LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Απο την αρχή είχε προβλημα η μετάδοση. Άργησε να αρχίσει, πιξέλιαζε, δεν είχε ήχο...

Ότι πρέπει δηλαδή για εισαγωγή στο HD όσως αγόρασαν δέκτες τις τελευταίες μέρες :p

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

H ert HD τωρα εχει μεταδωση στιβο-γνωριζει καποιος γιατι δεν εχω ηχο?
Δε μεταδιδει η ερτ η εγω εχω καποια λαθος ρυθμιση ?
Η TV ειναι LG 32LC
Θα σου πω εγώ φίλε μου--φταίει το firmware LV6TBOX_2012-07-17! Έφαγα τον τόπο να βρω τι φταίει, έβγαζα καλώδια, άλλαξα τον ενισχυτή...
Άλλαξα μεταξύ PCM και RAW, τίποτα απ'το HDMI.
Τελικώς γύρισα στο LV6TBOX_2012-04-25 μια χαρά παίζει.
Δυστυχώς αγαπητέ talos_2002 είχα όλη την καλή διάθεση να δοκιμάσω την έκδοση...
Ελπίζω να βγάλουν κάτι καλύτερο σύντομα!

EDIT: Θέλετε να μου πείτε πως είμαι γκαντέμης και άλλαξα firmware την ώρα που έφτιαξαν τον ήχο;;;;;;
Στο Crypto 215 στο άλλο δωμάτιο έπαιζε η ERT HD όταν δοκίμασα... Φτου! :bigcry:

Re: Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Εβαλα και γω σημερα το LV6TBOX_2012-07-17 και μετα εκανα και επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.
Φτιαχνω τα καναλια οπως τα θελω εχοντας απενεργοποιησει το LCN.
Ξαφνικα μετα απο λιγες ωρες βλεπω οτι ο δεκτης εχει μονο τα 4 καναλια απο C22 (482 MHz)
Ξερει κανεις τι μπορει να εγινε ?
Επισης αν εχεις φτιαξει τα καναλια με δικια σου σειρα υπαρχει κανενας τροπος να "κλειδωσεις" τη σειρα ωστε να να μην χαλασει σε μελλοντικα updates των καναλιων ?

^ χεχε, αυτο ψαχνω και γω.. αλλα δε νομιζω.. οταν αλλαζεις firmware ειναι σα να κανεις φορματ και upgrade στο pc. απλα δεν μενει τιποτα. :p

Tον αγορασα και εγω χτες προσπαθω να αλλαξω firmware μα τζιφος.
Βασικα δεν βλεπει το αρχειο .bin απο το στικακι.
Υποθετω οτι (αφου σιγουρα του εκανα φορματ κ ειναι σε FAT32) οτι θα θελει πιο μικρο στικακι (αυτο που βαζω ειναι 8αρι)...
Επειδη ομως η αδερφη μοναχα ως ψηφιακο δεκτη θα το χρησιμοποιει, λεω να το αφησω αφου για τη δουλεια που το χρειαζομαι, μια χαρα τη κανει ηδη.
Λεω να σεβαστω το χρυσο κανονα... ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΔΕ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ

Αληθεια αν περασω νεο firmware θα υπαρξει καποιο οφελος στη λειτουργια ως ψηφιακος δεκτης (ηδη βλεπει ολα τα καναλια);

Ευχαριστω
Γιωργος

Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Εγω απο τα 3 που πηρα εβαλα το δωρακι μονο στο ενα και το πηρε κανονικα τα αλλα δυο δεν θα τα πειραξω καθολου γιατι πανε σε παππουδες.

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Αν μπορεί κάποιος να ελέγξει αν το firmware 17-07-12 εμφανίζει το πρόβλημα της αναπαραγωγής ΜΡ3 σε δίσκους NTFS, για να επικοινωνήσω με Lifeview για νέο firmware.

Αν και φαίνεται να έλεγξε εμπεριστατωμένα ο Kostas Y, να προσθεσω ότι τουλάχιστον με το firmware Φεβρουαρίου (το οποίο φαίνεται να τα παίζει καλύτερα αφου κολλάει μονο ελαφρά στην αρχή και μετά συνεχίζει ακάθεκτο, ενώ του Απριλίου και Μαΐου κολλάνε συνέχεια), κάποια συγκεκριμένα MP3 κολλάνε και από στικάκι (4GB, δεν είχα μεγαλύτερο) είτε είναι NTFS είτε είναι FAT 32.
Με το 17/07/12 θα το ψάξω σήμερα ή αύριο στον δεύτερο δέκτη που έχω.

Παιδιά, καλημέρα/καλησπέρα σε όλους!

