LifeView LV6TBOXHD

Re: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Σχετικά με την ερώτηση που ήδη έκανα 2 φορές (και άλλος ένας φίλος) για το ΠΩΣ μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα κανάλια (αλά samsung κλπ.) με κάποιο export στο usb, που ΗΔΗ ξέρουμε ότι γίνεται. Εβγαλα μια άκρη (νομίζω) για το ποιος είναι ο ...Ζώτος!
(το zotos 20-7-12 αναφέρεται σε ένα κενό κανάλι στη λίστα)

Ενδεχομένως να είναι ο ιδιοκτήτης αυτού του μαγαζιού (στην Αγ. Παρασκευή):
http://www.zotos.biz/el/
(κι όχι κάποιος ερασιτέχνης.)

Δεν ξέρω. Διόλου απίθανο να έκανε το export από άλλο μηχάνημα που δίνει τη δυνατότητα και να δουλεύει και στο lifeview.
Πάντως να μια άκρη. Μπορούμε να τον ρωτήσουμε με email, τηλέφωνο κλπ...

ΕΔΙΤ: Τελικά από δω το χα κατεβάσει το αρχείο.
http://www.zotos.biz/el/news-gr/93-έτοιμη-λίστα-καναλιών-υμηττού-για-τον-powerplus-hd2000-2
και λέει..
Για όσους έχουν προμηθευτεί από εμάς επίγειο ψηφιακό δέκτη με mstar 7818 chip κατεβάστε...κλπ

Last edited:

Βρε παιδιά όσοι χάνετε τη σειρά των καναλιών, χάνετε μόνο αυτή ή και όλες τις ρυθμίσεις του δέκτη; Σε μένα συνέβη το 2ο, δηλαδή τα έχασε όλα χθες όπως έγραψα ήδη.

Καλησπέρα σε όλους κι από μένα.

Έχω περάσει σε 2 δέκτες την πρόσφατη διαθέσημη εδώ αναβάθμιση 17-7-2012 και ήθελα να σας ρωτήσω να μου επιβεβαιώσετε...

1. Είναι επίσημη από τον κατασκευαστή; Δεν τη βρίσκω στο FTP όπου υπάρχει η 24-5-2012...

2. Και οι δύο δέκτες, σε διαφορετικά σπίτια/κεραίες, μετά από ώρα σε 1 κανάλι (και όχι ίδια συχνότητα ή πάροχο) αρχίζει το πιξέλιασμα με το 17-7-2012.

Η εικόνα χάλαγε, μάλιστα με περίεργο τρόπο. Αν θυμάμαι, είτε άλλαξα αναμεταδότη, είτε τον έσβησα και τον άναψα πάλι.

Είχε κανείς αυτό το πρόβλημα με το πιξέλιασμα στα ψηφιακά κανάλια;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κατι θα κανει η digea...

Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι κι εγώ. Δεν είναι δυνατόν ο Άγγελος, που έχει τον δέκτη πιο πολύ καιρό απ' όλους εδω, να λέει οτι χάνει τα κανάλια σπάνια (ή και καθόλου) και άλλοι να τα χάνουν μέρα παρα μέρα.

Ο δικός μου στους 2 μήνες που τον χρησιμοποιώ τα έχει χάσει 2-3 φορές.

Σχετικά με την ερώτηση που ήδη έκανα 2 φορές (και άλλος ένας φίλος) για το ΠΩΣ μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα κανάλια (αλά samsung κλπ.) με κάποιο export στο usb, που ΗΔΗ ξέρουμε ότι γίνεται. Εβγαλα μια άκρη (νομίζω) για το ποιος είναι ο ...Ζώτος!
(το zotos 20-7-12 αναφέρεται σε ένα κενό κανάλι στη λίστα)
Επιλογή στο μενου του δέκτη για αποθήκευση καναλιών σε USB έχω δει μόνο σε ALi.
Στους Mstar δεν ξέρω πως μπορει να γίνει χωρίς ειδικό εξοπλισμό.

Βρε παιδιά όσοι χάνετε τη σειρά των καναλιών, χάνετε μόνο αυτή ή και όλες τις ρυθμίσεις του δέκτη; Σε μένα συνέβη το 2ο, δηλαδή τα έχασε όλα χθες όπως έγραψα ήδη.

