LifeView LV6TBOXHD

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Επειδή κάποιοι το χρειάζονται, το αρχείο για το TELE USB-300 με τις συχνότητες του δέκτη.
Ευχαριστώ τον tsourekia που μου το θύμιζε, γιατί όλο το αμελούσα.

Μη ξεχάσετε να βάλετε τους κωδικούς στα πλήκτρα της προτίμησής σας!

:grinning-smiley-043 :worshippy:

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Πρώτες απορίες (αν και είμαι σίγουρος ότι κάπου έχουν απαντηθεί) για το media player:
1) DTS δεν βγάζει, σωστά;
2) Αν το mkv έχει ενσωματωμένους υπότιτλους, δεν μπορεί να δει τους srt, επίσης σωστά;
3) Και τώρα κάτι κουφό: Δοκίμασα στικάκια χωρίς πρόβλημα, αλλά όταν πάω να συνδέσω δίσκους, τον ένα δε μου τον βλέπει καθόλου (αυτό δεν είναι και τόσο περίεργο) ενώ στον άλλο δε μου βλέπει όλους τους φακέλους! Πώς είναι δυνατόν; 6-7 φάκελοι είναι στη root του δίσκου και βλέπει μόνο τους μισούς!

1. DTS παίζει μόνο μέσω ενισχυτή. Δεν κάνει downmix για να στείλει τον ήχο στην τηλεόραση.

2. Μόλις το δοκίμασα. Τελικά βλέπει και εσωτερικούς και εξωτερικούς. Ίσως όχι πάντα όμως, θέλω να το ψάξω περισσότερο
Έκανα το εξής: Τα αρχεία ήταν video.mkv, video.srt, video.eng.srt. Ο δέκτης έπαιξε τους ενσωματωμένους του video.mkv και του εξωτερικούς video.eng.srt αλλα δεν έπαιξε τους video.srt, παρ' όλο που τους εμφάνιζε στη λίστα υποτίτλων. Ίσως λοιπόν οι εξωτερικοί δεν πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το βιντεο αλλα κάτι σαν <video_name>.gre.srt

3. Δεν έχω ξανακούσει παρόμοιο πρόβλημα. Μήπως οι φάκελοι που δεν βλέπει έχουν ελληνικούς χαρακτήρες στο όνομα ή το όνομα τους έχει μεγάλο μήκος;
Πέρασε τον δίσκο με ένα chekidsk, μήπως και έχουν μπερδευτεί εγγραφές.

Χαιρετώ την παρέα.

Χθες μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα. Έπαιξα 2-3 βιντεακια σε φορματ .wmv και ενώ ξεκινούσε κανονικά μετά από 1-2 λεπτα δεν αντιδρούσε στο τ/κ και τελικά σε μερικά δευτερόλεπτα πάγωνε τελείως και για να δουλέψει πάλι ήθελε hard reset (το εβγαζα από την πρίζα). Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος;

Επίσης ξέρει κανένας φίλος αν υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματιστεί η εγγραφή ενός προγράμματος TV μέσω του EPG, επιλέγοντας μόνο το όνομα του προγράμματος (χωρίς να ορίσουμε την ακριβή ώρα έναρξης της εγγραφής);

Χαιρετώ την παρέα.

Χθες μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα. Έπαιξα 2-3 βιντεακια σε φορματ .wmv και ενώ ξεκινούσε κανονικά μετά από 1-2 λεπτα δεν αντιδρούσε στο τ/κ και τελικά σε μερικά δευτερόλεπτα πάγωνε τελείως και για να δουλέψει πάλι ήθελε hard reset (το εβγαζα από την πρίζα). Το έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος;

Επίσης ξέρει κανένας φίλος αν υπάρχει η δυνατότητα να προγραμματιστεί η εγγραφή ενός προγράμματος TV μέσω του EPG, επιλέγοντας μόνο το όνομα του προγράμματος (χωρίς να ορίσουμε την ακριβή ώρα έναρξης της εγγραφής);

Τα WMV ακόμα δεν έχουν "στρώσει", η υποστήριξη δεν φαίνεται πλήρης.

Το δεύτερο δεν το κατάλαβα. Θέλεις δηλαδή να γράψει μόλις αρχίσει μια συγκεκριμένη εκπομπή, ακόμα και αν έχει καθυστερήσει η εναρξη της;
Κάτι τέτοιο δεν το υποστηρίζει ούτε ο δέκτης και φυσικά, ούτε τα ελληνικά κανάλια.

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Σας θερμοπαρακαλώ όσους ζητάτε το δωράκι, να το κάνετε μόνο μέσω π.μ. και να το αναφέρεται στο θέμα του μηνύματος.
Με χαρά σας ανακοινώνω ότι το δωράκι είναι ελεγμένο και διαθέσιμο!

Σε όσους αρέσουν τα δωράκια, στείλτε μου ένα π.μ. με θέμα BOXHD2-δωράκι.

Επεξεργασία: Το δωράκι απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν την 2η έκδοση του δέκτη (μέγιστη ανάλυση 1080p).

Ζητώ συγνώμη αν δεν έστειλα σε κάποιον που μου το ζήτησε. Ξαναστείλτε μου π.μ.

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Τελικα συνδεσα το δευτερο καλωδιο που ειχα τραβηξει απο την την κεραια για το pc (75 Ohm), και πιανω και της ΕΡΤ τζαμι!

Δεν πιανω τα περιφεριακα ομως που απ οτι λενε στην Digea εκπεμπουν απο Αίγινα (0-6TV, Attica TV, Extra Channel - 3, High TV, MAD TV, MTV Greece, Nickelodeon και Sport TV).