Πήρα και εγώ αυτό το περιβόητο μηχανάκι (προχτές, αλλά σήμερα βρήκα χρόνο να το εγκαταστήσω), και από μια πολύ γρήγορη ματιά (χωρίς πολλά-πολλά) το βρίσκω αρκετά καλό. Λεπτομέρειες σε επόμενο μήνυμα αφού περάσω μερικές μέρες δουλεύοντας το.

Και ένα μικρό tip που ανακάλυψα στα γρήγορα. Όσοι έχετε θέμα με την μεγάλη σε διάρκεια (~8 δευτερόλεπτα) εμφάνιση της info-bar όταν αλλάζετε κανάλι, απλά πατήστε το EXIT αμέσως μετά την αλλαγή καναλιού και θα φύγει. Ναι είναι χαζομάρα να χρειάζεται να πατάς κουμπί αντί να υπάρχει ρύθμιση, αλλά για την ώρα βολευόμαστε με ότι έχουμε διαθέσιμο :).

Tον αγορασα και εγω χτες προσπαθω να αλλαξω firmware μα τζιφος.
Βασικα δεν βλεπει το αρχειο .bin απο το στικακι.
Υποθετω οτι (αφου σιγουρα του εκανα φορματ κ ειναι σε FAT32) οτι θα θελει πιο μικρο στικακι (αυτο που βαζω ειναι 8αρι)...
Επειδη ομως η αδερφη μοναχα ως ψηφιακο δεκτη θα το χρησιμοποιει, λεω να το αφησω αφου για τη δουλεια που το χρειαζομαι, μια χαρα τη κανει ηδη.
Λεω να σεβαστω το χρυσο κανονα... ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΔΕ ΤΟ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ

Αληθεια αν περασω νεο firmware θα υπαρξει καποιο οφελος στη λειτουργια ως ψηφιακος δεκτης (ηδη βλεπει ολα τα καναλια);

Ευχαριστω
Γιωργος
Χθές πέρασα την έκδοση 17-7-12 απο στικάκι των 2GB. Μέσα στο στικάκι είχα και ένα παλιότερο αρχείο αναβάθμισης καθως και κάποια αρχεία RAR σε φάκελο.
Κανένα πρόβλημα, επέλεξα το κατάλληλο firmware και η αλλαγή έγινε κανονικά.

Στην λήψη καναλιών δεν νομίζω να βελτιώνει κάτι. Όπως είπες, αν δουλευει, άφησέ το ήσυχο!

ρε παιδες
ο συγκεκριμενος decoder παιζει σε crt τηλεορασεις?

thanks

ναι το εχω στειλει στο χωριο και το εχουν συνδεσει με scart

αλλα εικονα δεν βλεπουν...

ανοιγουν κλεινουν τον decoder αλλα δεν εμφανιζεται η αρχικη του decoder...

και υποτιθεται οτι το εχουν γυρισει στο AV1...

τι να τους πω να κοιταξουν...?

Έχω πάρει κι εγώ 2 μηχανάκια. Ένα για μια Sony bravia hd ready
και το άλλο για μια Sony CRT.
Με το μαμά firmware: Καμία από τις 2 δεν πιάνει mad tv, mtv. Όλα τα υπόλοιπα καμπάνα! (Από την ίδια κεραία
μια LG με ενσωματωμένο dvbt τα έπιασε όλα!)
Με το δωράκι: Πάλι δεν πιάνουν mad και mtv. Ο δέκτης στη crt (σύνδεση scart) έπιασε κανονικά τα περισσότερα
κανάλια αλλα ακούγεται ένα θόρυβος από πίσω. Επίσης τα blue sky, extra, thleasty έχουν πολλά
σπασίματα και στις 2 τηλεοράσεις, ενώ με το μαμά firmware ήταν μια χαρά.

Μήπως να το γυρίσω ξανά? Εκτός αν θέλει κάποιες ρυθμίσεις. Αυτή η τροφοδοσία κεραίας τι κάνει?

ευχαριστώ!

Απάντηση: Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Το ειδα φιλε lentozo.. αλλα φευγω απο μπραχαμι για αθηνα κεντρο. http://www.smart-tech.com.gr/contact.php?lang=1

Αγ παρασκευη θα τα φαω σε βενζινες και διαδρομη τη διαφορα..

Ειναι και το καλωδιο μαζι γιαυτο θα παει 10 +- ;)
5 ευρω το κοντρολ και αλλα 5 για ενα καλωδιο usb!!! λιγο ακριβο βγαινει! εγω πηρα το crypto 601 με 6.99 ευρω το καλο ειναι οτι ανοιγει και κλεινει ολες τις συσκευες με ενα πατημα πληκτρου και δεχεται και μακροεντολες!! το κακο ειναι οτι αφηνει στον lifeview να αποθηκευσεις μεχρι 20 εντολες απο τα πληκτρα του κοντρολ του!