Και τα δύο: εμένα μου έχει χάσει 2 φορές τη σειρά και μια τα πάντα.

Όταν είχα ΜΑΚ (τον πούλησα και ξένοιασα) είχα φάει ανάλογη φρίκη με έναν εξωτερικό σκληρό που είχα φορμάρει στον μακ. Δεν μπορούσε να τον δει καθόλου ο υπολογιστής με windows. Με διάφορα στικάκια όμως (φορμαρισμένα εξαρχής στο πισί) ήμουν οκ, τα έβλεπαν και οι δύο. Δεν το είχα ψάξει εις βάθος αλλά σίγουρα υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας (όπως κατάλαβες και μόνος σου) του πως γράφει ο Μακ και τι μπορεί να διαβάσει ο αποκωδικοποιητής.
Δύο λύσεις σκέφτομαι. Η μία σε μηχάνημα με windows να κάνεις το φορμάρισμα σε φατ32. Υπάρχει πιθανότητα να το βλέπουν μετά και οι δύο κανονικά και να μεταφέρεις μεταξύ τους άνετα τα ρομάντσα που θέλεις. :-)
Η δεύτερη λίγο πιο σύνθετη είναι να βάλεις ένα vmware και να εγκαταστήσεις μια Light έκδοση των windows. Λογικά τα windows θα βλέπουν και σκληρό και στικάκι. Με αυτόν τον τρόπο μετέφερα άνετα όσα αρχεία ήθελα από μακ σε πισι.

λοιποοοοοον φορμαρα το stickaki fat32 σε πισι και το διαβαζει κανανονικα...μονο που.....(drum roll) οταν βαζω το filακι lifeview.ap δεν το βλεπει ο δεκτης.εβαλα ενα mp3 για τεστ και παιζει κανονικα.

λοιποοοοοον φορμαρα το stickaki fat32 σε πισι και το διαβαζει κανανονικα...μονο που.....(drum roll) οταν βαζω το filακι lifeview.ap δεν το βλεπει ο δεκτης.εβαλα ενα mp3 για τεστ και παιζει κανονικα.

Λογικό να μην το βλέπει, τα αρχεία .AP δεν είναι αναβαθμίσεις για τον ΒΟΧ.
Τα αρχεία του ΒΟΧ έχουν κατάληξη .ΒΙΝ

αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα με το χασιμο των καναλιων με το "δωρακι". Σε 2 βδομαδες το εχει χασει 3 φορες. πολυ ενοχλητικο. υπαρχει λυση?

Λογικό να μην το βλέπει, τα αρχεία .AP δεν είναι αναβαθμίσεις για τον ΒΟΧ.
Τα αρχεία του ΒΟΧ έχουν κατάληξη .ΒΙΝ

λογικα κατι γινεται στο unzip απο τον mac αλλα μου χει δωσει ενας φιλος ενα στικακι με τις αναβαθμισεις που ειχε κανει στο δικο του δεκτη και εχει μεσα το αρχειο hd50_for_boxhd.bin.ουτε αυτο βλεπει ουτε απο στικ ουτε απο σκληρο.

λογικα κατι γινεται στο unzip απο τον mac αλλα μου χει δωσει ενας φιλος ενα στικακι με τις αναβαθμισεις που ειχε κανει στο δικο του δεκτη και εχει μεσα το αρχειο hd50_for_boxhd.bin.ουτε αυτο βλεπει ουτε απο στικ ουτε απο σκληρο.

οκ βρηκα τη χαζομαρα που εκανα...διαβασα το manual...