Ξερετε αν θα προστεθουν στον πομπο της Αιγινας κ αυτα..?? υπαρχει μηπως καποιος αλλος τροπος να τα βλεπω κ αυτα..?

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Χαιρετώ την παρέα.

Μάλλον τα βιντεάκια δεν ήταν WMV, αφού ο δέκτης δεν τα υποστηρίζει, όπως φαίνεται στο επίσημο site...

τελικα το V2 πως το ξεχωριζουμε για παραγγελια απο ηλ. καταστημα?

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

τελικα το V2 πως το ξεχωριζουμε για παραγγελια απο ηλ. καταστημα?

Έχει απαντηθεί σχεδόν σε κάθε σελίδα. Δεν υπάρχει ο ν1 εδώ και «αιώνες».
Υπάρχει και στον οδηγό.

tallos ευχαριστώ για το δωρακι. έχω πρόβλημα παω να αλλάξω την σειρά στα καναλιά και μου ζητάει κωδικό

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Έχει απαντηθεί σχεδόν σε κάθε σελίδα. Δεν υπάρχει ο ν1 εδώ και «αιώνες».
Υπάρχει και στον οδηγό.

Χαιρετώ το club! Είναι το πρώτο post μου.
Απλώς για το συγκεκριμένο θέμα να πω ότι και εγώ πήρα πριν 3 μέρες τον αποκωδικοποιητή από το ηλεκτρονικό κατάστημα και έχει το στρογγυλό τζαμάκι μπροστά (άρα ν2) αλλά η μέγιστη ανάλυση που μου εμφανίζει ως επιλογή είναι 1080i (δε βλέπω να έχει κάπου 1080ρ) και στις πληροφορίες συστήματος γράφει: έκδοση υλικού 1.0 και έκδοση λογισμικού 2011-09-21. Είναι ν2 τελικά;

Από το λίγο που τον χρησιμοποίησα, η εικόνα είναι καλή, αλλά θεωρώ ότι ζεσταίνεται αρκετά και η ένταση του ήχου είναι σημαντικά χαμηλότερη απ'οτι στα αναλογικά κανάλια. Επίσης κάτι MAD, MTV κτλ, τα παίζει με πάγωμα εικόνας, πολλά pixel και σήμερα είδα ότι δεν τα παίζει καθόλου. Τι χρειάζεται να ρυθμίσω; Thanks προκαταβολικά. :)

tallos ευχαριστώ για το δωρακι. έχω πρόβλημα παω να αλλάξω την σειρά στα καναλιά και μου ζητάει κωδικό

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕΙΡΑΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ
1)Στην πρωτη καρτελα του μενου
Ταξινομηση : Με LCN
Αριθμηση καναλιων : Εκτος λειτουργιας
Ταξινόμηση By ONID
2)LCN εκτός
- ταξινόμηση By ONID
- Εισαγωγή προγράμματος
- πληκτρολόγηση κωδικού 888888.
- μεταφορά σταθμών στη νέα θέση με το κόκκινο πλήκτρο´
- exit για αποθήκευση των επιλογών.
3)-LCN εκτός
- Ταξινόμηση LCN

Εδώ είναι μαζεμένα τα βασικά..

8888. Υπάρχει και στο αναλυτικό εγχειρίδιο για όποιον ενδιαφέρεται όπως και άλλα χρήσιμα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

έχει το στρογγυλό τζαμάκι μπροστά (άρα ν2) αλλά η μέγιστη ανάλυση που μου εμφανίζει ως επιλογή είναι 1080i (δε βλέπω να έχει κάπου 1080ρ)

Το κάνουν μερικοί με το 7818. Μήπως η τηλεόρασή σου υποστηρίζει έως και αυτή την ανάλυση;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Το κάνουν μερικοί με το 7818. Μήπως η τηλεόρασή σου υποστηρίζει έως και αυτή την ανάλυση;

Λες; Είναι μια Sony Bravia KDL-32U2530 του 2006. Αλλά δεν κατάλαβα τι εννοείς για το 7818...
Και σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στο πμ!

Καλησπέρα
Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το δέκτη
Μου πεταει τον σκληρό δίσκο έξω και τον ξαναβρίσκει σαν να βγάζεις το καλώδιο και να το ξαναβάζεις
Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα ?
Είναι σπαστικό

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Τα WMV ακόμα δεν έχουν "στρώσει", η υποστήριξη δεν φαίνεται πλήρης.

Το δεύτερο δεν το κατάλαβα. Θέλεις δηλαδή να γράψει μόλις αρχίσει μια συγκεκριμένη εκπομπή, ακόμα και αν έχει καθυστερήσει η εναρξη της;
Κάτι τέτοιο δεν το υποστηρίζει ούτε ο δέκτης και φυσικά, ούτε τα ελληνικά κανάλια.

Μάλλον τα βιντεάκια δεν ήταν WMV, αφού ο δέκτης δεν τα υποστηρίζει, όπως φαίνεται στο επίσημο site...

1) Για τα Ελληνικά κανάλια μπορούσα να το φανταστώ, αλλά θεώρησα (όπως φαίνεται λανθασμένα) ότι μια τέτοια δυνατότητα θα ήταν βασική στην προδιαγραφή του MPEG4.

2) Τα βιντεάκια έχουν κατάληξη .wmv αλλά δεν τα έλεγξα με κάτι ειδικότερο.

Σε κάθε περίπτωση ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.

WMV δεν παιζει απ οσο ξερω..

lv6tboxhd_3.jpg

http://www.notonlytv.net/p_lv6tboxhd.html