Καλησπέρα και από εμένα θέλω να αγοράσω κάποιον καλό δέκτη για μια philips 32" lcd. Θέλω σίγουρα να πιάνει αναλογικά/ψηφιακά (μαζι με κρατικά και βουλή). Από ότι έχω καταλάβει παίζει ac3 και όχι dts και παίζει κανονικά 1080p και από εξωτερικό 2.5" οπότε με μια μετατροπή από dts σε ac3 θα είμαι μια χαρά έτσι δεν έιναι? Είμαι θεσσαλονίκη και δεν είχα πρόβλημα ποτέ με το σήμα λήψης υπάρχει περίπτωση με αυτόν να έχω κάποιο πρόβλημα και να πιξελίαζει η εικόνα ή να βγάζει γραμμές στην οθόνη ή κουκίδες(κάτι τέτοια διάβασα έχω διαβάσει)? Επίσης θέλω να γράφει σε usb/εξωτερικό σκληρό εκπομπές,σειρές και μετά να διαβαστεί από τον υπολογιστή,είναι εφικτό αυτό? τέλος σίγουρα είναι πολύ καλή τιμή αλλά υπάρχει κάτι που να με αποτρέψει από το να το αγοράσω? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Καλησπερα παιδες,
Παρελαβε χθες απο το e-shop το συγκεκριμενο δεκτη. Επαιξα λιγακι μαζι του, του εβαλα και διαφορα firmware και τα πηρε ολα οκ. Ενα προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι το γεγονος οτι δεν μπορω να πιασω τα Ert1, Net, Ert3 και δεν ξερω και εγω ποια αλλα. Για να ειμαι πιο ακριβης απο ελληνικα καναλια πιανω Star, Alpha, Alter(με μπαρες), Mega, Antenna, Μακεδονια, M.TV, Σκαι.
Υποθετω πως δεν εχει να κανει με τον δεκτη αλλα με κατι αλλο. Καταρχην το εχω συνδεσει σε μια CRT τηλεοραση και η κεραια μου ειναι μια παλιατσουρα εξωτερικη. Την στριφογυρησα την κεραια αλλα δεν βρήκα κατι, ασε που με την αυτοματη αναζητηση καθυστερει αρκετα. Σχετικά με την αναζητηση υπαρχει τροπος να το κανω με χειροκινητη?(δηλαδη ξερουμε ποια ειναι η συχνοτητα της Ert??). Και που ακριβως πρεπει να κοιταει η κεραια?
Τελος να αναφερω οτι μενω Ηλιουπολη-Αθηνα.
Αυτα
Thanks in advance
Παιδια , μερικές ερωτήσεις γιατι δεν έχω χρόνο να διαβάσω 55 σελίδες thread.
1)Πιάνω μόνο τα βασικά κανάλια (ΑΝΤ1,ΕΡΤ,ΜΕGA,ALPHA,STAR,...) 20 στο σύνολο, αλλά τίποτα από τα πιο μικρά (πχ mtv,mad,nickelodeon). Φταιει η κεραία λέτε? Βύρωνα μένω.
2)Που μπορώ να βρω την ελληνική έκδοση? Μέσα έχει μια από το 09/2011.
3)(και σημαντικότερο) Άμα κάνω record κάποιο κανάλι, δεν με αφήνει δω όποιο άλλο κανάλι θέλω , αλλά έχει μονο 1-2 διαθέσιμα (διαφορετικά ανάλογα με το κανάλι στο οποιό κάνω record) Έτσι είναι, ή κάνω κάτι λάθος?
3. Απολύτως φυσιολογικό. Κατα την εγγραφή ο δέκτης "κλειδώνει" στη συγκεκριμένη συχνότητα. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα: άλλοι δέκτες δεν σε αφήνουν να αλλάξεις κανάλι ούτε στην ίδια συχνότητα κατα τη διάρκεια της εγγραφής.
Χρειάζεσαι αποκωδικοποιητή όπως ο Xoro 8300. Αχ... δεν διάβασες τον οδηγό μου φαίνεται! :smile:Φτου ρε γαμώτο... Λες να γίνεται να κάνω record μέσω BINTEO (ναι, σωστα διαβασατε, βιντεο... old school mother...αυτα τα τουρκικα μας εχουνε φαει την ζωη)
Χαχα μπα δεν μενει στο ίδιο σπίτι με εμένα το παιδί.Απλα κατι παίζει με τις κεραίες μας απο ότι φαίνεται!
Τελικά έφταιγε το καλώδιο της κεραίας!Μόλις έβαλα ενα καλύτερο που είχαμε σπίτι τα έπιασε όλα.Παιζε μεγάλο ρόλο τελικά.Φαντάζομαι κατι ποθ λένε οτι ειναι για hd κανάλια κάνουνε δουλειά?
Μόνο αυτός ο κρίκος της αλυσίδας μου διέφυγε. Και να πεις πως δεν την έχω πατήσει απο φθηνό καλώδιο; Ένα μήνα πριν έχανα τα κανάλια εξαιτίας του.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.