Κανε μια δοκιμή να είναι μονό του το αρχείο στο στικακι. Μερικοί δεκτές το θέλουν μοναχικό.
Επίσης παρε και κανα πισι για να κανείς τη δουλεία σου άνετα. ;-)

Κανε μια δοκιμή να είναι μονό του το αρχείο στο στικακι. Μερικοί δεκτές το θέλουν μοναχικό.
Επίσης παρε και κανα πισι για να κανείς τη δουλεία σου άνετα. ;-)

O BOX δεν έχει πρόβλημα με τα...πλήθη: έχω σε στικάκι 5-6 AVI, 4-5 firmware upgrades και 1-2 άλλα αρχεία και διαβάζει τα πάντα κανονικά :smile:

Για το δεύτερο δεν έχεις άδικο ;)

Καλησπέρα παιδιά, σήμερα τον παρέλαβα και γω. Για να δούμε τι ψάρια έπιασα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ''talos'' και για το ''δωρο'' αλλά και για όλη την εξαιρετική δουλειά που κάνει εδώ μέσα.

Re: Απάντηση: LifeView LV6TBOXHD Receiver & Recorder

Κατι θα κανει η digea...

Σχεδόν σίγουρο πια, ειδικά μετά απο αυτό που έγραψε ο SLionB στο θέμα του MicroHD.

Πριν λίγο ο BOXHD με fw της Ferguson, έβγαλε μήνυμα οτι βρήκε νέα κανάλια και ζήτησε νέα ανίχνευση. Κανάλια φυσικά δεν βρήκε αλλα αυτό το λανθασμένο σήμα που έστειλε το κανάλι (μαλλον η ΕΤ1 ή ο Σκάι), φαίνεται να μπερδεύει τους δέκτες και να τους κάνει να αλλάξουν σειρά στα κανάλια.

Για να γίνεται τόσος ντόρος τις τελευταίες μέρες λογικά κάπου θα φταίνε και τα κανάλια. Ενημερωτικά τη μέρα που χάθηκαν τα 2 κανάλια κι άλλαξε η ταξινόμηση..ένα εξ αυτών ήταν ο ΑΝΤ1. Αν υπήρχε η επιλογή για απενεργοποίηση του auto update όπως έχω δεί σε κάποιους δέκτες (mstar 7828) λογικά θα ήμασταν μια χαρά..

Έχετε δοκιμάσει να βάλετε τα κανάλια σε λίστα αγαπημένων; Ίσως έτσι κρατάει τη σειρά.

Φίλε Kosta_Y,

Σε ποιό fw Ferguson αναφέρεσαι? Δοκίμασες να περάσεις fw δέκτη Ferguson στον BOXHD και παίζει?

Φίλε Kosta_Y,

Σε ποιό fw Ferguson αναφέρεσαι? Δοκίμασες να περάσεις fw δέκτη Ferguson στον BOXHD και παίζει?

Ναι παίζει αλλα χρειάζεται το τηλεκοντρόλ του Ferguson. Αν δεν υπάρχει συμβατό τ\κ ο δέκτης μπορεί να αχρηστευθεί.
Έχω το TELE USB-300 και βρήκα στη βάση δεδομένων του ρυθμίσεις για Ferguson Ariva T55\T65.

Έχετε δοκιμάσει να βάλετε τα κανάλια σε λίστα αγαπημένων; Ίσως έτσι κρατάει τη σειρά.
Η λίστα αγαπημένων τα χωρίζει σε ομάδες και δεν τα ταξινομεί απ'ότι βλέπω..ας το δοκιμάσουμε κι αυτό πάντως!

Η λίστα αγαπημένων τα χωρίζει σε ομάδες και δεν τα ταξινομεί απ'ότι βλέπω..ας το δοκιμάσουμε κι αυτό πάντως!

Χμμ..δεν βλέπω να βοηθάει. Περίμενα να φορτώνει την λίστα αγαπημένων στην εκκίνηση και να γίνεται απο τα κανάλια της λίστας το zapping.

Στην Crystal Audio πάντως είναι κοντά στη...λύση του μυστηρίου. Άντε και στα δικά μας -bye-

Χμ! Μετά 3 εβδομάδες διατήρησης των καναλιών έχω συνεχή επεισόδια απώλειας της σειράς. (3-4 φορές την τελευταία ημέρα).
Το "γνωστο" .bin είναι μόνιμα στα στικάκια μου τώρα.
Στεναχωριέμαι λίγο βέβαια για φίλους, φίλες, συγγενείς κλπ. που τους τον συνέστησα και δεν έχουν στικάκια και όρεξη να ασχολοπυνται με τέτοια και έχουν το ίδιο πρόβλημα...:damnyou: