Θα σου πω εγώ φίλε μου--φταίει το firmware LV6TBOX_2012-07-17! Έφαγα τον τόπο να βρω τι φταίει, έβγαζα καλώδια, άλλαξα τον ενισχυτή...H ert HD τωρα εχει μεταδωση στιβο-γνωριζει καποιος γιατι δεν εχω ηχο?
Δε μεταδιδει η ερτ η εγω εχω καποια λαθος ρυθμιση ?
Η TV ειναι LG 32LC
Αν μπορεί κάποιος να ελέγξει αν το firmware 17-07-12 εμφανίζει το πρόβλημα της αναπαραγωγής ΜΡ3 σε δίσκους NTFS, για να επικοινωνήσω με Lifeview για νέο firmware.
Εφυγα για το χειριστηριο USB-300. Δεν πιστευω να κλαιω το 10ρικο..
Χθές πέρασα την έκδοση 17-7-12 απο στικάκι των 2GB. Μέσα στο στικάκι είχα και ένα παλιότερο αρχείο αναβάθμισης καθως και κάποια αρχεία RAR σε φάκελο.Tον αγορασα και εγω χτες προσπαθω να αλλαξω firmware μα τζιφος.
Βασικα δεν βλεπει το αρχειο .bin απο το στικακι.
Υποθετω οτι (αφου σιγουρα του εκανα φορματ κ ειναι σε FAT32) οτι θα θελει πιο μικρο στικακι (αυτο που βαζω ειναι 8αρι)...
Επειδη ομως η αδερφη μοναχα ως ψηφιακο δεκτη θα το χρησιμοποιει, λεω να το αφησω αφου για τη δουλεια που το χρειαζομαι, μια χαρα τη κανει ηδη.
Λεω να σεβαστω το χρυσο κανονα... ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΔΕ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ
Αληθεια αν περασω νεο firmware θα υπαρξει καποιο οφελος στη λειτουργια ως ψηφιακος δεκτης (ηδη βλεπει ολα τα καναλια);
Ευχαριστω
Γιωργος
με 10 παιρνεις 2 οχι 1!!!!
ΩΠ! δεν εφυγα ακομη! για πες!
ρε παιδες
ο συγκεκριμενος decoder παιζει σε crt τηλεορασεις?
thanks
5 ευρω το κοντρολ και αλλα 5 για ενα καλωδιο usb!!! λιγο ακριβο βγαινει! εγω πηρα το crypto 601 με 6.99 ευρω το καλο ειναι οτι ανοιγει και κλεινει ολες τις συσκευες με ενα πατημα πληκτρου και δεχεται και μακροεντολες!! το κακο ειναι οτι αφηνει στον lifeview να αποθηκευσεις μεχρι 20 εντολες απο τα πληκτρα του κοντρολ του!Το ειδα φιλε lentozo.. αλλα φευγω απο μπραχαμι για αθηνα κεντρο. http://www.smart-tech.com.gr/contact.php?lang=1
Αγ παρασκευη θα τα φαω σε βενζινες και διαδρομη τη διαφορα..
Ειναι και το καλωδιο μαζι γιαυτο θα παει 10 +-![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.