:
Δεν ξέρω αν μπορεί εξυπηρετήσει κι άλλους, πάντως ο κωδικός προσφοράς που μου έστειλαν είναι ο 1214.
Τρέξτε γιατί προβλέπω να ξεπουλάει αμέσως.
(Προς αποφυγή παρεξήγησης. Δεν παίρνω κανένα ποσοστό από το eshop):operator:

Γεια σας!
Το παραγγειλα κι εγώ με την τιμη της προσφορας κι αναμενω......

Παρήγγειλα τον συγκεκριμένο δέκη από το eshop. Ακούστε τώρα τα περίεργα. Στο site είχα δει ότι είναι το μοντέλο με το ημικυκλικό τζαμάκι. Πάω και το παραλαμβάνω σήμερα το πρωί και γυρίζοντας ανακαλύπτω ότι είναι το μοντέλο με το στρογγυλό τζαμακι. Μπαίνω πάλι το site και βλέπω ότι δείχνουν το μοντέλο με το ημικυκλικό. Πάω πίσω στο μαγαζί και τους λέω έτσι κι έτσι. Μπάίνει ο πωλητής στο site και μου λέει "νάτο αυτό είναι που φαίνεται στην ιστοσελίδα, με το στρογγυλό". Λέω, λες να μην έβλεπα καλά; Τέλος πάντων, του λέω θέλω να το επιστρέψω, δεν υπάρχει πρόβλημα σ' αυτό. Παρόλα αυτά στη συσκευασία βλέπω ότι λέει στο τέλος του μοντέλου τον αριθμό "2". Γυρίζω πίσω, βλέπω την ανοιχτή σελίδα που είχα από πριν και βλέπω το ημικυκλικό μοντέλο. Λέω κάτι γίνεται εδώ. Κάνω refresh στην ιστοσελίδα και μου βγάζει το κυκλικό. Τι γίνεται με αυτήν την ιστορία;

Όπως σου είπε και ο luft, έχεις τον νεότερο v2 δέκτη, τον "καλό".
Την φωτογραφία στο site την άλλαξαν αυτές τις μέρες. Μπαίνοντας χθες στη σελίδα τους, ειδα την φωτογραφία του ν1 αλλα με ένα forced refresh έβγαλε τη νέα του ν2.

Στο newsletter έχουν ακόμα την παλιά φωτο...

Βλεπει HD ntfs και πια έκδοση H.264 έχει?

NTFS κανονικά, και σε δίσκο και σε στικάκι. Τι εννοείς "έκδοση H.264";

ελα ντε αν θες σου λεω και υποτιτλο

Για στείλε ενα ΠΜ με το όνομα του υπότιτλου. Με έχει φάει η περιέργεια ;)

Το κέρατό μου μέσα :violent-smiley-030:
Την προηγούμενη βδομάδα αγόρασα 2 στα 42 each και τώρα το eshop τον έβαλε προσφορά στα 28,90 :BDGBGDB55::furious3:
Δεν ξέρω αν μπορεί εξυπηρετήσει κι άλλους, πάντως ο κωδικός προσφοράς που μου έστειλαν είναι ο 1214.
Τρέξτε γιατί προβλέπω να ξεπουλάει αμέσως.
(Προς αποφυγή παρεξήγησης. Δεν παίρνω κανένα ποσοστό από το eshop):operator:

Το έχουμε αναφέρει απο το Σάββατο στο θέμα των προσφορών. O χαμός έχει γίνει -bye-

Last edited:

Παρέλαβα και εγώ σήμερα από eshop και επιβεβαιώνω ότι είναι η Version 2

Παρόλο που έχω διαβάσει ολόκληρο το νήμα (και έτσι και αποφάσισα να αγοράσω τον εν λόγω δέκτη), δεν θυμάμαι να είδα κάπου οδηγίες σχετικά με το πώς κάνουμε αναβάθμιση του frimware. Θα είχε κάποιος την ευγενή καλοσύνη να περιγράψει τα βήματα που χρειάζονται για τη διαδικασία αυτή ή να με οδηγήσει στο σχετικό μήνυμα;
Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Ευχαριστώ θερμότατα τον talos_2002 για το "δωράκι"

Παρόλο που έχω διαβάσει ολόκληρο το νήμα (και έτσι και αποφάσισα να αγοράσω τον εν λόγω δέκτη), δεν θυμάμαι να είδα κάπου οδηγίες σχετικά με το πώς κάνουμε αναβάθμιση του frimware. Θα είχε κάποιος την ευγενή καλοσύνη να περιγράψει τα βήματα που χρειάζονται για τη διαδικασία αυτή ή να με οδηγήσει στο σχετικό μήνυμα;
Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Ευχαριστώ θερμότατα τον talos_2002 για το "δωράκι"

Συστημα>Αναβαθμιση Λογισμικού>USB και μετά επιλέγεις το αρχείο αναβάθμισης. Θα αρχίσει αυτόματα βγάζοντας μια μπαρα προόδου που ίσως κολλήσει για λίγο κάπου στη μέση. Μετά την ολοκλήρωση κάνει μόνος του επανεκκίνηση.

Το αρχείο πρέπει να είναι μόνο του σε στικάκι φορμαρισμένο σε Fat32.